- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.661
İlahi ,sevinirdin beni deEvet fan yapımıymışilk görünce şok oldum. Ama en azında çekiliceğini biliyoruz :)
YouTube - voyagesoftheartemis's Channel
YouTube - voyagesoftheartemis's Channel
1: Yabancı
2: Kehribardaki Yusufcuk
3: Yolcu
Diğer kitaplar henüz çevirisi yapılmadı. Keyifli okumalar
Eğer OUTLANDER (YABANCI) serisinden bahsediyorsan,tamamı 7 kitap.Türkiye de çıkan 3 tanesi var:
YABANCI
KEHRİBARDAKİ YUSUFÇUK
YOLCU...:97:
Daha beni ağlatacak kitap yazarının elinden çıkmadı..
Leyla yı oku derim inan ki ağlarsın gözün ağlamasa da Bosna Hersek' te ki vahşete kalbin ağlıyor.....
Nedense ben de o kitaba ağlayamadım... Tamam işkence acı falan kötü şeyler ama bilmiyorum sanki gerçek değil de bir kurguymuş gibi anlatılmış, ya yazardan ya da çevirenden kaynaklanan bir şey olsa gerek, kullanılan dil beni duygusallaştırmadı...
iyi gecele kızlar
sizlere müthiş bi kitap önericem
frank mccourt angela'nın külleri okuduğum adan beri beni benden aldı bu kitap böyle sefalet görmedim daha bitirmedim 436. sayfadayım bitirmedim henüz yarın bitiririm.
Tatlım önerdiğin kitap 2 ciltmiş. Okumakta olduğun hangisi acaba?
Kitaplar birbirinden bağımsız mı, devamı mı? Açıklarsan sevinirim.
Angela'nın Külleri Hatıralar
Angela'nın Külleri Umuda Doğru
O zaman sana güzel bir haberim var, Nisan ayın mükemmel geçecek
Tatlım önerdiğin kitap 2 ciltmiş. Okumakta olduğun hangisi acaba?
Kitaplar birbirinden bağımsız mı, devamı mı? Açıklarsan sevinirim.
Angela'nın Külleri Hatıralar
Angela'nın Külleri Umuda Doğru
Nedense ben de o kitaba ağlayamadım... Tamam işkence acı falan kötü şeyler ama bilmiyorum sanki gerçek değil de bir kurguymuş gibi anlatılmış, ya yazardan ya da çevirenden kaynaklanan bir şey olsa gerek, kullanılan dil beni duygusallaştırmadı...
ne zamandır ilk kitabım diyebilirim aslında dah yeni raflarda yerini aldı.
Adı : Elif
Yazarı : Paulo Chelho
yazar Brezilya'lı ancak kitabın kahramanı bir Türk !!!!
yazarın takipçileri ve kitlesi bellidir aslında tüm kitaplarında tek bir konu ve olgu üzerinde yoğunlaşmıştır ama değişimler söz konusu onbir dakkayla başlayan değişim devam ediyor beklenmedik bir Paulo var karşımızda hatta kitap simyadan öte +18 bile denebilir.
Bu aralar kitap okuyamıyorum hiç ama ELİF'i merak ediyorum.
ne zamandır ilk kitabım diyebilirim aslında dah yeni raflarda yerini aldı.
Adı : Elif
Yazarı : Paulo Chelho
yazar Brezilya'lı ancak kitabın kahramanı bir Türk !!!!
yazarın takipçileri ve kitlesi bellidir aslında tüm kitaplarında tek bir konu ve olgu üzerinde yoğunlaşmıştır ama değişimler söz konusu onbir dakkayla başlayan değişim devam ediyor beklenmedik bir Paulo var karşımızda hatta kitap simyadan öte +18 bile denebilir.
Bu aralar kitap okuyamıyorum hiç ama ELİF'i merak ediyorum.
tavsiye ederim. onun uslubunu seviyorsan hele birde yeni aslında işene yaramasada her bilgiyi depolalıyorsan
bu arada yazarın hayranlarına bir duyuru face ve twıterda direk kendisi bulunuyor ve verdiği maili adresine kendise bakıyor nerden mi biliyorum oda bana kalsın
Aslında kitabı okuyalı uzun zaman oldu benimde beklentim dışında yazılmış bir kitaptı; bir iki yerinde konudan kopukluk yaşadım acaba mı dedim ve arkasından araştırmaya başladım araştırdıkça şaşkınlıkla birlikte kitaptaki acıyı hissettim.O zaman anladım ki aslında hepimiz biliyorduk kötü şeylerin yaşanıldığını haksızlık yapıldığını fakat olayların bu denli vahşice yaşanıldığını tahmin bile edemiyorduk. Hep söylenir yaşamak görmek duymak hepsi çok farklı duygular hissettiriyor insanda bu nedenle ağladım ve içimin ağladığını hissettim...Belki bunda Boşnak olmamında etkisi vardır...saygılar..
aynı şekilde bende çok etkilenemedim.mesela kızı seks kölesi olarak kullanıyorlar ama o bölümde bile duygu yoksunlugu vardıgayet sıradan birşeymiş gibi bahsedilmiş geçilmiş..
Veee... nihayet H_İ_Sciiiim günlerdir yanıbaşımda duran turuncu kitap, kitaplığımdaki
en gözde kitaplarımın arasında yerini aldı. Buluşmamızı sağladığın için çok teşekkür ederim.
Kitapla vedalaştım ama duygusal vedalaşmam zaman alacak.
Buruk bir tadı vardı. Güzeldi, hem de çok güzeldi.
BİR GÜN TEK BAŞINA - Vedat Türkali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?