• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Ağustos ayının ilk kitabını ben yazayım :)

Bana İkimizi Anlat/ Ahmet BATMAN Aslında bu tarz kitaplardan pek hoşlanmam ama yinede sevdim insanı sarıyor ve kendini okutuyor
Siftah senden bereketi Allah'tan.
Dilerim tüm güzellikler ve okuma açısından bereketli bir ay olur.
Keyifli okumalar dilerim.
reading10.gif

ben de ağustos ayının kendime göre ilk kitabını yazayım bari :KK39:

Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

Kısa fakat psikolojik tahlilleri açısından oldukça dolu bir kitap bence. İnsanı bir duygudan bir duyguya sürükleyebiliyor. 1-2 günde kolaylıkla okunabilir. Tavsiye eder miyim ? Ederim Hoppa

bir de eklemeden geçemeyeceğim, 'Siyah Gelinlik' diye bir Türk filmi var, ben bu kitapla film arasında bazı benzerlikler fark ettim. belki bana öyle geldi ama kitabı okurken direkt aklıma o film geldi :KK33:

dereceye giren arkadaşları tebrik ederim.bu ay yarım kitaplarım var ama tamamlayamadım.ramazan bayram düğün derken :KK51::KK22: umarım agustos daha verimli bir ay olur hepimiz için :KK37:

Yeni gelenlere de yer var mı acaba :KK51:

merhaba hoşgeldin aramıza :KK200: gelir gelmez dereceye bile girdin tebrikler tekrar :KK68:

burası hiç aktif değil :KK17:niye ki acaba :KK64:

Maalesef öyle. :KK43:
Dilerim Ramazan, Bayram ve sıcakların geçici rehavetidir.

unutulup gidecek diye korkuyorum bu ay çok düştü sayımız :eek:

Selamlar, diyet grubu egzersiz grubu derken biraz da manevi gelişimi destekleyecek forumlara takılayım dedim. pek kitaplarla aram iyi değil, yalnızca sevdiğim kitapların içine gömülürüm yılda 15 kadar kitap da alırım bir kısmını okur bir ksımını ertlerim:KK23:kendimi bu konuda değiştirmeliyim.
forumun ilk ve son sayfasına bakarak yazıyorum,incelemeye yeni başladım. güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle:KK68:

merhaba hoşgeldin :KK37: devamlı paylaşım yapmak istersen listemize dahil olabilirsin :KK200:

Topiğin rehaveti beni zirveye taşımış. :KK76:
Aktif, cıvılcıvıl, enerji dolu bir topikte orta ve alt sıralarda olmayı tercih ederim elbette.
Okumaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.
Yıllardır arzu ettiğimiz yoğunluğa kavuşacağımız günler diliyorum.

Topiğin rehaveti beni zirveye taşımış. :KK76:
Aktif, cıvılcıvıl, enerji dolu bir topikte orta ve alt sıralarda olmayı tercih ederim elbette.
Okumaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.
Yıllardır arzu ettiğimiz yoğunluğa kavuşacağımız günler diliyorum.

inşallah kulittacım :KK200: bende birinciliğini kutluyorum :KK36:

Kardeşine ve eşine sonsuz mutluluklar dilerim PrensesPericim.
maries3.gif

çok teşekkürler :KK36:

1-Bana İkimizi Anlat/ Ahmet BATMAN
2- Deli Çocuğun Güncesi / Özgür BACAKSIZ ben pek sevmedim açıkçası ama sevenleri çok olur muhtemelen ...

Bence de bu ay pek okuma olmamış 3 kitapla 3. olmuşum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))

ben de ağustos ayının kendime göre ilk kitabını yazayım bari :KK39:

Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

Kısa fakat psikolojik tahlilleri açısından oldukça dolu bir kitap bence. İnsanı bir duygudan bir duyguya sürükleyebiliyor. 1-2 günde kolaylıkla okunabilir. Tavsiye eder miyim ? Ederim Hoppa

bir de eklemeden geçemeyeceğim, 'Siyah Gelinlik' diye bir Türk filmi var, ben bu kitapla film arasında bazı benzerlikler fark ettim. belki bana öyle geldi ama kitabı okurken direkt aklıma o film geldi :KK33:
kendi mesajıma cevap gibi olacak ama okuduğumda bir hata yaptığımı fark ettim :) "ağustos ayının ilk kitabı" yerine "ilk değerlendirmesi" demem gerekiyormuş :) sıcaklardan olur o kadar idare edin artık :KK68:

kendi mesajıma cevap gibi olacak ama okuduğumda bir hata yaptığımı fark ettim :) "ağustos ayının ilk kitabı" yerine "ilk değerlendirmesi" demem gerekiyormuş :) sıcaklardan olur o kadar idare edin artık :KK68:
Ağustos ayında bitirdiğin ilk kitap değil mi canım?
Öyle anlaşılıyor ki, bu durumda da Ağustos ayının ilk kitabı şeklinde belirtmen doğru.
Nerede hata yapıyorum? Kafam karıştı. :confused:

iyi aksamlar kızlar valla bende 4 kitap okudum=)
1) başka kahraman tazeoğlu
2)öğrendimki gülben ergen
3)yüzleşme uğur kosar
4)araz kahraman tazeoğlu
5)maira
6)sucsuz insan
bu ikisinin yazarı aklıma gelmedi ya cok güzel kitap

1-Bana İkimizi Anlat/ Ahmet BATMAN
2- Deli Çocuğun Güncesi / Özgür BACAKSIZ
3- Od/ İskender PALA çok güzel hem dili akıcı hem olay örgüsü sürükleyici beni benden alıp bambaşka diyarlara götürdü...

iyi aksamlar kızlar valla bende 4 kitap okudum=)
1) başka kahraman tazeoğlu
2)öğrendimki gülben ergen
3)yüzleşme uğur kosar
4)araz kahraman tazeoğlu
5)maira
6)sucsuz insan
bu ikisinin yazarı aklıma gelmedi ya cok güzel kitap
Okuduğun kitap sayısı 6 değil mi ifosenel? 4 kitap okudum diye belirtmişsin.
Bir de ay içinde bitirdiğimiz kitap sayısını mesajımızın sol alt kısmında nickimizle birlikte
yazmaya dikkat etmemiz, konu sahibi arkadaşımızın liste hazırlamasına kolaylık sağlamak
açısından önemli.
Keyifli okumalar dilerim.
livre.gif

Agustos ayı
temmuzdan yarım kalanları toparladım bitirdim nihayet :21:

1) sen benim diğer yarımsın

bu kitabı kaç zamandır istiyordum geçen gün dr da görünce aldım ama hayal kırıklıgı oldu biraz.çok ergen işi.
daha çok 20 li yaşların okuyacagı türden.başladım hadi bitsin dedim baya çabaladım ama bitirebilmek için :oops:

2) gülben ergen-öğrendimki

bu kitabı okurken birçok kişiden eleştri aldım.
sanatçıdan yazarmı olur vs vs.
ama sevdim ben dilini anlatışını sadeliğini

3)en güzel isimler Allahındır-ugur koşar

canım kulitta ablamın hediyesi :KK200::KK68: elime almamla bitirmem bir oldu.Allahın 99 isminin ve bu isimlerin altına duaların bulundugu bir kitap.begendiğim duaların altını çizdim.

PrensesPeri:3

Back