- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.641
aa süpersinbitince bizede fotolarını koyarsan seviniriz
Diana Gabaldon: Kehribardaki Yusufçuk... Bu seriye bayıldım tam benlik zaten. Yolcu kitabını almak için sabırsızlanıyorum.Ki içimden bir ses 3. kitabın daha heyecanlı olacağını söylüyor :) Sanırım bu kitaptan daha kalın. Bu 896 sayfaydı. Fantastik,Tarihi severlere tavsiye ediyorum...
tweetypinar:3
elimden gelmez ki o işler
yapamadım bişeyy
Diana Gabaldon: Kehribardaki Yusufçuk... Bu seriye bayıldım tam benlik zaten. Yolcu kitabını almak için sabırsızlanıyorum.Ki içimden bir ses 3. kitabın daha heyecanlı olacağını söylüyor :) Sanırım bu kitaptan daha kalın. Bu 896 sayfaydı. Fantastik,Tarihi severlere tavsiye ediyorum...
tweetypinar:3
Yabancıseverler kulübüne hoşgeldin tweety...
YOLCUyu ben geçen ay okumuştum 4 günde..Tam 1085 sayfa..Harika bir seri..:97:
Umarım 4. kitaba kavuşmak için çok fazla beklemeyiz....
herkesin elinden gelen birşeyler vardır.bende öyle diyordum kendime ama orlon örgülere takıldım uğraştım bişiler yapabiliyorum.seninde vardır önemli olan zevkle yapabileceğin birşeler bulmak
ve sonunda kendime de 1 kitap ekleyebiliyorumdan brown kayıp sembol.dan brown un herzamanki tarzında bir kitaptı.yinede güzeldi.
Kızlar Diana Gabaldon kitaplarının sırası nasıldır acaba? Sırayla alıp okumak istiyorum.
Kızlar Diana Gabaldon kitaplarının sırası nasıldır acaba? Sırayla alıp okumak istiyorum.
Eğer OUTLANDER (YABANCI) serisinden bahsediyorsan,tamamı 7 kitap.Türkiye de çıkan 3 tanesi var:
YABANCI
KEHRİBARDAKİ YUSUFÇUK
YOLCU...:97:
Bu kitabın kesin filmi çekilmeli diye düşünüyordum hep. İnternette Trailer'ini gördüm şok oldum çok yakında diyor fragmanında inanamıyorum çekiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?