• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

ankaradaki kitap fuarına giden var mı ?

ben gittim bugün tavsiye ederim.ama size önerim önce bir liste yapın vede bütün standları gezin bazı yerler diğerlerine göre daha çok indirim yapıyo çünkü

yarın son gün

Ya sitedeki ya da serverimdeki sorun yüzünden giremedim birkaç gündür kızlar... Kitap okuyan ve dereceye giren herkesi tebrik ediyorum, sizler binlerce pastalara şekerlere çikolatalara kurabiyelere layıksınız :kkk::81:

PrensesPericim çok naziksin, hediyeler için teşekkürler canım..:16:

Hepinizi seviyorum birkaç güncük ayrılık bile canımı sıkmıştı, özlemişim :77::69:

Evet kulitta,işin kolayını böyle buldum.Böylece bıkmadan herşeye vakit ayırabiliyorum.Bir ay kitaba ağırlık veriyorum,bir ay resime.Eh,bunların yanısıra çocuklar ve dersleri,ev düzenini de hesaba katarsak,24 saat bile yetmiyor diyebilirim.Şimdi kurabiye yapmak üzere kolları sıvıyorum mesela,kitaplar bir ay dinlenecek...:34:

Ahtapotum benim :9: Her şeye yetişebilen annelere bayılıyorum, ben anne olunca ipleri salıvereceğim galiba :26:

Nisan ayımız da bol kitaplı geçsin inşallah... :34:

Ya sitedeki ya da serverimdeki sorun yüzünden giremedim birkaç gündür kızlar... Kitap okuyan ve dereceye giren herkesi tebrik ediyorum, sizler binlerce pastalara şekerlere çikolatalara kurabiyelere layıksınız :kkk::81:

PrensesPericim çok naziksin, hediyeler için teşekkürler canım..:16:

Hepinizi seviyorum birkaç güncük ayrılık bile canımı sıkmıştı, özlemişim :77::69:

Ahtapotum benim :9: Her şeye yetişebilen annelere bayılıyorum, ben anne olunca ipleri salıvereceğim galiba :26:

Nisan ayımız da bol kitaplı geçsin inşallah... :34:

Hoş geldin güzel canavarım. Umarım KK erişiminde sorun kalmamıştır.
ordinateur.gif

Anne olmayı planlıyorsan, Hayırlısıyla gönlüne göre olsun canım.
104.gif

Minik canavar seni yönlendirecek tatlım. İstesen de kendini salamazsın. :emir_bebek:
Dediğin gibi Nisan ayı süper başladı. Bu güzellikle vedalaşmak zor olacak. :58: :54:

selamlar kızlar,
ilk kitabımı bitirdim. peyami safa'dan yalnızız. okuması kolay bir kitaptı. gerçi bazı bölümler çok uzundu ama haftasonu fazla dışarı çıkmayınca kitap bitiyor.

neyneyse:1

Kızlar ben de evdeki bilgisayarımdan girerken bazen sorunlar yaşıyrm neden anlamdm?

Valla kızlar( NEENONE, H_İ_S,SMEAGOL, TWEETYPINAR:nazar:) süpersnzzz ne diyim:) imrenyrm size iyi ki varsınız iyi ki bu kadar okuyorsnz da beni de teşvik ediyorsunuz tebrik ediyorummm:)

bU ARADA Nisan ayının ilk kiştabını bitirdm

"Hayatın Işıkları Yanınca" Serdar ÖZKAN
Kesinlikle süper bir kitap hayatıma IŞIK oldu..Mutlaka okunmalı

glntpl 1:1:

Gabrielle Kimm: Son Düşeş.. Küçük yaşta evlenen ve evliliğinde mutluluğu yakalayamamış bir kadın.Kendi psikolojik sorunuyla uğraşan, ki bu sorun karısı, bunları saplantı haline getiren bir adam. Ve yasak bir aşk.

