kadınsılık hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İttirsin gitsin öyle birini bulsun o zaman. Daha ikinci günden neyin eleştirisi???
Başak mi bu herif terazi mi???
Bence hiç ciddiye alma. Sen ilk günden belliydin , ikna etmek için uğraşmış. Madem daha 'kadin kadın' istiyor oylesinin pesinde kossaymis.
Ne saçma ya
Ben de çok işveli, cilveli, karşıdakini şimartan bir kadinimdir. Kendimi taşitirim, arkamı toplatirim, tüm sevgililerim YouTube videosu izler saç örmeyi falan öğrenirler,sag elime ojemi onlar sürerler
Ama hiç şık şıkıdım,bakımlı bir kadın da değilimdir. Hatta kampa falan gittigimde sicak su bulamazsam sampuanlanip taranmamaktan saçım düğüm olur tutup da sevgilim salak salak konuşsa daha bakımlı ol falan, hiç duymam bile. İlk günden kendini belli etmiş biriyim yani, böylesini sevmiyorsan ne işin var yanımda?
Benim uzatmalı Rus da bir güneş terazi Venüs başak olarak kıl kıl eleştirilerde bulunurdu bazen. Ama canımı sıkacak kadar etkilemezdi beni. Bir de ilişkinin icindeysen zamanla az çok insan karşısındakine göre kendine cekiduzen veriyor. Mesela bir kereisnde bu bebe 'bir valiz dolusu kıyafet getirmissin hiçbiri birbiriyle kombinlenmiyor' diye eleştirmişti. Güldüm geçtim. Ama sonraki seferde içten içe valiz hazırlarken kombinlemeye gayret ettim. Minik minik değişimler. Ya da kadın bazen bir şeyi eleştirir adamın giyim tarzında.mesela benim bebe sofra örtüsü gibi ekoseli gömlek giyerdi. Bir de boş valizle gelir LCW'den alışveriş yapar giderdi. Tüm Doblo kullanan,malum partiye oy atan amcalarla aynı gomleklerle gezerdi ben de sofra bezi diye dalga geçe geçe adamı ekoseden kurtarmıştım. Ya da saçını keko gibi alttan keserdi,tas gibi bir şey olurdu. Zaten yazın kırmızı suratiyla domatese benziyor bir de o domates tepesi saçla tam bir domates oluyordu. Zamanla elestire elestire artık o saçtan vazgeçmişti:)
yani ilişki içinde böyle şeyler normal karşılanabilir. Esprili bir dille, dalgaya vurarak bazı beğenmediğin şeyleri soylersin. Ama daha yolun başında, dakika bir gol bir , böyle dik dik konuşan insana tepki vermekle kötü yapmamissin

Erkek olsam bende feminen, dekolteli, bakımlı kadınlardan hoşlanırım kesin ama gidip de bu özellikleri taşımayan bir kadına gidip benim için değişir misin demezdim.
Muhtemelen hem zeki, becerikli, kafasına uygun, oturup iki kelime laf edebileceği hem de işveli, süslü püslü birini bulamadığı için hazır zekisini buldum onu modifiye edeyim diyor Biz bir iki şeyi aynı anda istesek 9 saat vırvır dinleriz.

Ayıp etmiş. Hadsiz. O zaman pembe otrişle havuz başında dolanan banu alkana talip olsaymış. Dangalağa bak..

Hic esofmanim olmadi, evden butun gun cikmayacak olsam bile partiye gider gibi giyinir otururum, fıtratım bu:)
Kimse icin tarzimdan ve kendimi nasıl rahat hissediyorsam o sekil giyinmekten vazgecmem denemeye calissam bile egreti durur o ben olmam çünkü, yani partnerinin dedigini yapsan bile karsi tarafin istedigi o his ona gecmeyecek.

Bugun bunu değiştirmek ister yarin baska bir sey, seni donusturmesine izin verme kibarca bi by by

Tam yerinde davranmışsın beğenmiyorsa zorla tutan yokk
Sen kendinden asla ödün verme dediği herkeste olmayabilir herkesin kendine göre tarzı var

Asla hiçbir erkek için değişme, sonuçta seni tanidiginda boyleydin değil mi? Gitsin kadınsı bir kadın bulsun o zaman
Ben bu hatayı bir kere yaptım gençken, normalde açık saçık giyinirim , çok kokosum , 20 sene önce bir sevgilim daha spor giyinsen dedi , bana hayatta almayacağım tshirtler pantolonlar hediye ediyordu , bende neden olmasın dedim , 3 sene beraberdik ve 3. Senenin sonunda fark ettim ki kendime olan güvenim gitmis , aynaya bakmıyorum çünkü baktığımda gördüğüm kadını beğenmiyorum sanki kiyafetlerimle içimdeki kadını öldürmüşum gibi hissettim ve kendisine güle güle dedim ( tabi başka sebepler de vardı, genel bir sorgulama yapmıştım kendi içimde)
Ayrıldıktan sonra eski halime döndüm ve bir daha asla kimse için kendim olmaktan vazgeçmem dedim
O ilişki tek pişman olduğum ilişkidir, hayatımdan çok şey alıp götürdü
Abla tavsiyesi olarak tekrar soyliyim , kendini değiştirme hickimse için

