- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.041
Ağustos
İki Dirhem Bir Çekirdek/İskender Pala
kedi83.....1
kedi83.....1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım.Bende okuyamıyorumm neden bilmiyorum okumaya başlıyorum 5 sayfa sonra gözlerim kapanıyor resmen bırakıyorum eskiden aldığım zaman elime 40-50 sayfa bırakamazdım şimdi neden yapamıyorum çok sinirlerim bozuldu kitap okumayı çok seviyorum ama uzun zamandır beceremiyorum eski halime dönmek istiyorum![]()
Merhaba
Ben soz nisan telasindaydim.
Dugun telasindayim simdi de. Kitap da okuyamadiim buraya da yazamadim.
Hayatim duzene girsin de tekrar kitap okumaya baslayim diye dort gozle bekliyorum.![]()
Amiiin. Cok tesekkur ederim.Pek güzel telaşların varmış kitap_aşığı. Kitaplarla aramıza girenler hep böyle güzellikler olsun İnşallah.
Allah kolaylıklar, sonsuz mutluluklar nasip etsin.![]()
Merhaba
Ben soz nisan telasindaydim.
Dugun telasindayim simdi de. Kitap da okuyamadiim buraya da yazamadim.
Hayatim duzene girsin de tekrar kitap okumaya baslayim diye dort gozle bekliyorum.![]()
Tesekkur ederim
hayırlı olsun inşallaH. Allah tamamına erdirsin.
Kitabı beğendiniz mi bende de var okuyup okumamakta karasızımAğustos
kedi83.....1
Pek beğenmedim, zor bitirdim.Kitabı beğendiniz mi bende de var okuyup okumamakta karasızım![]()
cnm tam bitirmedim ama güzel kitap cnm oku karasız bakma o zaman kitapı beğenmesin bende oyle yapyorum kıtap sevmedim diyorum okuyorum sonra ha güzelmiş diyorum sonlara dogru cnm =)Kitabı beğendiniz mi bende de var okuyup okumamakta karasızım![]()
Günaydın ifosenel.Gunaydin kizlar =( ben bu ay hic kitap okuymadim ama bu ay insallah kitap okurum allah izni ile =)