kadınsılık hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı adam 1 ay sonra telefonlarını bile açmaz
Yabancılar bile öğrenmiş, şu video 'bir türk erkeği ile çıkarsanız...' ı anlatıyor (Türkçe altyazı seçeneği mevcut)
Adam daha ikinci buluşmadan gelecekteki çocuklarının sünnetinden konuşuyor benim bulduğum Türkler de hep böyle.
Merhaba dediğin 'yagmur yağarken tanıştık,kızımız olursa adını yağmur koyalim' diyor

İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olmalı. Ben sizin tam aksinize biriyim. Kot pantolon giyeceksem altına stiletto giyerim. Spor ayakkabı giyeceksem üstüne elbise giyerim.
Bu da yorucu mesela. Ayaklarım artık alarm vermeye başladı. Baş parmağımın yanında kemik çıkıntısı olmaya başladı. Yıllardır saçlarım uzun ve uğraşması çok zor. Sanıyorum ki bir cm kısa olsa erkek olacağım.
Benim kadar kasmamın altında mutlaka psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Komplekslerim var muhtemelen.
Ama tüm bunların yanında fıtrata inanırım. Dişilik ve erkeklik gerçekten var olan şeyler. Karşımdaki erkek sürekli sweatshirt ile olsa rahatsız olurdum. Gömlek, kaliteli kol saati, parfüm, takım bunlar benim önem verdiğim şeyler. Hayatımdaki erkeği de uyarırdım. Bir erkeğin de hayatındaki kadını daha dişi görmek istemesinde sorun yok diye düşünüyorum

Bu mesajınıza istinaden kendinde değişiklik yapmak isteyen kadınlara mesajım olsun kalıcı ojeden uzak durun ne yaparsanız yapın ama kalıcı oje, protez tırnak işlerine girmeyin. Bıraktıktan sonrası felaket

Bence bu cocuktan cacik olmaz,
2. Gun bunu deme haddini kendinde bulandan hayir gelmez.

Ama farkli tarzlari deneyebilirsiniz.
Bir de tarzınız spor diye 7 24 oyle olmaniza da gerek yok.
Beden egitimi öğretmeni bir arkadasim var, yillardir tanirim, her zaman spor kiyafet giyer. Gecenlerde 10 kasimda foto atmis, icinde tişört, ustunde ceket pabtalon takim ve klasik bir ayakkabi, acayip farkli duruyordu, hala kendi spor tarzi hakim ama ceketin ve ayakkabinin dokunusu da cok yakismis. Acayip begendim. Normalde sürekli takim giyinse muhtemelen dikkatimi cekmezdi kiyafeti.

Ben surekli casual tarz giyinen biriyim. Ama korona doneminde sürekli evde kalinca cok bunaldim, cok da modum dustu. O donem mesela modumu yukseltmek için evdeyken makyaj yapip, sikir sikir elbiselerimi giydim bir dönem. Suan eski tarzıma geri döndüm, ama o zaman makyajin falab kendimi iyi hissetmeme katkısı cok olmuştur.

Nocturne, beauty Omelette bu iki markaya bakabilirsiniz mesela. Spor şıklık yakalanabiliyor bunlarla. Sadece nocturne kalıpları biraz büyük olabiliyor tadilat gerekiyor her seferinde Fotoğrafını paylaştığım kombin mesela eminim her kadına çok yakışır. Atalier Aliz diye bir İnstagram butiği keşfettim Nişantaşı’nda da dükkanları var kombinleri gayet güzel duruyor fikir vermesi açısından. Bir kere alışveriş yaptım pantolon aldım kötü çıktı. O yüzden alın diyemem ama kombinleri baya güzel oluyor. Belki pantolon bana öyle denk gelmiştir fiyatları yüksek çünkü kaliteli gibi duruyor ama dediğim gibi pantolon çok kalitesiz geldi.

Eklentiler

• 059F2333-5F29-467C-941C-BFA352A1A7F2.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 191
Şu türk erkeklerinin ilişkinin başındaki yüksekten uçması , tutamayacagi vaadleri beni öldürüyor
Ölürken bile el ele olacağız. Tabuta da beraber giricez bu mantıkla gidersek ahahahha 29 yaşındayım, bu vaatleri 19 yaşımda bile ciddiye almadım ki şimdi alayım.

Aslaaa bunlarla işim olmaz, ojemi ben kendim sürerim

Aynı adam 1 ay sonra telefonlarını bile açmaz
Ahahhahaha bu konuda ben kendimden şüpheliyim asıl benim şu an hissettiğim tek şey, beraber vakit geçirirken keyif alıyor olmak. Hayatım uzun zamandır çok tekdüze idi. Bunun sayesinde minik bi renk geldi. Kısa sürede bir sürü yeri gezdik. Ya benim epey gezesim varmış ahahahha yani görünce heyecan duymuyorum, gün içinde ay bi sesini duyayım demiyorum, gezme tozma planı varsa anında hazırım gel kapıdan al diyorum, araç var, gezmeyi seviyor, eli açık, cömert, işi gücü var, zeki de bi tip öyle takılıyorum işte bakalım şu tarz değişimini deneyeceğim ama onun için değil kendim için. Kendimi iyi hissetmezsem özüme dönerim, o da düşünsün taşınsın, karı istiyommm karııı moduna girerse arkadaş kalırım arada gezip tozar kanka oluruz işte.

