- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.546
Ay ben de onu diyecektim. Adam onlardan instada bolca görünce beyni bulanmış, yatakta bi poz veriyorlar üst baş maşallah gran tuvalet, kusursuz vücut, pırıl pırıl ipek gibi bir ten (Türk erkeği nude makyajı algılayamıyor halen, hatta çoğu bilmiyor bile ahahshsh), ulan böylesi de varmış oluyomuş işte imkansız değilmiş diyorBahsettigin tarz kadinlar bana kadinsi/feminen gelmiyor ya.
Yani hani sey diyorlar ya şimdilerde " aşko kuşko kiz" diye heh bence onlar aşko kuşko ve ben bile kafamda "aşko kizin" yanina bahsedilen tarzda adamlar hayal edebiliyorum sadece.
Giyim tarzi da aslinda biraz iç dunyamizin karakterimizin dişa yansimasi bence.O tarzi da oyle adamlar çeker yani.
Bence dediğin gibi kişiliğine saldırı ve çok saygısızca bir hareket.bu tarz mevzular çok bıçak sırtı, yanlış anlaşılmaya müsait.bir kadını çok kötü etkileyen şeyler.ben tepkini çok yerli buldum.merhaba kızlar, burada daha önce bu tarz konular açıldığına şahit olduk, ne yazık ki ben de sırf kafama takıldığı için ve belki yol gösterici olur diye bu konuyu açma gereği duydum.
ben bir süredir biriyle görüşüyorum, ilişkimizde şimdilik bazı sorunlar var ama karşımdaki insan iletişime, konuları konuşmayı, sorunları çözmeye odaklı biri. ben kendimi iletişime açık zannederken onun benden beş on kat daha fazla açık olduğunu görüyorum ve haliyle ona ayak uyduramıyorum. gerçekten şu an bazı şeyleri akşamdan beri konuşuyoruz, akşam ona rest çekmiş olmama rağmen sabırla, ısrarla hala çözmeye çalışıyor.
şimdi ben çok feminen bir kadın değilim hani o dışarıdaki kadın kadın olanlar gibi değilim. tipsiz değilim, vücudumda da öyle beğenmediğim bir durumum yok fazla kilo, basen vs gibi. yüzümde falan da yok hatta en çok doğal halimi severim, kaşım, gözüm dudaklarım. bugüne kadar karşıma çıkan kimse beni bu yönde eleştirmediği için dün çok üzüldüm, sonra onun konuşma çabaları yüzünden acaba deyip buraya konu açmak istedim. bugüne dek tüm ilişkilerimde hep olduğum gibi kabul edildim. yani tamam çok maskülen değilim ama işveli cilveli de değilimdir, kokoş değilimdir. karşımdaki insan dün bana mesajlaşırken (üstelik 2 gündür beraberiz, güzel zaman geçirdik) benim çok feminen olmadığımı, o karşısında daha kadınsı birini istediğini, o tarzdan hoşlandığını söyledi ve bu durumu değiştirip değiştiremeyeceğimi sordu. ben tabii şimdiye dek hiç bu tepkiyi kimseden görmemenin verdiği sinirle buna çok sert çıktım. beni olduğum gibi kabul etmesi gerektiğini, beğenmiyorsa da yapacak bişeyim olmadığını, bu yaşa kadar hep böyle olduğunu, değişimin zaman alacağını ve onun buna sabredeceğini düşünmediğimi söyledim. biraz kavga ettik, beğenmiyorum veya seni istemiyorum olarak algılaman yanlış falan dedi. yani sözün özü vatandaş paket halinde benim daha dişi versiyonumu istiyormuş. ben kaba bir insan değilim, öyle dan dun hareketlerim yok, erkeksi tavırlarım da yok aslında ama çok az makyaj yaparım, saçlarım genelde düzdür, dekolte falan giymem, genelde spor giyinirim ve kendime hep böylesini yakıştırdım. hep böyle barışık oldum kendimle. hatta benim bu halim çoğu erkeğe de farklı geldiği için bana çekilmişlerdir. bu isteği ve düşüncesi beni kendi içimde çok incitti. sabah biraz daha yumuşadım en azından sert tepki vermeyi bıraktım. sonra başka konulara geçtik falan. peki dedim bu konuda bana yardımcı olacak olsan ne derdin, ne tavsiye verirdin dediğimde de kem küm ediyor bişey diyemiyor.
