- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Bir adam istiyor diye hayat da giyin tarzımı değiştirmem. Giyim tarzım karakterimdir imzamdır bana göre. Kimse beni olmadığım birine dönüştüremez. Görüşlerim bu konuda budurrrrrIttirsinler gitsinler o zaman evren duy sesimi
Aynı adam 1 ay sonra telefonlarını bile açmazŞu türk erkeklerinin ilişkinin başındaki yüksekten uçması , tutamayacagi vaadleri beni öldürüyor
Yabancılar bile öğrenmiş, şu video 'bir türk erkeği ile çıkarsanız...' ı anlatıyor (Türkçe altyazı seçeneği mevcut)Aynı adam 1 ay sonra telefonlarını bile açmaz
Bu mesajınıza istinaden kendinde değişiklik yapmak isteyen kadınlara mesajım olsun kalıcı ojeden uzak durunYa aslında ufak da olsa böyle bir istek benim içimde var. Ama şimdiye kadar neden yapmadım bunu sahiden bilmiyorum. Çok mu rahata alıştım anlamadım. O topuklu bot olayını ben de yaşıyorum yani düz taban istemiyorum mesela artık. Daha sık oje sürüyorum. Sanki biraz makyajı artırsam ve kıyafetleri revize etsem bu bile çok şey değiştirir gibi geliyor bana. Halim tavrım o giysiler içinde daha çok değişir mi onu yaşayıp görebiliriz ancak. Çünkü ben de güzel ve özenli bir hatun gördüğümde hoşuma gidiyor. Yani belki ben bu tarzla daha çekici olurum, belki bakışlar üzerimde toplanır yani kim bilir? Ben gerçekten bana bunu diyen insanda değilim zaten onunla başka sorunlarım da var benim. Bu değişim bizim sorunları zaten çözmez. Ben kendim için merak ediyorum sadece. Hafta sonu yeni makyaj malzemeleri alıp belki kıyafet falan da alıp bi bakıcam aynaya. Zaten bu benim hoşuma gitmezse isterse Tarkan gelsin, böyle ol sevgilim ol desin yine yapamam.
Ölürken bile el ele olacağız. Tabuta da beraber giricez bu mantıkla gidersek ahahahha 29 yaşındayım, bu vaatleri 19 yaşımda bile ciddiye almadım ki şimdi alayım.Şu türk erkeklerinin ilişkinin başındaki yüksekten uçması , tutamayacagi vaadleri beni öldürüyor
Aslaaa bunlarla işim olmaz, ojemi ben kendim sürerimBu mesajınıza istinaden kendinde değişiklik yapmak isteyen kadınlara mesajım olsun kalıcı ojeden uzak durunne yaparsanız yapın ama kalıcı oje, protez tırnak işlerine girmeyin. Bıraktıktan sonrası felaket
Ahahhahaha bu konuda ben kendimden şüpheliyim asılAynı adam 1 ay sonra telefonlarını bile açmaz
Ben bu hayatta deneyebilecek her şeyi denemiş ve hiçbir şeyden sonuç alamamış bir insanım.Aslaaa bunlarla işim olmaz, ojemi ben kendim sürerim
Teşekkür ederimBen bu hayatta deneyebilecek her şeyi denemiş ve hiçbir şeyden sonuç alamamış bir insanım.
Birisi şu krem çok güzel der hemen alırım hiçbir etkisi olmaz.
Şu yöntem cilde çok iyi geliyor derler yaptırırım daha da kötü olur.
Şu işlem çok iyi der birisi gider yaptırırım aynı ben olarak kalırım işte.
Aklınıza gelecek ne varsa yaptırmış tüm kozmetik veya dermokozmetik ürünleri denemişimdir. Tüm işlemleri yaptırmışımdır kendime.
Pişmanlık listemin başında kalıcı oje gelir. 4 ay geçti tırnak yüzeyim hala tırtıklı.
İkinci olarak İpek kirpik ve dudak dolgusu. İkisi de aynı iğrençlikte oldu o yüzden ikinci sırayı bu ikisine verdim. İpek kirpisi yaptırdığım gün söktüm. Dudak dolgusunu 1 ay sonra erittim.
İyi ki dediğim nadir şeylerden birisi pilates diğeri de doğru markalardan giyinmek.
