- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.281
Elbette katılabilirsin Kitap asigi.Merhaba,
Ben de burada okudugum kitaplari paylasiyordum. Sonrasinda araya dugunum girdi. Sonra da uzunca bir sure toparlanamadim zaten. Siteye de giremedim bir sure.
Tekrar katilabilir miyim araniza
Tesekkur ederimmElbette katılabilirsin Kitap asigi.
Zaman zaman hepimizin özel nedenlerle konuya mesafeli kaldığımız dönemler olabiliyor.
Evliliğin hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Sonsuz mutluluklar dilerim.
canım beğenmene çok sevindim, kitabın kapağını bende beğenmedim hatta eski kapağını aradım resmin etkisinde kalma diye ama bulamadım neyse artık böylece kapak konusundaki ön yargın biraz kırılmış olur :)Göçebe syf:430 Sınavlarım yüzümden kitabı bilerek elime almıyordum. dün akşam hastayım diye ders çalışmak istemedim doyasıya okudum. İlaç gibi geldi. Rüyalarımda bile yaşıyorum kitabımı.
_Cassandra_ Kitabı bitirene kadar hep teşekkür edeceğim sana sanırım. Kitap kapağı beni çok etkiliyor. Sırf kapağı yüzünden gençlik serisidir diye önyargılı ve oldukça antipatiyle yaklaştığım bir kitaptı. Hediye gelmiş olmasa okumaz mahrum kalırdım.
Kesinlikle kırıldı.canım beğenmene çok sevindim, kitabın kapağını bende beğenmedim hatta eski kapağını aradım resmin etkisinde kalma diye ama bulamadım neyse artık böylece kapak konusundaki ön yargın biraz kırılmış olur :)
maşallah sanaOcak kitap açısından bereketli bir aydı.Darısı şubatın başına
1.Eylül Sancısı
2.Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü
3.Melekler Korusun
4.Mart Menekşeleri
5.Vukuat Var
6.Hanımın Çiftliği
7.Bülbülü Öldürmek
8.72. Koğuş
9.Böğürtlen Kışı
10.Cemaatin İflası
11.İn