Julie Garwood: Ateş ve Buz..Polisiye bir aşk romanı. Diğer romanları gibi buda harikaydı.Ama ben Garwood'un tarihi roamanlarını daha çok begeniyorum

tweetypinar: 2

canan tan-iz

baba ve kız ilişkisi üzerinden gidilmiş bir kitap..babasının intiharının izini sürüyor verda..bir yandanda ailevi ilişkiler ..

ama iz sürme kısmı nası diyim öyle pek heycanlı gelmedi hatta başı daha heycanlıydı kitabın sonunda daha heycanlı olacağına daha basit kaçtı benim için ama çünkü ben sona yaklaşmıştım tahmin etmiştim biraz

elinize aldığınızda okuyabilceğiniz en azından sıkmayan bir kitap..bazı yerlerde gözüm doldu..

cemre25 : 1

1 Nisan - 30 Nisan 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .........2........
  2. cemre25 ...... - ....1......
  3. neyneyse ..........1..........
  4. gnltpl ........1......
  5. neenone ..............
  6. smeagol ...............
  7. H_İ_S ..............
  8. emk87 ........... -.............
  9. sunsea .............
  10. ozzy06 ...... - .........
  11. samanyolu ..............
  12. kulitta ...... - ..........
  13. shewall ...... - .........
  14. pinaranip ...... - ..........
  15. Sarissa ...........
  16. DyGLu ...... - ........
  17. simorgh ...... - ..........
  18. Revolucion ...... - .........
  19. cemreeylul ..............
  20. gnydn64 .....................
  21. Maip - ...................
  22. hypatia ..............
  23. berceste ...... - ..........
  24. masal26 ..............
  25. deren1907 ...............
  26. Sumak .........................
  27. maibeyaz ...................
  28. Punchshe .......... - ...............
  29. milena_ ...... - ..........
  30. pembelii ...... - ........
  31. hande80 ..........- ...............
  32. atlantis ............. - ................
  33. anten ................ - .................
  34. PrensesPeri ..... - ...............
  35. Tryamour .......... - ...............
  36. Eyylül ........... - ...........
  37. MKT ...... - .........
  38. baLHuzur ...... - .........
  39. pamuksel ...... - .........
  40. kusko ...... - ........
  41. guvastanema ...... - ........
  42. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  43. kendra ...... - ........
  44. orchidea ...... - ........
  45. Lachesis ...... - ........
  46. frezya27 ...... - ........
  47. maviduygular ...... - ........
  48. seebu ...... - ........
  49. gzmnc ...... - ........
  50. tutaste85 ...... - ........
  51. pupillist ...... - ........
  52. deniz_25710 ...... - ........
  53. Akitra ...... - ..........
  54. simerenya ...... - ..........
  55. hamiye ...... - ..........
  56. beren660 ...... - ..........

KRISTIN HANNAH--ATEŞBÖCEĞİ YOLU :film tadında çok güzel bir kitaptı sonunda beni aglatmayı başardı...:43:dostluk adına herşeyi bulabileceginiz bi kitap kesinlikle tavsiye ederim.:68::68::68:

ozzy06:1

KRISTIN HANNAH--ATEŞBÖCEĞİ YOLU :film tadında çok güzel bir kitaptı sonunda beni aglatmayı başardı...:43:dostluk adına herşeyi bulabileceginiz bi kitap kesinlikle tavsiye ederim.:68::68::68:

ozzy06:1

Sende mi ağladın?Demek ki bende bir gariplik var..:9:

Daha beni ağlatacak kitap yazarının elinden çıkmadı..:23::23:

Duygulandığım kitaplar oldu canım ama ağlamak söz konusu olunca, aklıma yıllar önce okuduğum
Sevimli Balerin - Lorna Hill gelir nedense. :32:
Hassas bir dönemim miydi, bilmiyorum ama hıçkırıklara boğulduğumu iyi hatırlıyorum. :43:

Şimdi okusam neler hissederim kimbilir? Eline geçerse dene bakalım smeagolcum, göz pınarlarını
çalıştıracak mı? :9:
Dilerim gözyaşların daima mutluluk ve duygusal kitaplar için aksın İnşaallah.

:14:
Duygulandığım kitaplar oldu canım ama ağlamak söz konusu olunca, aklıma yıllar önce okuduğum
Sevimli Balerin - Lorna Hill gelir nedense. :32:
Hassas bir dönemim miydi, bilmiyorum ama hıçkırıklara boğulduğumu iyi hatırlıyorum. :43:

Şimdi okusam neler hissederim kimbilir? Eline geçerse dene bakalım smeagolcum, göz pınarlarını
çalıştıracak mı? :9:
Dilerim gözyaşların daima mutluluk ve duygusal kitaplar için aksın İnşaallah.

Ah canım ya,ne kadar içten yazmışsın,bak şimdi duygulandım işte.İçten bir amin ile bilmukabil diyorum güzel sözlerine..:34:

Son düzenleme:
Back
X