- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.181
Mehmet uzunun o kitabını bende okudum. Kavim ve baz.. Nar çiçekleri de güzeldi. Diğerlerini okudum ama hatırlayamıyorum.1- William Golding - Sineklerin Tanrisi
2- Mehmed Uzun - Aşk Gibi Aydinlik, Ölüm Gibi Karanlik
Kürt edebiyatindan okudugum ilk romandi. Bitmesin diye az az okudum. Gunde bir bolum okudum. Baktim bitiyor birkac sayfaya dusurdum. Ama nihayetinde bitti. O kadar guzeldi ki tadi damagimda kaldi. Hikayenin anlatilis bicimiyle, olay orgusune baglantili olarak pratagonistlere verilen guzel isimlerle, her seyiyle cok begendim ben bu romani.
NancyFr : 2
Kevok* :) Sevdim bu yazari. En kisa zamanda diger kitaplarini da alacagim.Mehmet uzunun o kitabını bende okudum. Kavim ve baz.. Nar çiçekleri de güzeldi. Diğerlerini okudum ama hatırlayamıyorum.
Kevok* :) Sevdim bu yazari. En kisa zamanda diger kitaplarini da alacagim.
Dicle'nin Yakarisi da bende vardi. Bir arkadasima hediye etmistim okumadan. Cok pismanim.Mehmed Uzun'un
Dicle'nin Yakarışı - Dicle'nin Sesi 1
Dicle'nin Sürgünleri - Dicle'nin Sesi 2
Yıllardır kitaplığımda okunmayı bekliyor.
İlk fırsatta yani okumakta olduğum bitince bunları elime alayım sayenizde.
Hah ha Dicle'nin Yakarişı bir şekilde okunmadan el değiştiriyor sanırım.Dicle'nin Yakarisi da bende vardi. Bir arkadasima hediye etmistim okumadan. Cok pismanim.Umarim keyifli bir okuma olur sizin icin. :)
Mehmed Uzun'un
Dicle'nin Yakarışı - Dicle'nin Sesi 1
Dicle'nin Sürgünleri - Dicle'nin Sesi 2
Yıllardır kitaplığımda okunmayı bekliyor.
İlk fırsatta yani okumakta olduğum bitince bunları elime alayım sayenizde.
telefondan yazınca yanlış yazılmış:) tabiki kevok :)Kevok* :) Sevdim bu yazari. En kisa zamanda diger kitaplarini da alacagim.
Çarşamba günü başlayabileceğimi sanıyorum asmunikal.diclenin yakarışı bende de var. istersen beraber başlayabiliriz :)
bende dayımdan almıştım :)
Yeni üyelik ve link paylaşımı???güzel kitablara buradan ulasablirsiniz http://ycnt.in/29fc7w
olur the özalı okuyordum araya alırım :) the özal siyasi kitap olduğu için okumasamda kopukluk olmaz arasındaÇarşamba günü başlayabileceğimi sanıyorum asmunikal.
Senin için uygun olur mu?
El-Cevap - Sinan Meydan benim de uzun zamandır ara ara okuduğum Türkiye siyasi tarihi.olur the özalı okuyordum araya alırım :) the özal siyasi kitap olduğu için okumasamda kopukluk olmaz arasında
Hayırlı olsun takibe aldım. kujatakızlar vikitap üyeliği açtım asmunikal kullanıcı adım
Aralık Ayı
1. Mücella-Nazan Bekiroğlu: Ben çok beğendim kitabı. Zevkle okudum. Tavsiye ederim.
2.Sırça Fanus-Sylvia Plath
3.Ya Allah'ın Sevdikleri-Cemalnur Sargut
Tuna80...........3
mücella çok duyar oldum. kk da akımı başladı:) neyi anlatıyor