Kadınların Kitap Mekanı

merhaba kızlar bir süredir ugrayamadım hayatım birazcık ters düz oldu kendimi anca toparladım.geçmişe bakayım hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum
Ohh Çok Şükür! Yeniden aramızdasın.
Hoşgeldin PrensesPericim.
Hem özlemiş hem de meraklardaydım.
İnsanız, bazı bazı birşeyler yolundan çıkabiliyor işte.
Önemli olan yeniden yoluna girmeye başlamış olması.
Gönlünce geçireceğin günler diliyorum.

teşekkür ederim kulittam

en son girdiğimde katılım çok fazlaydı biraz azalmış gibi :)

malesef mistik kedi.konumuzun üye sayısı okunan kitap sayısı son dönemde oldukça azaldı.yine de her zaman beklerim

benimde öyle oluyor.yeri geliyor 3 günde 2 kitap bitiyor yeri geliyor 1 ayda bir kitap zor bitiyor hayat temposu sorunları insanı başka şeylere sürüklüyor bazen

PrensesPeri kulitta ve diğer mekan ahalisi selamlar.

Uzun bir aradan sonra KK ya döndüm ve kitaplara da pek tabii . Mekana tekrar giriş serbest mi ?

Ausencia / 2

merhaba hoşgeldin tabiki serbest bende bugun gelebildim ama bırakmayalım topiğimizi

merhaba

kasım ayı okuduklarım

1-Jean Christophe Grange -leyleklerin uçuşu daha önce okumuştum tekrar okudum.ilkinde çok büyük bir ilgiyle okumuştum.bu defa daha az sevdim sanki ama yazarı genel anlamda başarılı buluyorum.
2-fatih murat arsal şahane gelin
3-fatih murat arsal anlaşma

yazarın karakter tarzı hep aynı.ama kitapları kendini okutuyor.kafamın dolu olduğu zamanlarda öylesine okuduğum kitaplardan

Veee girisimi yapiyorum :)

1- William Golding - Sineklerin Tanrisi

Modern Klasikler Dizisi'nden Nobel ödüllü bir kitap. Alegorik roman turunde liderlik savasini konu alan ve insanlarin iclerindeki kotulukleri gozumuze sokan bir kitap Sineklerin Tanrisi. Kitabin ilk yarisinda cok sikildigimi soyleyebilirim. Hakkinda hicbir arastirma yapmadan okumaya basladigim icin "eee hadi ne olacak" dedim. Hatta kitabi bitirdigimde bile kafamda cozulmemis sorular kalmisti. Ben Is Bankasi yayinlarindan okudum. Kitabin sonunda cevirmenin son sozu vardi. Onu okuyunca taslar iyice yerine oturdu bende. Tokat gibi suratima vuran bir kitapti. Okuyalim, okutalim. Cok etkileyici.

Almayı düşünüyorum o güzel süt mavisi kapağına bayıldım ama nedense alamadım bir türlü. Yorumun iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…