Hiç bir erkek için kendini değiştirmeye falan çalışma arkadaşım (kötü bir huydan vazgeçmek vs.şeyleri saymıyorum ama onu da bir erkek için değil kendi için yapmalı insan). Onun dışında feminenlik makyajla kokoş giyimle olmaz. 41 yaşındayım kendimi bildim bileli spor giyinirim, makyaj yapmam ya da az yaparım kuaföre ayda 1 en fazla 2 kez giderim (dip boya kesim falan). Ama sokaktan geçen 100 kişiye sorsan hepsi benim için feminenin dibi der. Feminenlik duruştadır, tavırdadır, auradadır, yani kısacası giyimle kuşamla feminen olunmaz. Kendin gibi ol, kendinken sevil, diğer türlüsü zorlamadan başka bişey olmaz ve sonunda yorup tüketir insanı.

Bence bunu bir saldırı olarak almamalısınız. Karşınızdaki kişi size hakaret etmeden çözüm odaklı konuşmuş. Bazen ilişkideki problemler çok küçük değişikliklerle çözülüyor, arkadaşınız bunu içten içe büyütmek yerine size açmış bence çok doğru bir hareket.
Ancak değişebilir misiniz, emin değilim. Bence bu tamamen size bağlı, değişmek istiyor musunuz? Degisseniz mutlu olur musunuz?
Mesela ben anlattiginizin tam tersi gibiyim asla kokoş falan değilim ama insanlar beni çok feminen bulur, normal konuşmamı bile sürekli flört ediyorum gibi anlarlar , ya da kıyafetlerinin %90'i dekoltelidir. Cook eskiden eşim de buna benzer bir şey soylemisti, rahatsız olduğundan değil ama eleştiri olarak paylaşmıştı. Ama benim değişmem mümkün değildi, çok iyi biliyordum, değişmek de asla mutlu etmezdi.
Yani kısacası siz karşıdaki için değişiyor gibi düşünmeyin bence, kendiniz için değişmek ister misiniz, bu farklılık size iyi gelir mi, kendinizin farklı bir versiyonunu istiyor musunuz? Bence bir düşünün.

Bu kadar tecrübe yaşamışsın iyi kötü, adamın bir cacık olmadığını anlaman lazım. Konu açmaya bile değmeyecek biri.
İnsanın sevgili, eşi “sakal bırak, saçını kes, daha çok etek giy, daha çok gömlek giy” vs “önerilerinde” bulunabilir ama bunlar öneridir, bu adam doğru düzgün sıfatı yokken olmayan bir şey koymaya çalışıyor üstünüze. Ya da atıyorum bir yere gitmişsinizdir beraber oraya uygun giyinmemişsinizdir kendince bir öneride bulunmaya çalışır vs ama bu adam “manipülatörcü is coming” havasında biri gibi geldi bana.

beğenmiyorsa ayrılsın gitsin. adamın isteğinin geçenlerdeki forumda vardı "sevgilim açık giyinmemi istemiyor, kapanmamı istiyor." konularının aynısı yani hiçbir farkı yok. madem öyle birini istiyorsun ne diye öyle birini seçmiyorsunda ben bu değiştiririm kafasında oluyor bu erkekler anlamıyorum. o zaman siz de ona ben şöyle giyinen erkeklerden hoşlanıyorum şöyle giyin böyle giyinme deyin bakalım kabul edecek mi

Az bile tepki vermissiniz. Ne demek ben karsimda daha cilveli kadin isterim? O zaman oyle bir kadin bulsaymis kendine, sizle isi ne? Bi de utanmadan degisebilir misin diye sormus. Ben bu kisiyi hic begenmedim sahsen. Ben daha buyuk tepki verirdim sanirim.

Ben de kadın kadın biri değilimdir.
Topuklu giymeyi falan sevmem surekli spor ayakkabı alirim öyle rahat ederim çünkü
Topuklu giyecegim zaman arabada spor ayakkabi götürüp degistiririm
Nikahımda bile nikah kıyildiktan sonra direkt babet giydim
Kimse için de degisemezdim siz de değişmeyin öyle birini istiyorsa pekala bulabilir ısmarlama olur mu böyle ya ?

Feminen olmamak bir sorun değil ki. Neden böyleymş gibi yansıtmasına müsaade ediyorsunuz. Bir tarz meselesi bu sonuçta bazıları hoşlanır bazıları hoşlanmaz. Ama sonuçta yetişkin bir bireyin hata ya da yanlış olmayan hareketlerinin değiştirlmeye çalışılmasını doğru bulmuyorum. Feminen olmak isteseniz olurdunuz zaten. Demek ki içinde rahat olduğunuz kalıp bu değil ki olmamışsınız. Olduğunuz halinizin artı ve eksilerini kendi değrlendirip ona göre yoluna devam edilebilinir. Sen benim istediğim gibi ol o zaman diye diretilmez.