kızlar sizce ben karşımdaki insana fazla mı tepki verdim, yanlış mı anladım? çünkü direkt kişiliğime saldırı gibi geldi. bu söylemi normal mi? ben bunu birisi için komple değişmek olarak algıladım, yanlış mı algıladım sizce? yapayım desem nasıl yapacağımı bile bilmiyorum, biraz normalimin dışına çıkmak beni tuhaf hissettiriyor. ama yaparsam da belki çok özgüvenli hissedebilirim. uzun zamandır saçlarımı toplamayı tercih ediyordum daha çok, bu kişiyle buluştuğum zaman saçı daima açtım ve öyle kendimi daha iyi hissettim. ama onun dışında her şeyim her zamanki gibiydi. özensiz bir giyim kuşam gelmesin aklınıza bu arada. bunlar insanın içinden gelen şeyler mi, sizce ben böyle bir değişim yapmalı mıyım, yaparsam kendimden ödün mü vermiş olurum? bi yandan da potansiyelimi değerlendiremiyor muyum acaba diye de düşünüyorum. çünkü kendimi seviyorum tatlıyım aslında ben. olduğum gibi kabullenmemesi sinirimi bozdu. siz olsanız ne yapardınız? ve bu konuda karşımdakini haklı bulanlar, bana bu değişim için ne tavsiye verebilir?
Bahsettigin tarz kadinlar bana kadinsi/feminen gelmiyor ya.
Yani hani sey diyorlar ya şimdilerde " aşko kuşko kiz" diye heh bence onlar aşko kuşko ve ben bile kafamda "aşko kizin" yanina bahsedilen tarzda adamlar hayal edebiliyorum sadece.
Giyim tarzi da aslinda biraz iç dunyamizin karakterimizin dişa yansimasi bence.O tarzi da oyle adamlar çeker yani.
Bahsettigin tarz kadinlar bana kadinsi/feminen gelmiyor ya.
Her kadın feminendir.sanki erkek hormonları mı var ki feminen olmasın.her kadının hormon seviyesi aşağı yukarı aynı.iki taraf da feminen demek ki yani.Yaa çok doğru bir tespit. Zaten arkadaşım da aşko kuşkodur :) ama kadinsidir,çekicidir. Zaten konu sahibinin denyosunun bahsettiği şey de kıyafetten bir çekicilik ,benim anladığım kadarıyla.
Hatta kendisi muhtemelen fakir fukara, aylık akbil dolduran biri. Aşko kusko kızı mekan mekan gezdirecek , ona istediği pahalı parfumleri alacak bütçesi olmadığı için bir aşko kusko bulamayıp bulduğu kızları aşko kusko yapmak istiyor:)
Benim anladığım bu.
Yoksa kelimenin gerçek anlamıyla feminen bir kadından bahsetmiyor ki öyle şeyler içten gelir
Ay ben de onu diyecektim. Adam onlardan instada bolca görünce beyni bulanmış, yatakta bi poz veriyorlar üst baş maşallah gran tuvalet, kusursuz vücut, pırıl pırıl ipek gibi bir ten (Türk erkeği nude makyajı algılayamıyor halen, hatta çoğu bilmiyor bile ahahshsh), ulan böylesi de varmış oluyomuş işte imkansız değilmiş diyorAlgıları yamışmış adamın, biraz zor ikna edersin o işin öyle olmadığına
Giyimle içdünya bazen çok alakalı da olmayabiliyor. Ben de işe giderken topuklu ayakkabı, elbise, etek vs giyerim, mücevher takarım, makyaj yaparım ama içdünyamda öyle cilveli milveli değilim aksine tuttuğunu koparan bir insanım. Bilemedim yani güzel giyinmeyi severim, kıyafete para da koyarım ama feminen değilim.
Evet kadınlarda erkek hormonu testosteron, erkeklerde de kadın hormonu östrojen bulunuyor. Siz hiç erkeksi kadın, kadınsı erkek görmediniz herhalde?Her kadın feminendir.sanki erkek hormonları mı var ki feminen olmasın.her kadının hormon seviyesi aşağı yukarı aynı.iki taraf da feminen demek ki yani.
Foto atsanıza yüzünüzü kapatıp anlamadım böyle tarzımerhaba kızlar, burada daha önce bu tarz konular açıldığına şahit olduk, ne yazık ki ben de sırf kafama takıldığı için ve belki yol gösterici olur diye bu konuyu açma gereği duydum.
ben bir süredir biriyle görüşüyorum, ilişkimizde şimdilik bazı sorunlar var ama karşımdaki insan iletişime, konuları konuşmayı, sorunları çözmeye odaklı biri. ben kendimi iletişime açık zannederken onun benden beş on kat daha fazla açık olduğunu görüyorum ve haliyle ona ayak uyduramıyorum. gerçekten şu an bazı şeyleri akşamdan beri konuşuyoruz, akşam ona rest çekmiş olmama rağmen sabırla, ısrarla hala çözmeye çalışıyor.
