- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.041
Ağustos
İki Dirhem Bir Çekirdek/İskender Pala
kedi83.....1
kedi83.....1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayım.Bende okuyamıyorumm neden bilmiyorum okumaya başlıyorum 5 sayfa sonra gözlerim kapanıyor resmen bırakıyorum eskiden aldığım zaman elime 40-50 sayfa bırakamazdım şimdi neden yapamıyorum çok sinirlerim bozuldu kitap okumayı çok seviyorum ama uzun zamandır beceremiyorum eski halime dönmek istiyorum
Merhaba
Ben soz nisan telasindaydim.
Dugun telasindayim simdi de. Kitap da okuyamadiim buraya da yazamadim.
Hayatim duzene girsin de tekrar kitap okumaya baslayim diye dort gozle bekliyorum.
Amiiin. Cok tesekkur ederim.Pek güzel telaşların varmış kitap_aşığı. Kitaplarla aramıza girenler hep böyle güzellikler olsun İnşallah.
Allah kolaylıklar, sonsuz mutluluklar nasip etsin.
Merhaba
Ben soz nisan telasindaydim.
Dugun telasindayim simdi de. Kitap da okuyamadiim buraya da yazamadim.
Hayatim duzene girsin de tekrar kitap okumaya baslayim diye dort gozle bekliyorum.
Tesekkur ederim
hayırlı olsun inşallaH. Allah tamamına erdirsin.
Kitabı beğendiniz mi bende de var okuyup okumamakta karasızımAğustos
kedi83.....1
Pek beğenmedim, zor bitirdim.Kitabı beğendiniz mi bende de var okuyup okumamakta karasızım
cnm tam bitirmedim ama güzel kitap cnm oku karasız bakma o zaman kitapı beğenmesin bende oyle yapyorum kıtap sevmedim diyorum okuyorum sonra ha güzelmiş diyorum sonlara dogru cnm =)Kitabı beğendiniz mi bende de var okuyup okumamakta karasızım
Günaydın ifosenel.Gunaydin kizlar =( ben bu ay hic kitap okuymadim ama bu ay insallah kitap okurum allah izni ile =)