- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.161
Betimlemelerden hoslaniyorsan sikilmazsin da. Kitapta bol bol betimleme var. :)Almayı düşünüyorum o güzel süt mavisi kapağına bayıldım ama nedense alamadım bir türlü. Yorumun iyi geldi.
Kırmızı pazartesi:)1q84 ve 9. hariciye koğuşuna devam.
Bu ay
1- yabancı- albert camus
2-çocukluğun soğuk geceleri-tezer özlü ,
3-güzel yaz- cesare pavese -
4-don kişot-cervantes ve
5- kırmızı pazartesi-marquez,
6-babaya mektup-kafka okudum. tam gün gün yazamıyorum. 1 aralıktan itibaren okuduklarım. Gün gün hatırlamıyorum çünkü. İçinden merak ettiğiniz olursa yorumlayabilirim.
Normal de Marquez kitabı okuyamayan biri olarak bu kitabı kısa olduğu ve herkes tarafından tavsiye edildiği için aldım. Kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Bir kitabı sondan başına okumak gibi ama sıkmıyor.Şu an ki siyasi duruma da oturuyor. (Dünya siyaseti için ve ülke siyaseti, hatta mahalle baskısı kadar da yerel olabilen)Kırmızı pazartesi:)
Maşallah baya okumuşsunuz
Tşk ederim mutlaka okuyacağım.Normal de Marquez kitabı okuyamayan biri olarak bu kitabı kısa olduğu ve herkes tarafından tavsiye edildiği için aldım. Kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Bir kitabı sondan başına okumak gibi ama sıkmıyor.Şu an ki siyasi duruma da oturuyor. (Dünya siyaseti için ve ülke siyaseti, hatta mahalle baskısı kadar da yerel olabilen)
Okumadıysanız okumalısınız. Benim için kurgusu şaheser diyebileceğim kadar iyiydi. Şu ana kadar okuduklarımın arasında böyle bir kurgu yoktu. Sizin için şaheser olmasa bile eminim ilginç gelecektir.
Kafka'nin Babaya Mektup kitabi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben daha once Dava, Donusum ve Milena'ya Mektuplari okudum. Cok begeniyorum Kafka kitaplarini fakat dili biraz agir geliyor. Elimdeki ceviriler mi kotu acaba?Normal de Marquez kitabı okuyamayan biri olarak bu kitabı kısa olduğu ve herkes tarafından tavsiye edildiği için aldım. Kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Bir kitabı sondan başına okumak gibi ama sıkmıyor.Şu an ki siyasi duruma da oturuyor. (Dünya siyaseti için ve ülke siyaseti, hatta mahalle baskısı kadar da yerel olabilen)
Okumadıysanız okumalısınız. Benim için kurgusu şaheser diyebileceğim kadar iyiydi. Şu ana kadar okuduklarımın arasında böyle bir kurgu yoktu. Sizin için şaheser olmasa bile eminim ilginç gelecektir.
Babaya mektup tam amlami ile kafka nasil kafka olmus bunun hikayesi, kafkayi anlamak icin okunmasi gerekir. Can yayinlari guzel ama ben alter yayinlarindan okudum. Baski hatasi olsa bile hosuma gitmisti. Tavsiye ederim.Kafka'nin Babaya Mektup kitabi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben daha once Dava, Donusum ve Milena'ya Mektuplari okudum. Cok begeniyorum Kafka kitaplarini fakat dili biraz agir geliyor. Elimdeki ceviriler mi kotu acaba?
mutlaka yorumla fikirlerini çok merak ettim.kırmızı pazartesiye başladım