kadınsılık hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de vkfbank ta bir arkadaşımla oyle susluyduk kimse yanasamiyordu biri demisti sizin makyajınıza para mi yeter diye oda var birde tum sevgililerim 45*46 numara giyer uzundur ben 35 ayakkabı boyum kisa bende mi çekiyorum

Son düzenleme:
Az bile tepki vermişssiniz bence. Daha 2 günlük adam, beğenmiyorsa çıksın gitsin ilk günden sizi değiştirmeye çalışmasın. Kendinizi yormayın böyleleri için. Emin olun gerçekten sizden hoşlanan, size ilgisi olan biri zaten sizi olduğunuz gibi sever. Daha ilişkinin başında da böyle saçmalamaz

Verdigin tepki yerindezaten kimse icin degismemelisin sana soyledigi sey cok aptalca kac yasinda insanlarsiniz karakter oturmus iki gunluk olsun iki yillik olsun kimse icin degismemelisin

Bir de vkfbank ta bir arkadaşımla oyle susluyduk kimse yanasamiyordu biri demisti sizin makyajınıza para mi yeter diye oda var
Yok,benim arkadaşım yakışıklı zengin p.çlerini buluyor:) asla hesap odetmez,güzel yerlere goturur,loca tutar,evden alır eve bırakırlar. Tek sorun bunu başka kadınlara da yapıyor oluşları ben de konu açmıştım,hep aynı tarz erkekleri çekiyorum diye . Bu arkadaşımla da konuşuyorduk aynı konuda. O da hep karbon kopya adamlar buluyor.
Takip ettiğim kadarıyla wustria da çok farklı değil bu konuda. O da bir yerden birbirine benzer adamlar buluyordu.
Bence bu şey tarz değiştirmekle, ortam değiştirmekle , hatta şehir ülke değiştirmekle duzelebilecek bir şey değil. Psikolojik bir degisikle duzelebilir belki, bilemiyorum (Kaynak g.tüm )

Cekim yasasını okudunuz mu ?

Etekle hirka ne la, kadinda gormek istedigi giyim hırka miymis ? Hxgxggxg

Siz istemedikten sonra her ne olursa olsun karşıdaki insan için değişimi ‘kalıba girmek’ olarak adlandırıyorum.
İster iyi ister kötü, insanın en temel hakkıdır bu.
Kendi bedeni üzerindeki kararı kendisine aittir ve sorguya açık değildir.

Ama Kelebekcan yyukarda böyle bir şey var yazmışsın madem ortaya attın açıklasan yazcaktım tam Valla benim de net bunu istemem dediklerim beni buluyor. İstediklerimi nerden bulcaz peki
İstemeyerek galiba cherry ya da bir ara isteyip unutarak benim tum cok istediğim eski se vgililerim geri geldi ama yine gittiler bir is yerinde patronla kanli bıçaklı oldum tekrar çağırdı sonrası daha kotu oldu ama çok istedim unuttum o zaman oldu mesela cok istediğim de olmadi

Spor giyen insan arada klasik giyince guzel olur yani gozun alistigindan farkli birsey gormesi.. bu giyim olur makyaj olur sac olur degisiklik iyidir ama daha 2-3 gun tanidigim bir erkek gelip bana feminenmis
Maskulenmis zirvalamasin bi zahmet.

Zaten sen degismeye calissan egreti durmaz mi? Yani oldugun gibi olmuyorsun maske takiyorsun gibi…

Baya kompleks yapmissin gibi duruyor burdan..gerek yok bence

Kesinlikle sana böyle şeyler söyleyen bir adamla beraber olma. Benim de bir sürü kusurum var ama eşim hep güzel şeyler söyler bana. onun sayesinde kendi vücudumla barıştım. Herkes feminen sevecek diye bir şey yok, bazı erkekler daha sert kadınları sever. Sakın böyle şeyler söyleyen bir hödüğe prim verme

Bahsettigin tarz kadinlar bana kadinsi/feminen gelmiyor ya.
Yani hani sey diyorlar ya şimdilerde " aşko kuşko kiz" diye heh bence onlar aşko kuşko ve ben bile kafamda "aşko kizin" yanina bahsedilen tarzda adamlar hayal edebiliyorum sadece.
Giyim tarzi da aslinda biraz iç dunyamizin karakterimizin dişa yansimasi bence. O tarzi da oyle adamlar çeker yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…