En nefret ettiğim şey birinin beni değiştirmeye çalışması. Hele hele kadınlık mevzularında. İçinden gelmeyen hiçbirşey mutluluk vermez. Biyerden sonra da eksiklik hissi bile doğurabilir. Cinsellik olsa eyvallah fantezilere ayak uydurmak gerekli. İki kişinin tatmin olması vs.

Bu karakter meselesi!

kendimi beğendircem diye ömürünüz gider, gerçekten dertler oluşuyor bu dertlerin arasında bide beğeniyormu derdi olmaz olmamalı

Odun ya sen onu engelle bence sanki 15 yaşında kızla konsyr. Tepkin az bile

yorum yapan herkese teşekkürler. iş sebebiyle çok yoğun bir gün geçirdim, okudum ama cevap yazamadım. şu anda da tek tek alıntı yapacak zamanım yok ne yazık ki. aslında sizden gelen yorumlara şaşırmadım çünkü ben de bu konulara sizin gibi yorumlar yapıyorum. yani evet, bence de öyle beğeniyorsa öylelerini bulsun o zaman benimle ne işi olur anlamış değilim. fakat bende değişik bişeyi alevledi bu konuşma, yani yaşadığımız her şeyden bi ders çıkarma modunda bakınca olaylara daha farklı şeyler düşünebiliyoruz. sonuçta ben de beğenmediğim biriyle sürdürmüyorum ve beğenmeme sebebim çoğu zaman tip falan olmuyor. şöyle bir sorunum var benim, her şeyin aşırı sadesine kaçıyorum. arada bi internette daha kadınsı gösterebilecek bluzlara falan bakarken yakalıyorum kendimi, sonra bir sebepten vazgeçiyorum. kendimi çirkin bulmuyorum altını çizeyim ama bir tarz değişikliği, küçük çapta bir dokunuş bile olsa beni belki daha feminen yapabilir. ebru gündeş mesela maskülen bir kadındır yani hali, tavrı, konuşması öyledir ama nasıl elbiseler giydiğini, nasıl makyajlar yaptığını hepimiz biliyoruz. ben mesela o kadar maskülenlikte değilim tavır anlamında. kıyas yapabilin diye söylüyorum. kimse için değişecek değilim ama acaba bende potansiyel var da ben mi kullanmıyorum diye kafama takıldı. eğer böyle bişey sahiden bende varsa bunu açığa çıkarıp kendimi daha iyi hissedebilir miyim ve daha farklı, daha iyi adamlarla tanışabilir miyim diye geçiyor aklımdan. farkındaysanız bunları bana diyen şahsı işin içine katarak konuşmuyorum :) daha güzel olmayı kim istemez ki, kendimi güzel bulduğum bir gerçek. fakat şimdiye kadar böyle denemeler hiç yapmadım. geçen seneye kadar oje bile sürmezdim artık sürüyorum. tamam benden belki %100 feminen bir kadın çıkmaz ama şu anki halimden daha farklı (iyi yönde) bişey çıkar mı kafamda hep bu dönüyor.

Kusura bakma güzelim hepsini okuyamadım yemek yiyeceğim ben de çok kadınsiyim süslü kokos bana biri demisti ki seni anneme göstereceğim biraz daha kilo ver o zaman 55 miydim neydim biraktim ese su an oldum 78
Hayatima giren her adam için degisseydim bu yaşımda botoxlu dolgulu sebelek maymunu olurdum yani sekilciligi sevmiyorum annemin lafi vardi hic unutmuyorum cocuk fly in chef ti annem o pekin örneğine diyemedin mi? Kepçe kulağını yaptırsın dedi .Yani demem su ben de maskülen olamam biri için bu rol olur

Bende olsam senin gibi tepki verirdim.2 gunluk tanidigim adam yok kadinsi isterim yok sunu isterim diyorsa 1 ay sonra neler der dusun.bende boyle patavatsiz erkek istemiyorum beni oldugum gibi seven birini istiyorum hadi canim yallah deseydin

Kendin istiyorsan neden olmasın? Ama daha feminem olunca daha iyi adamlarla tanışma hikayesi yalan..benim bir arkadasim var, kış ayazinda bile croplarla gezer. Maaşının hatri sayılır bir kismi kuaföre dip boyasına , protez tırnağa gider. Alt tarafı pazar ev oturması yapacağımız zaman bile saçlarıni dalga yapar. Güzel de bir kiz. Ama nerede pezevenk gömleği giymiş alemci adam var , onlara denk geliyor.
Öylelerini çekiyor. 5 yıldır arkadaşız, 5 yıldır hayatına giren erkeklere hakimim. Hepsi araba alıp satan, coin borsa muhabbeti yapan, masaya Zippo - iphone- mersedes anahtari üçlemesi bırakan tiplerden. Ve hepsiyle sadakatsizlik sonucu ayrıldı.
Yani kendin için, daha iyi hissetmek için deneyebilirsin tarz değişikliğini. Sonuçta genç kadınsın. Neden olmasın ki?
Ama tarzını değiştirince farklı tür erkek bulacağıni düşünmüyorum..bence herkesin çektiği bir erkek tipi var. Ama ucundan ama kıyısından aynı insanlari bulup bulup duruyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…