Kadınların Kitap Mekanı

1-Gece Sesleri - Ayşe Kulin
2-Nietzsche ağladğında- Irvin D. Yalom ==> Kitap bittikten sonrai nedense bir hüzün kapladı içimi..Yalom ilk defa okudum.. diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah.. Filozof nietzsche nin hayatından bir kesit okumak çok güzel..Nietzsche kendi kitaplarını okumakistiyorum. Okuyan var mı acaba aramızda?

alıntı "Ümit kötülüklerin en kötüsüdür. Çünkü işkenceyi uzatır."

Asmunikal - 2

1q84 ve 9. hariciye koğuşuna devam.
Bu ay
1- yabancı- albert camus
2-çocukluğun soğuk geceleri-tezer özlü ,
3-güzel yaz- cesare pavese -
4-don kişot-cervantes ve
5- kırmızı pazartesi-marquez,
6-babaya mektup-kafka okudum. tam gün gün yazamıyorum. 1 aralıktan itibaren okuduklarım. Gün gün hatırlamıyorum çünkü. İçinden merak ettiğiniz olursa yorumlayabilirim.

1q84 ve 9. hariciye koğuşuna devam.
Bu ay
1- yabancı- albert camus
2-çocukluğun soğuk geceleri-tezer özlü ,
3-güzel yaz- cesare pavese -
4-don kişot-cervantes ve
5- kırmızı pazartesi-marquez,
6-babaya mektup-kafka okudum. tam gün gün yazamıyorum. 1 aralıktan itibaren okuduklarım. Gün gün hatırlamıyorum çünkü. İçinden merak ettiğiniz olursa yorumlayabilirim.
Kırmızı pazartesi:)
Maşallah baya okumuşsunuz

Kırmızı pazartesi:)
Maşallah baya okumuşsunuz
Normal de Marquez kitabı okuyamayan biri olarak bu kitabı kısa olduğu ve herkes tarafından tavsiye edildiği için aldım. Kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Bir kitabı sondan başına okumak gibi ama sıkmıyor.Şu an ki siyasi duruma da oturuyor. (Dünya siyaseti için ve ülke siyaseti, hatta mahalle baskısı kadar da yerel olabilen)
Okumadıysanız okumalısınız. Benim için kurgusu şaheser diyebileceğim kadar iyiydi. Şu ana kadar okuduklarımın arasında böyle bir kurgu yoktu. Sizin için şaheser olmasa bile eminim ilginç gelecektir.

Normal de Marquez kitabı okuyamayan biri olarak bu kitabı kısa olduğu ve herkes tarafından tavsiye edildiği için aldım. Kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Bir kitabı sondan başına okumak gibi ama sıkmıyor.Şu an ki siyasi duruma da oturuyor. (Dünya siyaseti için ve ülke siyaseti, hatta mahalle baskısı kadar da yerel olabilen)
Okumadıysanız okumalısınız. Benim için kurgusu şaheser diyebileceğim kadar iyiydi. Şu ana kadar okuduklarımın arasında böyle bir kurgu yoktu. Sizin için şaheser olmasa bile eminim ilginç gelecektir.
Tşk ederim mutlaka okuyacağım.

selam kızlar
hayvan çiftliğene başlamış bulunmaktayım.
elinde .pdf yada .epub kitap olan var mı acaba?

Aralık Ayı
1. Mücella-Nazan Bekiroğlu:
Ben çok beğendim kitabı. Zevkle okudum. Tavsiye ederim.

Tuna80...........1

Kafka'nin Babaya Mektup kitabi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben daha once Dava, Donusum ve Milena'ya Mektuplari okudum. Cok begeniyorum Kafka kitaplarini fakat dili biraz agir geliyor. Elimdeki ceviriler mi kotu acaba?

Kafka'nin Babaya Mektup kitabi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben daha once Dava, Donusum ve Milena'ya Mektuplari okudum. Cok begeniyorum Kafka kitaplarini fakat dili biraz agir geliyor. Elimdeki ceviriler mi kotu acaba?
Babaya mektup tam amlami ile kafka nasil kafka olmus bunun hikayesi, kafkayi anlamak icin okunmasi gerekir. Can yayinlari guzel ama ben alter yayinlarindan okudum. Baski hatasi olsa bile hosuma gitmisti. Tavsiye ederim.

Aralık Ayı
1. Mücella-Nazan Bekiroğlu: Ben çok beğendim kitabı. Zevkle okudum. Tavsiye ederim.

2.Sırça Fanus-Sylvia Plath
Tuna80...........2

1-Gece Sesleri - Ayşe Kulin
2-Nietzsche ağladğında- Irvin D. Yalom
3-Hayvan Çiftliği - George Orvel ==> etkileyici ve sürükleyici.. bir kaç saat içinde bitebilecek bir kitap. zaman zaman komik yerler olsada, bazende çok üzücü yerler mevcut..
Akıllı olmayan hiçbirzaman özgür olamaz..

Asmunikal - 3

ben okuyorum bir şeyler ama takip demiyorum. en son hatırladıklarımı not düşeyim
şu an fatmagül' ün suçu ne yi okuyorum biter bugun

dün yıkanmak istiyorum u okudum (piyangodan çıktı hesapta yoktu)
öncesinde dilsiz annelerin sessiz kızlarını okudum.

1q84 e de devam buarada 400lerdeyim. bu pazar bitcek diye umuyorum :KK70:

ben aralık ayında okuyorum ama takip edemiyorum sürekli instagram ve vikitapa bakıyorum :KK70: şuraya da ekleyeyim :KK70:
1)Güzel yaz/ Cesare Pavese
2)İlahi Komedya/Dante
3)Fıkanmak İstiyorum/suna aras
4)9. hariciye koğuşu/peyami safa
5)Fatmagül' ün suçu ne? /Vedat Türkali

6)Dilsiz Annelerin Sessiz Çocukları/ Ayşegül Kocabıçak
7)Yabancı/Albert Camus

1q84 / Haruki murakami

şu ana kadar ki listem.

X