Kadınların Kitap Mekanı

1- William Golding - Sineklerin Tanrisi
2- Mehmed Uzun - Aşk Gibi Aydinlik, Ölüm Gibi Karanlik

Kürt edebiyatindan okudugum ilk romandi. Bitmesin diye az az okudum. Gunde bir bolum okudum. Baktim bitiyor birkac sayfaya dusurdum. Ama nihayetinde bitti. O kadar guzeldi ki tadi damagimda kaldi. Hikayenin anlatilis bicimiyle, olay orgusune baglantili olarak pratagonistlere verilen guzel isimlerle, her seyiyle cok begendim ben bu romani.

NancyFr : 2

Mehmet uzunun o kitabını bende okudum. Kavim ve baz.. Nar çiçekleri de güzeldi. Diğerlerini okudum ama hatırlayamıyorum.

Kırmızı pazartesiye devam.

1-Gece Sesleri - Ayşe Kulin
2-Nietzsche ağladğında- Irvin D. Yalom
3-Hayvan Çiftliği - George Orvel
4-Diblörün dilemması-Murat Menteş==> Murat menteş hiç okumamıştım. Denemek için güzel bir kitaptı. Akıcı bir kitap..

Asmunikal - 4

Kevok* :) Sevdim bu yazari. En kisa zamanda diger kitaplarini da alacagim.

Mehmed Uzun'un
Dicle'nin Yakarışı - Dicle'nin Sesi 1
Dicle'nin Sürgünleri - Dicle'nin Sesi 2

Yıllardır kitaplığımda okunmayı bekliyor.
İlk fırsatta yani okumakta olduğum bitince bunları elime alayım sayenizde.

Dicle'nin Yakarisi da bende vardi. Bir arkadasima hediye etmistim okumadan. Cok pismanim. Umarim keyifli bir okuma olur sizin icin. :)

Dicle'nin Yakarisi da bende vardi. Bir arkadasima hediye etmistim okumadan. Cok pismanim. Umarim keyifli bir okuma olur sizin icin. :)
Hah ha Dicle'nin Yakarişı bir şekilde okunmadan el değiştiriyor sanırım.
Bende de vardı çok eminim. Çünkü Vikitap com. kütüphane kayıtlarımda da görünüyordu.
Kitabın 2 ciltlik seri olduğunu öğrenince hemen 2. cildi edindim peş peşe okumak için.
Aylar önce 1. cildi okumaya başlamak için seke seke kitaplarımın arasına karıştım.
Olması gereken yerde yoktu. Tek tek elden geçirdim kitaplarımı ama yok bulamadım.
Uzun zaman evin içinde her yeri tekrar tekrar didik didik ettim.
Kitapları tekrar tekrar elden geçirdim ama nafile. Yenisini de alamıyorum aldıktan sonra bulursam diye.
Aklımdan da çıkaramıyorum. Kaldım 2. kitapla baş başa ama 1. yi okumadan ona da başlayamıyorum.
Neyse birkaç gün önce yenisini aldım da kurtuldum bu takıntıdan.
Sen Mehmed Uzun'un kalemini beğendiğini yazınca arama maceramı anımsayıp gülümsemiştim.
Umarım yeni aldığım yerinde duruyordur. Hayırlısıyla bi okuyup bitirsem şu Dicle'nin Sesi serisini.

diclenin yakarışı bende de var. istersen beraber başlayabiliriz :)
bende dayımdan almıştım :)

4-Diblörün dilemması-Murat Menteş==> Murat menteş hiç okumamıştım. Denemek için güzel bir kitaptı. Akıcı bir kitap..
5- Kırmızı pazartesi-Gabriel Marquez ==> sanırım beklentimi yüksek tuttum. Oyüzden çok beğendiğim söylenemez..Birdaha okumak istiyorum. Bazı kitaplar vardıya kendini veremeden okursun. Benimkide öyle oldu sanırım.

Asmunikal - 5

mücella çok duyar oldum. kk da akımı başladı:) neyi anlatıyor

Mücella Nazan Bekiroğlunun son kitabı.
1920-1970 li dönemlerde yaşayan bir kızın çocukluk, genç kızlık, orta yaş.. dönemlerini anlatan bir kitap.
Tasvirler, betimlemeler öyle güzel ki kendini ordaymış gibi hissettiriyor.
Okumanı tavsiye ederim.

the özal kitabına devam. sf 75 ara ara okuyorum.

4-Diblörün dilemması-Murat Menteş==>
5- Kırmızı pazartesi-Gabriel Marquez ==>
6-ferrarisini satan bilge==Z uzun zamandır okumak istediğim bir kitap. Morla Morgan Bir Çift yürek tarzın da bir kitap.. İlk başlarda kitap iyi gidiyor. merak ediyorsun falan. Bir süre sonra kitap beni çok sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…