Tarzınızı değiştirmeye veya bir şeyler denemeye karar verirseniz istediğiniz zaman mesaj atabilirsinizMutlaka denemişimdir ve tecrübem vardır
İlk net olan fotoğraftaki kendi orijinal dudağım diğer yamuk olan dolguluTeşekkür ederim
Kalıcı ojeyi hiç aklımdan geçirmedim, renkleri değiştirmeyi sevdiğim için bana göre değil bence. Ben normal klasik ojeden devam ediyorum :) dolguya ise karşıyım demeyeyim de hiç ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Dudak kalınlığımdan memnunum. Dedim ya ben aslında kendimden memnunum diye. Ben ilk etapta kıyafet ve makyaj konusunda bişeyler yapacağım. Benim saçım bile boya değildir. Doğallıktan yana oldum hep. Şimdi bu doğallığı biraz daha renklendirip daha güzel olabilirim gibime geliyor. İpek kirpiği zamanında araştırdım ve olumsuz taraflarını okuyunca bu bana uymaz dedim. Kirpiklerimin uzunluğundan memnun değilim ama maskara ile destekliyorum.
Nocturne, beauty Omelette bu iki markaya bakabilirsiniz mesela. Spor şıklık yakalanabiliyor bunlarla. Sadece nocturne kalıpları biraz büyük olabiliyor tadilat gerekiyor her seferinde Fotoğrafını paylaştığım kombin mesela eminim her kadına çok yakışır. Atalier Aliz diye bir İnstagram butiği keşfettim Nişantaşı’nda da dükkanları var kombinleri gayet güzel duruyor fikir vermesi açısından. Bir kere alışveriş yaptım pantolon aldım kötü çıktı. O yüzden alın diyemem ama kombinleri baya güzel oluyor. Belki pantolon bana öyle denk gelmiştir fiyatları yüksek çünkü kaliteli gibi duruyor ama dediğim gibi pantolon çok kalitesiz geldi.
e sizin dudak dolgusuna ihtiyacınız yokmuş ki, neden yaptırdınız? zaten büyük dudaklarınız :)İlk net olan fotoğraftaki kendi orijinal dudağım diğer yamuk olan dolguluMillet dolgu yapınca dudağı daha da büyür benim dudağım küçülüp yamulmuştu. Kirpik için de bir eczaneden patentli bir karışım aldım kendisi yapıyormuş eczacının kirpikleri harika uzatıyor. Özelden yazabilirim size
Çoğu kadına yakışmıyor dudak dolgusu. Doya doya moda diye bir yarışma programı var. Yarışmacıların dudak dahil heryerleri yapılı. Valla hiç güzel değilller. Ne mimikleri kalmış ne ifadeleri. Saç bakımı saçı yakışan renkle renklendirme, cilt bakımı , kıl tüy alma , diş temizliği artı vücut tipine yakışan şekilde biraz da modaya uygun giyindik mi bitti gitti. Gerisi sohbete aklımıza esprililerimize kalıyor.e sizin dudak dolgusuna ihtiyacınız yokmuş ki, neden yaptırdınız? zaten büyük dudaklarınız :)
Dudaklarınızın dolguya hiç ihtiyacı yokmuş gerçekten, çok hoş duruyor.İlk net olan fotoğraftaki kendi orijinal dudağım diğer yamuk olan dolguluMillet dolgu yapınca dudağı daha da büyür benim dudağım küçülüp yamulmuştu. Kirpik için de bir eczaneden patentli bir karışım aldım kendisi yapıyormuş eczacının kirpikleri harika uzatıyor. Özelden yazabilirim size
Deri pantolonlara merak sardım geçen yıldan beri. Spor ayakkabıyla da oluyor topuklu ayakkabıyla da. Üstüne süslü bluz giy gece çık üstüne kazak giy işe git , üstüne sweat giy okula git. Valla jean gibi kurtarıcı bir parçaAslinda evet spor giyim bazi parcalarla başka bir havaya girebiliyor. Ben kot ceket, kot şort kombinini çok seviyorum ama altina hep spor ayakkabi giyiyorum, topuklularimdan birini giysem sadece onunla bile başka havasi olur.
Deri pantolonlara merak sardım geçen yıldan beri. Spor ayakkabıyla da oluyor topuklu ayakkabıyla da. Üstüne süslü bluz giy gece çık üstüne kazak giy işe git , üstüne sweat giy okula git. Valla jean gibi kurtarıcı bir parça