- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #11.001
Siftah senden bereketi Allah'tan.Ağustos ayının ilk kitabını ben yazayım :)
Bana İkimizi Anlat/ Ahmet BATMAN Aslında bu tarz kitaplardan pek hoşlanmam ama yinede sevdim insanı sarıyor ve kendini okutuyor
Maalesef öyle.
Dilerim Ramazan, Bayram ve sıcakların geçici rehavetidir.
Yeni gelenlere de yer var mı acaba
burası hiç aktif değilniye ki acaba
Maalesef öyle.
Dilerim Ramazan, Bayram ve sıcakların geçici rehavetidir.
Selamlar, diyet grubu egzersiz grubu derken biraz da manevi gelişimi destekleyecek forumlara takılayım dedim. pek kitaplarla aram iyi değil, yalnızca sevdiğim kitapların içine gömülürüm yılda 15 kadar kitap da alırım bir kısmını okur bir ksımını ertlerimkendimi bu konuda değiştirmeliyim.
forumun ilk ve son sayfasına bakarak yazıyorum,incelemeye yeni başladım. güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle
Kardeşine ve eşine sonsuz mutluluklar dilerim PrensesPericim.merhaba kızlarumarım herkesin keyfi yerindedir
kardeşimin düğünü nedeniyle gelemedim buralara.liste gecikti kusura bakmayın
Topiğin rehaveti beni zirveye taşımış.
Aktif, cıvılcıvıl, enerji dolu bir topikte orta ve alt sıralarda olmayı tercih ederim elbette.
Okumaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.
Yıllardır arzu ettiğimiz yoğunluğa kavuşacağımız günler diliyorum.
Kardeşine ve eşine sonsuz mutluluklar dilerim PrensesPericim.
Hayırlı olsun bunlar güzel telaşlar darısı bütün bekarların başına :)merhaba kızlarumarım herkesin keyfi yerindedir
kardeşimin düğünü nedeniyle gelemedim buralara.liste gecikti kusura bakmayın
kendi mesajıma cevap gibi olacak ama okuduğumda bir hata yaptığımı fark ettim :) "ağustos ayının ilk kitabı" yerine "ilk değerlendirmesi" demem gerekiyormuş :) sıcaklardan olur o kadar idare edin artıkben de ağustos ayının kendime göre ilk kitabını yazayım bari
Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Kısa fakat psikolojik tahlilleri açısından oldukça dolu bir kitap bence. İnsanı bir duygudan bir duyguya sürükleyebiliyor. 1-2 günde kolaylıkla okunabilir. Tavsiye eder miyim ? Ederim
bir de eklemeden geçemeyeceğim, 'Siyah Gelinlik' diye bir Türk filmi var, ben bu kitapla film arasında bazı benzerlikler fark ettim. belki bana öyle geldi ama kitabı okurken direkt aklıma o film geldi
Ağustos ayında bitirdiğin ilk kitap değil mi canım?kendi mesajıma cevap gibi olacak ama okuduğumda bir hata yaptığımı fark ettim :) "ağustos ayının ilk kitabı" yerine "ilk değerlendirmesi" demem gerekiyormuş :) sıcaklardan olur o kadar idare edin artık
Okuduğun kitap sayısı 6 değil mi ifosenel? 4 kitap okudum diye belirtmişsin.iyi aksamlar kızlar valla bende 4 kitap okudum=)
1) başka kahraman tazeoğlu
2)öğrendimki gülben ergen
3)yüzleşme uğur kosar
4)araz kahraman tazeoğlu
5)maira
6)sucsuz insan
bu ikisinin yazarı aklıma gelmedi ya cok güzel kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?