- 23 Mayıs 2007
- 8.602
- 583
- 39
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.241
Merhabalar ,
Artık bu topikte de yer almak istedim.
Bugünlerde Limon Ağacı okuyorum .
317.sayfadayım
bende yeni açıp kurcaladım topiği:)
yine tanıdık isimler var:)
yeni yılda bende aranızdayım artık:)
bu sene 1 kitapla katılım aranıza :) şu an okuduğum kitabım
martı -Richard bach
daha önce okuduğum bi kitap aslında yazarın başka bir kitabını okumaya başlayacaktım aslında
ondan once bunu okuyayım dedım kısa bi kitap bi oturuşluk çerez niyetine:)
Yeni yılda burada da olacağım. Hala düzenli kitap okumaya adapte olamıyorum elimde süründürüyorum kitapları. Kendime okuma molası veriyorum pazartesiye kadar. Belki sorunum bu şekilde çözümlenir.
Ayda en az 4-5 kitap bitirirken şimdi 2 adır bir kitabı zor bitiriyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Olduysa nasıl aştınız?
nazan bekiroğlunun başka kitabını okudun mu?yeni bitirdiğim kitabım mücella -nazan Bekiroğlu çok beğendim çok güzeldi
şu an meraklıları okuyorum ve yanına bozkırın sırrını ekledim çift kitap okuyorum
nar ağacı ve isimle ateş arasında yı okudumnazan bekiroğlunun başka kitabını okudun mu?
Bu ay onun herhangi bir kitabını okumak istiyorum hangisini alsam karar veremedim.
Önerine göre siparişimi değiştiriyorum mademnar ağacı ve isimle ateş arasında yı okudum
bence mucelladan once nar ağacını okumalısın daha ekşınlı:)
O film diilmiydi yafŞahane Bir Kadının Gizli Günlüğü
Sayfa 124
Khaled Hosseini nin bir kitabını alacağım. Hangi kitabıyla başlamamı önerirsiniz?
Bende şimdi nar ağacını okuyorum güzel gidiyornazan bekiroğlunun başka kitabını okudun mu?
Bu ay onun herhangi bir kitabını okumak istiyorum hangisini alsam karar veremedim.
Belki filmi de vardır ama ben kitabını okuyorum .O film diilmiydi yaf