Kadınların Kitap Mekanı

Yeni yılda burada da olacağım. Hala düzenli kitap okumaya adapte olamıyorum elimde süründürüyorum kitapları. Kendime okuma molası veriyorum pazartesiye kadar. Belki sorunum bu şekilde çözümlenir.
Ayda en az 4-5 kitap bitirirken şimdi 2 adır bir kitabı zor bitiriyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Olduysa nasıl aştınız?

bu martı kitabı küçük prens gibi sanırım. çocuklara ve yetişkinlere mi hitap ediyor.
kardeşim benden martı kitabını istedi. ama kitapyurdunda birsürü var hangisini alacağımı bilemedim
Aynen öyle ama bence her ikiside büyüklere daha çok yakışıyor. Hayata bakış açımı değiştirdiler yahu.
fakat benim bahsettigim martı siyah kapak Richard bach a ait.
Birde anton çehov un martısı var onu okumadım bilmiyorum.

Aynen öyle ama bence her ikiside büyüklere daha çok yakışıyor. Hayata bakış açımı değiştirdiler yahu.
fakat benim bahsettigim martı siyah kapak Richard bach a ait.
Birde anton çehov un martısı var onu okumadım bilmiyorum.
kardeşim hangisini istedi acaba :KK53: öğretmen okuyun demiş

Beni Buna Zorlama / Vefa Enver
Vahşi / Sally Green
Mekanik Prens / Cassandra Clare
Mekanik Prenses / Cassandra Clare
Validebağ Köşkü / Ali Boz
Not:Seni Sevmiyorum /Vefa Enver
Trendeki Kız / Paula Hawkins..
Aşk Tuzağı /Linda Howard

melikeeeee........8

1- Yaşayanı Onarmak - Maylis De Kerangal
Organ bağışı gibi hassas bir konuda sürece dahil olanları izlerken yürekler dağlanıyor.

2- Güneş Çavması 2 -Esra Van Der Wiel
1. kitabı okuyup beğenenler 2. yi de okusun mutlaka. İlk kitabın kaldığı noktadan başlıyor.
Tanıtım yazısı bağımsız bir hikaye izlenimi verdiği için uzun zamandır elimde olduğu halde ertelemiştim.
ilk kitapta ''Dünya Varmış'' takma adını kullanan Esra Van Der Wiel'in düşüncesini anlamadım.
Gerçi her 2 kitabın yeni basımları Yazarı Esra Van Der Wiel olarak çıkmış ama incelemeyenler için farklı yazarların
birbirinden bağımsız kitapları algısı yaratılmış.
Eseri, klasikler arasında yerini alabilecek nitelikte buldum.

3- Dicle'nin Yakarışı - Dicle'nin Sesi 1 - Mehmed Uzun
Roman kahramanı Biro'nun Dicle'ye ağıtı. 1000 yıldır bölgede yaşanan kavga, savaş, çatışma nedeniyle
katledilmişlerin, unutulmuşların sesi. Sessizlerin sesi, söz ustası biro'nun bitmeyen kin ve nefrete ağıtı.
Günümüzde de aynı topraklarda akan kanı düşününce yaşananların tesadüf değil bir planın parçası olduğu
anlaşılıyor. Hiçbir gerekçe insanların yaşam hakkını gasp etmeye mazeret olmamalı.
Zulüm karşısındaki çaresizliğimiz içimi acıttı.

kulitta . . 3

Merhabalar ,
Artık bu topikte de yer almak istedim.
Bugünlerde Limon Ağacı okuyorum .
317.sayfadayım
bende yeni açıp kurcaladım topiği:)
yine tanıdık isimler var:)
yeni yılda bende aranızdayım artık:)

bu sene 1 kitapla katılım aranıza :) şu an okuduğum kitabım
martı -Richard bach

daha önce okuduğum bi kitap aslında yazarın başka bir kitabını okumaya başlayacaktım aslında
ondan once bunu okuyayım dedım kısa bi kitap bi oturuşluk çerez niyetine:)
Yeni yılda burada da olacağım. Hala düzenli kitap okumaya adapte olamıyorum elimde süründürüyorum kitapları. Kendime okuma molası veriyorum pazartesiye kadar. Belki sorunum bu şekilde çözümlenir.
Ayda en az 4-5 kitap bitirirken şimdi 2 adır bir kitabı zor bitiriyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Olduysa nasıl aştınız?
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Dilerim hep birlikte gönlümüzce okuyacağımız bir yıl olur 2016.
B BaslarsanBitirirsin
Bence de odaklanamadığımız dönemlerde biraz ara vermek doğru olabilir.
Kısa sürede özlemle, iştahla sarılırız kitaplarımıza.

Olmaz mı ?

İki ayda bir kitap yine iyi istatistik , ben aylarca elime kitap alamadım bir dönem .

Bazen fazlaca kaptırıyorum kendimi , onu da okuyayım bunu da şunu da ... Aynı anda bitmeyi bekleyen 4-5 kitaba başlamış oluyorum ve sonuç tamamen kopuş :KK12::KK12:

Uzun zamandır daha itidalli gidiyorum , ayda 2-3 kitap . Gün içinde az ama sürekli okumaya çalışıyorum . Okuduklarımla ilgili (kitabına göre tabii ) kısa notlar alıyorum .

Olmaz mı ?

İki ayda bir kitap yine iyi istatistik , ben aylarca elime kitap alamadım bir dönem .

Bazen fazlaca kaptırıyorum kendimi , onu da okuyayım bunu da şunu da ... Aynı anda bitmeyi bekleyen 4-5 kitaba başlamış oluyorum ve sonuç tamamen kopuş :KK12::KK12:

Uzun zamandır daha itidalli gidiyorum , ayda 2-3 kitap . Gün içinde az ama sürekli okumaya çalışıyorum . Okuduklarımla ilgili (kitabına göre tabii ) kısa notlar alıyorum .

Açıkçası moralim düzeldi bu sorunu başkalarınında yaşamış olduğunu bilmek iyi geldi.

aralıkta okuduklarımı yazamadım laptop ta ciddi virüs sıkıntısı var siteye girip yazamadım
bu ay yeniden burdayım
1---zoraki koca şahane gelin----fatih murat arsal

hayatdenizolmasa--1

aralıkta okuduklarımı yazamadım laptop ta ciddi virüs sıkıntısı var siteye girip yazamadım
bu ay yeniden burdayım
1---zoraki koca şahane gelin----fatih murat arsal

hayatdenizolmasa--1
Aralık ayı kapanış listesi yapılmadı hayatdenizolsa.
Aralık bildirimini ekleyebilirsin.

*****Aralık ayı derecelerimiz ******

1.miz Alice LIDDELL :nazar: :nazar: :KK9: :KK19: :KK9:

2. miz Melikeee
:nazar: :KK73::KK37::KK73:

3.müz Asmunikal
:nazar: :KK73::KK37:

Adsız.png

X