- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #11.061
sagol cnm benim diger ay cok kıtap okudum o yuzden 6 oldu ve yeni kullanmasını ögreniyorum burayı bu ay cok kıtap okuyamayacam galıba =(tekrardan teşkkür ederim.
Gunaydin kizlar =( ben bu ay hic kitap okuymadim ama bu ay insallah kitap okurum allah izni ile =)
hem 6 demişsin hem 4 demişsin hem hiç okuyamadım demişsinkafam baya karıştı kaç okudugunu çözemedım sadece agustos basından sonuna olanları o aya yazıyoruz.seni eklemedim listeye ağustos sayını bildirirsen tekrar düzeltme yapacagım
Cnm temuzda ayinda arada bir yaziyoruz ya sunu okudum felan diye bende o yuzden 4 yazdim sonrs 6 kitap bitirdim o yani agustosta kitap okumadim basldim bir kitapa ama onuda okuyamadim o yani kismet ise eylulde okuyacamhem 6 demişsin hem 4 demişsin hem hiç okuyamadım demişsinkafam baya karıştı kaç okudugunu çözemedım sadece agustos basından sonuna olanları o aya yazıyoruz.seni eklemedim listeye ağustos sayını bildirirsen tekrar düzeltme yapacagım
Hoş geldin hytdnze.1---ayrılık --- e kitap
2---aşkın kanatları---güneş demirel
hytdnze--2
çok şükür 2 aydır okuyamıyordum hiç
küllerimden doğacağım
Ağustos ayında okuduğum kitapları yazmayı unutmuşum. Eylül ayına katılayım unutmadan:)
Başucumda Müzik - Kürşat Başar
SimplyLove.. 1
hoş buldum kulittaHoş geldin hytdnze.
Yeni nickin hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?