- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.221
Aynen öyle ama bence her ikiside büyüklere daha çok yakışıyor. Hayata bakış açımı değiştirdiler yahu.bu martı kitabı küçük prens gibi sanırım. çocuklara ve yetişkinlere mi hitap ediyor.
kardeşim benden martı kitabını istedi. ama kitapyurdunda birsürü var hangisini alacağımı bilemedim
kardeşim hangisini istedi acabaAynen öyle ama bence her ikiside büyüklere daha çok yakışıyor. Hayata bakış açımı değiştirdiler yahu.
fakat benim bahsettigim martı siyah kapak Richard bach a ait.
Birde anton çehov un martısı var onu okumadım bilmiyorum.
Merhabalar ,
Artık bu topikte de yer almak istedim.
Bugünlerde Limon Ağacı okuyorum .
317.sayfadayım
bende yeni açıp kurcaladım topiği:)
yine tanıdık isimler var:)
yeni yılda bende aranızdayım artık:)
bu sene 1 kitapla katılım aranıza :) şu an okuduğum kitabım
martı -Richard bach
daha önce okuduğum bi kitap aslında yazarın başka bir kitabını okumaya başlayacaktım aslında
ondan once bunu okuyayım dedım kısa bi kitap bi oturuşluk çerez niyetine:)
Hoşgeldiniz arkadaşlar.Yeni yılda burada da olacağım. Hala düzenli kitap okumaya adapte olamıyorum elimde süründürüyorum kitapları. Kendime okuma molası veriyorum pazartesiye kadar. Belki sorunum bu şekilde çözümlenir.
Ayda en az 4-5 kitap bitirirken şimdi 2 adır bir kitabı zor bitiriyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Olduysa nasıl aştınız?
Yeni yılda burada da olacağım. Hala düzenli kitap okumaya adapte olamıyorum elimde süründürüyorum kitapları. Kendime okuma molası veriyorum pazartesiye kadar. Belki sorunum bu şekilde çözümlenir.
Ayda en az 4-5 kitap bitirirken şimdi 2 adır bir kitabı zor bitiriyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda? Olduysa nasıl aştınız?
Olmaz mı ?
İki ayda bir kitap yine iyi istatistik , ben aylarca elime kitap alamadım bir dönem .
Bazen fazlaca kaptırıyorum kendimi , onu da okuyayım bunu da şunu da ... Aynı anda bitmeyi bekleyen 4-5 kitaba başlamış oluyorum ve sonuç tamamen kopuş
Uzun zamandır daha itidalli gidiyorum , ayda 2-3 kitap . Gün içinde az ama sürekli okumaya çalışıyorum . Okuduklarımla ilgili (kitabına göre tabii ) kısa notlar alıyorum .
kitaptanıtımları sitesine bakın biçok pdf kitap varselam kızlar
hayvan çiftliğene başlamış bulunmaktayım.
elinde .pdf yada .epub kitap olan var mı acaba?
Aralık ayı kapanış listesi yapılmadı hayatdenizolsa.aralıkta okuduklarımı yazamadım laptop ta ciddi virüs sıkıntısı var siteye girip yazamadım
bu ay yeniden burdayım
1---zoraki koca şahane gelin----fatih murat arsal
hayatdenizolmasa--1