- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Her defasında elime Divan kitabını alıp, kendimi başka bir kitabı bitirirken buluyorum. Bu sefer de Psikolojik Danışma İlke ve Teknikleri: Psikolojik Yardım Eüreci El Kitabı bitti ama ben de bittim
neenone:3
konuyla belkı alakasız olucak ama sankı tv de ,'Hürrem ' kıtabının dizisini gördüm
Sultan SÜleyman'ı Halit Ergenç oynuyordu ve Hürrem de tanımadıgım bı kızdı pekte güzel degil :78:
ama ben kıtabı okurken Sultan SÜleyman'ı hiç Halit ergenç'e benzetmemiştim ..hatta tam tersıdı neredeyse
hele kız ,benım çizdigim bir Hürremle tam bir fiyasko..
ama yıne de ızlerımm
buldum ,
YouTube - Muhteşem Yüzyıl Yeni Dizi Tanıtım Fragmanı
bu dizi fazla kalmaz yayında:) aşağıdaki yorumları bir okuyun, misal "
yahudimi bunun yonetmeni?! asagaliklar! show tv dende baska bi halt beklenmezdi.. saygisiz kopekler..."
Bahsettiğin yorumları görmedim..:26:
Divan güzel bir kitaptır aslında.
elif şafak firarperest bitti
hande:3
3. kitap ta yılbaşından sonra çıkacakmış,merakla bekliyorum..
konuyla belkı alakasız olucak ama sankı tv de ,'Hürrem ' kıtabının dizisini gördüm
Sultan SÜleyman'ı Halit Ergenç oynuyordu ve Hürrem de tanımadıgım bı kızdı pekte güzel degil :78:
ama ben kıtabı okurken Sultan SÜleyman'ı hiç Halit ergenç'e benzetmemiştim ..hatta tam tersıdı neredeyse
hele kız ,benım çizdigim bir Hürremle tam bir fiyasko..
ama yıne de ızlerımm
buldum ,
YouTube - Muhteşem Yüzyıl Yeni Dizi Tanıtım Fragmanı
hande senide nezamandır göremiyordum hayatım :)) nasılsın nerelerdeydin :) hoşgeldin gerçi ben tatildeydim o yüzden bi ara foruma girmedim ondan da göremedim galiba seni
iyi okumalar cnaım iyi geceler :))
slm arkadaşlar bayadır giremedim bu topiğe
herkes iidir umarım ben bu ayın ilk kitabını bitirdim
George Orwell 1984
ben okurken sıkıldım ama sırf sonunu merak ettiğim ve hiçbi kitabı yarım bırakmadığım için bitirdim
bide yazarın o yıllarda öyle şeyler düşünmesine şaşırdım farklı bi kurgu bilim kurgu tarzı sevenler okuyabilir belki
MKT: 1
slm MKT nasılsın hoşgeldin
1 Aralık – 31 Aralık 2010
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- tweetypinar .......... - ..7.....
.
.
.
.
.
.
.
Tamam kızma ağırdan alıcam bundan sonraZaten bitti kitaplarım elimdeki hariç.Nasılsınız kızlar bu arada umarım herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?