şimdi ben çok feminen bir kadın değilim hani o dışarıdaki kadın kadın olanlar gibi değilim. tipsiz değilim, vücudumda da öyle beğenmediğim bir durumum yok fazla kilo, basen vs gibi. yüzümde falan da yok hatta en çok doğal halimi severim, kaşım, gözüm dudaklarım. bugüne kadar karşıma çıkan kimse beni bu yönde eleştirmediği için dün çok üzüldüm, sonra onun konuşma çabaları yüzünden acaba deyip buraya konu açmak istedim. bugüne dek tüm ilişkilerimde hep olduğum gibi kabul edildim. yani tamam çok maskülen değilim ama işveli cilveli de değilimdir, kokoş değilimdir. karşımdaki insan dün bana mesajlaşırken (üstelik 2 gündür beraberiz, güzel zaman geçirdik) benim çok feminen olmadığımı, o karşısında daha kadınsı birini istediğini, o tarzdan hoşlandığını söyledi ve bu durumu değiştirip değiştiremeyeceğimi sordu. ben tabii şimdiye dek hiç bu tepkiyi kimseden görmemenin verdiği sinirle buna çok sert çıktım. beni olduğum gibi kabul etmesi gerektiğini, beğenmiyorsa da yapacak bişeyim olmadığını, bu yaşa kadar hep böyle olduğunu, değişimin zaman alacağını ve onun buna sabredeceğini düşünmediğimi söyledim. biraz kavga ettik, beğenmiyorum veya seni istemiyorum olarak algılaman yanlış falan dedi. yani sözün özü vatandaş paket halinde benim daha dişi versiyonumu istiyormuş. ben kaba bir insan değilim, öyle dan dun hareketlerim yok, erkeksi tavırlarım da yok aslında ama çok az makyaj yaparım, saçlarım genelde düzdür, dekolte falan giymem, genelde spor giyinirim ve kendime hep böylesini yakıştırdım. hep böyle barışık oldum kendimle. hatta benim bu halim çoğu erkeğe de farklı geldiği için bana çekilmişlerdir. bu isteği ve düşüncesi beni kendi içimde çok incitti. sabah biraz daha yumuşadım en azından sert tepki vermeyi bıraktım. sonra başka konulara geçtik falan. peki dedim bu konuda bana yardımcı olacak olsan ne derdin, ne tavsiye verirdin dediğimde de kem küm ediyor bişey diyemiyor.
kızlar sizce ben karşımdaki insana fazla mı tepki verdim, yanlış mı anladım? çünkü direkt kişiliğime saldırı gibi geldi. bu söylemi normal mi? ben bunu birisi için komple değişmek olarak algıladım, yanlış mı algıladım sizce? yapayım desem nasıl yapacağımı bile bilmiyorum, biraz normalimin dışına çıkmak beni tuhaf hissettiriyor. ama yaparsam da belki çok özgüvenli hissedebilirim. uzun zamandır saçlarımı toplamayı tercih ediyordum daha çok, bu kişiyle buluştuğum zaman saçı daima açtım ve öyle kendimi daha iyi hissettim. ama onun dışında her şeyim her zamanki gibiydi. özensiz bir giyim kuşam gelmesin aklınıza bu arada. bunlar insanın içinden gelen şeyler mi, sizce ben böyle bir değişim yapmalı mıyım, yaparsam kendimden ödün mü vermiş olurum? bi yandan da potansiyelimi değerlendiremiyor muyum acaba diye de düşünüyorum. çünkü kendimi seviyorum tatlıyım aslında ben. olduğum gibi kabullenmemesi sinirimi bozdu. siz olsanız ne yapardınız? ve bu konuda karşımdakini haklı bulanlar, bana bu değişim için ne tavsiye verebilir?
Gülesim geldi valla.allah aşkına kaç kişide vardır böyle durumlar.20 kişiden 19 unun hormon seviyeleri ortalama düzeydedir yani.o durumlar nadir. O işveli cilveli diye anlatılanlar da aynı kadın, fazla süslenmeyen, ağırbaşlı kadın da aynı kadın.düpedüz saygısızlık.sanki alıp bir mini eteği giyip çıkmaz çok zor birşey.bu mudur yani ? Ne kadar yüzeysel bir bakış açısı.size değil o erkeğe söylüyorum tabi ki.Evet kadınlarda erkek hormonu testosteron, erkeklerde de kadın hormonu östrojen bulunuyor. Siz hiç erkeksi kadın, kadınsı erkek görmediniz herhalde?
