- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
- 398
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #11.021
Ağustos ayında bitirdiğin ilk kitap değil mi canım?
Öyle anlaşılıyor ki, bu durumda da Ağustos ayının ilk kitabı şeklinde belirtmen doğru.
Nerede hata yapıyorum? Kafam karıştı.
selam cnm neden iyi degilsin tatlım=)hem topla kendini cnm =)kızlar ben hiç okuyamıyorum bu aralar çok üzgünüm
çocukların tatili yaramadı bana
sagol cnm benim diger ay cok kıtap okudum o yuzden 6 oldu ve yeni kullanmasını ögreniyorum burayı bu ay cok kıtap okuyamayacam galıba =(tekrardan teşkkür ederim.Okuduğun kitap sayısı 6 değil mi ifosenel? 4 kitap okudum diye belirtmişsin.
Bir de ay içinde bitirdiğimiz kitap sayısını mesajımızın sol alt kısmında nickimizle birlikte
yazmaya dikkat etmemiz, konu sahibi arkadaşımızın liste hazırlamasına kolaylık sağlamak
açısından önemli.
Keyifli okumalar dilerim.
Zaman zaman olur canım. Geçer bir süre sonra zorlama kendini.ayyyy ayyy kitap okuyamıyorum kızlar ya çok sinir bozucu bir durumkitap sitelerine yorumlara vs bakıyrm aslında çok kitap okumak istyrm ama okuyamyrm oturuyorum öyle sizde de oluyor mu durum kaç gündr bi kitabı bitiremedm
evet cnm bende bu sıra aynı durumdyım ya=)ayyyy ayyy kitap okuyamıyorum kızlar ya çok sinir bozucu bir durumkitap sitelerine yorumlara vs bakıyrm aslında çok kitap okumak istyrm ama okuyamyrm oturuyorum öyle sizde de oluyor mu durum kaç gündr bi kitabı bitiremedm
sıcaklarda etkili bence kışın daha rahat kitap okunuyor ,dizi film izliyim diyorum oda yok boş boş nette geziyorumevet cnm bende bu sıra aynı durumdyım ya=)
Onlara tek tek dokunmak gibisi var mı?evet kitap okuyamıyorum ama kitaplığımı indirdim havalandırdım temizledim düzenledim terapi gibi oldu tavsiye ederim
ben de yeni ev taşıdım, haliyle bütün kitaplar kitaplıklar elden geçti. yeni aldığım hiç okunmamış, eskiden yarım kalmış veya okuduğum ve bir daha okusam dediğim kitaplarım...üniverste yıllarımda okumuş olduğum minik hiakeyeciklerden oluşan Çay Saati isimli kitabı aldım elime. başlangıç için iyi bence. yarına okudum bitirdim diyesim varOnlara tek tek dokunmak gibisi var mı?
Kitap kurtları için gerçek terapi.
Mis gibi kitaplığının keyfini çıkarma zamanı.
Keyfin bol olsun vrecel.
Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun hedef 52. Güle güle yaşayın İnşallah.ben de yeni ev taşıdım, haliyle bütün kitaplar kitaplıklar elden geçti. yeni aldığım hiç okunmamış, eskiden yarım kalmış veya okuduğum ve bir daha okusam dediğim kitaplarım...üniverste yıllarımda okumuş olduğum minik hiakeyeciklerden oluşan Çay Saati isimli kitabı aldım elime. başlangıç için iyi bence. yarına okudum bitirdim diyesim var
pek kitap okumasam da okuduğum türler genelde kişisel gelşim, bazen psikoloji, dini menkıbe, diyet kitapları, polisiye (ne alakaysa ) bu türler ilgimi çekiyor. ennnn uzak olduklarım ise romanlar hem de güncel olanları
Emine Işınsu okudun mu canım?Merhabalar
bana kitap önerir misiniz?
epey uzaklaştım kafamı toparlayamıyorum .
akıcı şeyler daha iyi olur .teşekkürler
Emine Işınsu okudun mu canım?
Çiçekler Büyür favori kitaplarımdandır.
Elimde yazarın birkaç kitabı daha var lakin okuyamadım henüz.
Naşide Gökbudak tarzını da severek okuyorum.
Gerçekleri yansıtan tarihi romanlar.
Bir Milyon Küçük Parça - James Frey
Genç bir erkeğin bağımlılıktan kurtulma mücadelesi.
Elimden bırakamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?