- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.681
Sorun Leyla nın başına gelenler değil, elbette acı ve insanlık dışı şeyler yaşatılmış, hele de bir bayan olarak çok utanılacak yaşantılar....
Sorun kitabın dili... Ben kitap okurken yazarın dilinden çok etkilenirim. Yoksa birçok kitap okuyorum, hemen hemen aynı konular aynı yaşanmışlıklar oluyor...
Yazar vardır, yaşanmış çok elem bir olayı öyle basit anlatır ki gülersin; yazar vardır, hiç yaşanmamış bir olayı öyle acı bir dille anlatır ki sadece gözlerin değil yüreğin bile ağlar...
İşte ben bu kitapta yaşanılan o acıların basit dille anlatıldığını gördüm, o yüzden de etkilenemedim. Problem ya yazarda ya da çevirende...
Tatlım önerdiğin kitap 2 ciltmiş. Okumakta olduğun hangisi acaba?
Kitaplar birbirinden bağımsız mı, devamı mı? Açıklarsan sevinirim.
Angela'nın Külleri Hatıralar
Angela'nın Külleri Umuda Doğru
Çok sevindim beğenmene...
Ah ahhhh Günsel ile Kenan aşkı...Yaşanılan acılar... Öyle gerçekçi ve içten bir anlatım ki... Dönem dönem krize girip tekrar okuyasım gelir hep...
dün gidip aldım ve okumaya başladım ve evet birbiriyle bağlantılı gemiyle amerikaya yolculuk yaptıktan sonra bitmişti hatıralar. umuda doğru da seyahatin detaylarıyla başlıyor şekerlerbence hemen alıp okuyun böyle sefalat yok beni çok etkiledi bu kitap insanlara bakış açım değişti resmen
birde gerçek hayat öyküsü olduğunu düşündükçe nasıl olur bu ? bu kadar da olurmu falan diyorsunuz..
Hiç sorma tatlım, iç çatışmalar da çok etkileyici idi. Hele hele olayların, doğduğum, çocukluğumun
geçtiği yerlerde yaşanması, beni kitabın içine hapsetti.
Bu kitabı alırken, satıcı GÜVEN 1-2 yi de şiddetle tavsiye etmişti. Kitap yurduna sipariş verdim.
Heyecanla kargomu bekliyorum. Okumuş muydun canım. Umarım aynı tadı alırım.
Kısmet olursa Mayıs ayı GÜVEN le başlayacak. Mutlu günler...
Evet olaylar ve olayların anlatım dili, iç dünyaların betimlenmesi her şey mükemmel....
GÜVEN listemde ama hala okuma fırsatım olmadı, okunacak o kadar çok kitap var ki... :44:
Ama Vedat Türkali ye göre yazdığı en güzel roman GÜVEN miş, o yüzden o kitabı da merak etmiyorum değil, ben de mayıs ayında okuyabilirim, bu ay H_İ_S çok yoğun....
selam kızlar bende kiap kurdu oldum çıktımmmm burayı tek tek okumaya zamanım yok sizden ricam çok etkilendiğiniz kitapları yazarlarıyla beraber yazar mısınız rica etsem?
Açıklama yaptığın için teşekkürler tatlım. Bu kitapları da Listeme aldım.
Keyifli okumalar, mutlu günler dilerim.
v.c.andrews-çatı
çok üzülerek okudum sonuna çok şaşırdım..çok güzel bir kitaptı herkese tavsiye ederim
cemre25: 5
bu arada çatı serisinin sıralamasını kim yazabilir ?
Hoş geldin canımcım. Zülfü Livaneli serenad tavsiye edeceğin bir kitap mı?merhabalar aranıza yeni geldim tavsiyeleriniz varmı neleri okuyabilirim şuanda zülfü livaneli serenadı okuyorum.bana kitap önerirmisiniz
Hoş geldin canımcım. Zülfü Livaneli serenad tavsiye edeceğin bir kitap mı?
Bir sayfa geride başka arkadaşa tavsiye ettiğim etkilendiğim kitaplar.
Kız Kardeşim İçin .. Jodi Picoult
Uçurtma Avcısı .. Khaled Hosseini
Bir Gün Tek Başına .. Vedat Türkali
Ayrıca Naşide Gökbudak .. Feraye ve Miralayın Kızı Süreyya beğendiğim kitaplardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?