Kendimi değiştirmez olmaktan mutlu ve memnun olduğum halimle devam ederdim zaten ne kadar süreliğine onun istediği kadın rolüne bürünebilirsin ki? Belli bir süre sonra o rolden sıkılıp, belki de nefret edeceksin. Olduğun gibi kabul etmeli. Erkeksi bir tavrınızda yokmuş sonuçta. Ben dekolte, etek giyerim. Ama hiç sevgilim olmadığı için ve öyle muç muç canım cicim, romantik hallerden de hoşlanmadığım için eminim ileri de olursa bunu sorun edecektir o kişimerhaba kızlar, burada daha önce bu tarz konular açıldığına şahit olduk, ne yazık ki ben de sırf kafama takıldığı için ve belki yol gösterici olur diye bu konuyu açma gereği duydum.
Ahahha tabii ki böyle bişey yapmamFoto atsanıza yüzünüzü kapatıp anlamadım böyle tarzı
Ya aslında ufak da olsa böyle bir istek benim içimde var. Ama şimdiye kadar neden yapmadım bunu sahiden bilmiyorum. Çok mu rahata alıştım anlamadım. O topuklu bot olayını ben de yaşıyorum yani düz taban istemiyorum mesela artık. Daha sık oje sürüyorum. Sanki biraz makyajı artırsam ve kıyafetleri revize etsem bu bile çok şey değiştirir gibi geliyor bana. Halim tavrım o giysiler içinde daha çok değişir mi onu yaşayıp görebiliriz ancak. Çünkü ben de güzel ve özenli bir hatun gördüğümde hoşuma gidiyor. Yani belki ben bu tarzla daha çekici olurum, belki bakışlar üzerimde toplanır yani kim bilir? Ben gerçekten bana bunu diyen insanda değilim zaten onunla başka sorunlarım da var benim. Bu değişim bizim sorunları zaten çözmez. Ben kendim için merak ediyorum sadece. Hafta sonu yeni makyaj malzemeleri alıp belki kıyafet falan da alıp bi bakıcam aynaya. Zaten bu benim hoşuma gitmezse isterse Tarkan gelsin, böyle ol sevgilim ol desin yine yapamam.Sanki sizde bunu istiyorsunuz gibi geldi bana. Dolabınıza birkaç yeni kıyafet ekleyip denemelisiniz bence.
Ben kendi zevkimi şu son 2 yıl içinde buldum sanırım. Eskiden rahat kıyafetler alırdım hep, içinde rahat olmak önemliydi onun dışında çok onemsemezdim ama fark ettim ki onları giyince mutlu olmuyorum. Şimdi bir kıyafetin şıklığı benim için daha önemli, topuklu bot aldım 3 tane bu kış için çok mu rahatlar hayır ama düz bır botla kendimi oğlan çocuğu gibi hissediyorum. Ben böyle giyince daha mutlu hissediyorum kendimi. Misal makyaj yapmadan krem sürüp çıkarım gocunmam ama saçlarım fönsüz markete bile gitmem. Tırnaklarım hep kısa ama torpulu olur. Günlük giyecek hiçbir kıyafetim yok hatta. Kuzenime, markete vs giderken bakıyorum sadece 1 tane eşofman takımım var mesela :) günlük bir şeyler almak için giriyorum internete 3 elbise 2 şıkır şıkır elbise alıp çıkıyorum.
Ama o tip kadınları da o tip adamlar beğeniyor hiç şaşmazKendin istiyorsan neden olmasın? Ama daha feminem olunca daha iyi adamlarla tanışma hikayesi yalan..benim bir arkadasim var, kış ayazinda bile croplarla gezer. Maaşının hatri sayılır bir kismi kuaföre dip boyasına , protez tırnağa gider. Alt tarafı pazar ev oturması yapacağımız zaman bile saçlarıni dalga yapar. Güzel de bir kiz. Ama nerede pezevenk gömleği giymiş alemci adam var , onlara denk geliyor.
Öylelerini çekiyor. 5 yıldır arkadaşız, 5 yıldır hayatına giren erkeklere hakimim. Hepsi araba alıp satan, coin borsa muhabbeti yapan, masaya Zippo - iphone- mersedes anahtari üçlemesi bırakan tiplerden. Ve hepsiyle sadakatsizlik sonucu ayrıldı.
Yani kendin için, daha iyi hissetmek için deneyebilirsin tarz değişikliğini. Sonuçta genç kadınsın. Neden olmasın ki?
Ama tarzını değiştirince farklı tür erkek bulacağıni düşünmüyorum..bence herkesin çektiği bir erkek tipi var. Ama ucundan ama kıyısından aynı insanlari bulup bulup duruyoruz