Aslaaa bunlarla işim olmaz, ojemi ben kendim sürerim
Ben bu hayatta deneyebilecek her şeyi denemiş ve hiçbir şeyden sonuç alamamış bir insanım.
Birisi şu krem çok güzel der hemen alırım hiçbir etkisi olmaz.
Şu yöntem cilde çok iyi geliyor derler yaptırırım daha da kötü olur.
Şu işlem çok iyi der birisi gider yaptırırım aynı ben olarak kalırım işte.
Aklınıza gelecek ne varsa yaptırmış tüm kozmetik veya dermokozmetik ürünleri denemişimdir. Tüm işlemleri yaptırmışımdır kendime.
Pişmanlık listemin başında kalıcı oje gelir. 4 ay geçti tırnak yüzeyim hala tırtıklı.
İkinci olarak İpek kirpik ve dudak dolgusu. İkisi de aynı iğrençlikte oldu o yüzden ikinci sırayı bu ikisine verdim. İpek kirpisi yaptırdığım gün söktüm. Dudak dolgusunu 1 ay sonra erittim.
İyi ki dediğim nadir şeylerden birisi pilates diğeri de doğru markalardan giyinmek.
Tarzınızı değiştirmeye veya bir şeyler denemeye karar verirseniz istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz Mutlaka denemişimdir ve tecrübem vardır

Teşekkür ederim
Kalıcı ojeyi hiç aklımdan geçirmedim, renkleri değiştirmeyi sevdiğim için bana göre değil bence. Ben normal klasik ojeden devam ediyorum :) dolguya ise karşıyım demeyeyim de hiç ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Dudak kalınlığımdan memnunum. Dedim ya ben aslında kendimden memnunum diye. Ben ilk etapta kıyafet ve makyaj konusunda bişeyler yapacağım. Benim saçım bile boya değildir. Doğallıktan yana oldum hep. Şimdi bu doğallığı biraz daha renklendirip daha güzel olabilirim gibime geliyor. İpek kirpiği zamanında araştırdım ve olumsuz taraflarını okuyunca bu bana uymaz dedim. Kirpiklerimin uzunluğundan memnun değilim ama maskara ile destekliyorum.

İlk net olan fotoğraftaki kendi orijinal dudağım diğer yamuk olan dolgulu Millet dolgu yapınca dudağı daha da büyür benim dudağım küçülüp yamulmuştu. Kirpik için de bir eczaneden patentli bir karışım aldım kendisi yapıyormuş eczacının kirpikleri harika uzatıyor. Özelden yazabilirim size

Eklentiler

• B1C2F710-0B76-41AF-B80C-399B78B3A4C2.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 174
  • 55F08DA7-C32A-45E9-B248-326DE3EFD61A.jpeg
    15,7 KB · Görüntüleme: 173

Aslinda evet spor giyim bazi parcalarla başka bir havaya girebiliyor. Ben kot ceket, kot şort kombinini çok seviyorum ama altina hep spor ayakkabi giyiyorum, topuklularimdan birini giysem sadece onunla bile başka havasi olur.

e sizin dudak dolgusuna ihtiyacınız yokmuş ki, neden yaptırdınız? zaten büyük dudaklarınız :)

e sizin dudak dolgusuna ihtiyacınız yokmuş ki, neden yaptırdınız? zaten büyük dudaklarınız :)
Çoğu kadına yakışmıyor dudak dolgusu. Doya doya moda diye bir yarışma programı var. Yarışmacıların dudak dahil heryerleri yapılı. Valla hiç güzel değilller. Ne mimikleri kalmış ne ifadeleri. Saç bakımı saçı yakışan renkle renklendirme, cilt bakımı , kıl tüy alma , diş temizliği artı vücut tipine yakışan şekilde biraz da modaya uygun giyindik mi bitti gitti. Gerisi sohbete aklımıza esprililerimize kalıyor.

Dudaklarınızın dolguya hiç ihtiyacı yokmuş gerçekten, çok hoş duruyor.
Kaş çıkarak bir tavsiyeniz varsa ben alırım onu Duacınız da olurum hatta

2 günden sonrasini okumadim neden 2 günluk adam siparis mi veriyor. Şoyle isterim diye o zaman gidip istediğini bulacak. Neden yakinlasmis o halde sanirim istedikleri de onu beğenmemis. Ha kendinizi değistirme isteğiniz varsa ve cesaretiniz yoksa bi firsat

Aslinda evet spor giyim bazi parcalarla başka bir havaya girebiliyor. Ben kot ceket, kot şort kombinini çok seviyorum ama altina hep spor ayakkabi giyiyorum, topuklularimdan birini giysem sadece onunla bile başka havasi olur.
Deri pantolonlara merak sardım geçen yıldan beri. Spor ayakkabıyla da oluyor topuklu ayakkabıyla da. Üstüne süslü bluz giy gece çık üstüne kazak giy işe git , üstüne sweat giy okula git. Valla jean gibi kurtarıcı bir parça

Deride siyah rengi seviyorum ama altima siyah pantolon giymeyi sevmiyorum o yizden denemedim acikcasi. Çooook yillar önce deri gorunumlu tayt almiştim bir kaç defa giymiştim sadece.
Bi de benim tarzima deri cok gitmiyor galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…