• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Punchshe teşekkürler canım benim :16: :16: not ettim hepsini :54:

atlantis senin kitaplarından da not ettiklerim oldu sağolasın :16:

Umarım okudukların hoşuna gider canım:)

Bu arada belirli yayınevlerini takip etmek kötü çevirilerle karşılaşma ihtimalini de bertaraf ediyor. Misal iletişimin çevirileri iyidir, kitapçılarda aynı kitabın birkaç yayınevinden farklı çevirilerini dahi kıyaslasanız fikir edinmiş olursunuz.

Bu arada belirli yayınevlerini takip etmek kötü çevirilerle karşılaşma ihtimalini de bertaraf ediyor. Misal iletişimin çevirileri iyidir, kitapçılarda aynı kitabın birkaç yayınevinden farklı çevirilerini dahi kıyaslasanız fikir edinmiş olursunuz.

kesinlikle, kabalcı, ykd, iletişim, iş bankası harika (reklam vermiş olmamışımdır umarım :53:)

vayy beeee

liste almış başını gitmiş bakıyorum.

ben de atama işlemlerim sayesinde pek zaman ayıramıyorum bu aralar.

oblomov'da sürünüp duruyorummm:59:

Selam kızlar.
Ben de okuduğum kitaplardan ikisini bitirdim.

Bu ayın anketi gereği okuduğum Leyla. Anlatımını sevmedim ama yaşananlar çok acı.
Diğeri de malum hamile olunca çoçuk gelişimi ile ilgili kitaplara yöneldim.
Sabiha Paktuna Keskin- Çocuklarla Doğru İletişim
Çok güzel bir kitaptı. İlgililere tavsiye ederim.
Altını çize çize ve bunların hepsini gerçekten uygulayabilir miyim diye düşüne düşüne okudum.

Sarissa: 3

Orchidea gözün aydın canım. İnşallah istediğin bir yere atanmışsındır.

Osman Aysu - Şeytanın Maskesi bitti ,

Osman Aysu'yu ilk bu kitapla tanıdım,sürükleyici, başladığım zaman bitirmek istedim.
fakat kitabın ortasında sonunu bıldım :)

arka kapak,
Önce bir lise öğrencisinin cesedi bulunur. Kısa bir süre sonra da genç bir posta memuresi ile küçük kız kardeşlerinin cesetleri. Kızlar tecavüze uğramışlardır, fakat olayın ilginç yanı bedenlerindeki yaralardır. Genç gazeteci Murat Haksever hazırlayacağı yazı dizisi için olayları incelemeye başlar. Olayların ardı arkası kesilmez ve zengin bir ailenin kızı daha kaybolur. Polisin tüm aramalarına rağmen kız bulunamamaktadır. Murat Haksever deneyimli bir sosyologtan araştırmaları için yardım ister. Yine her satırı heyecan ve gerilim dolu yepyeni bir Osman Aysu romanı... Son satırına kadar sinir uçlarınızı törpüleyecek ve elinizden asla bırakamayacağınız türünün en iyi örneklerinden biri...

fena degıl güzeldı

sumak ,2

1 Aralık – 31 Aralık 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... - ..3.....
  2. Maip - ..............-.......5.......
  3. hande80 ..........- ...............
  4. emk87 ........... -.....................
  5. Punchshe .......... - .......2.........
  6. Sarissa ............. - ........3........
  7. atlantis ............. - ................
  8. EFSUNN........... - ...............
  9. Sumak ….......... - ........2.......
  10. ameli ................ - .................
  11. smeagol ............ - .................
  12. maiberf ............. - ................
  13. Ander ................ - .................
  14. gnydn64 ........... - ................
  15. anten ................ - .................
  16. YENA ............... - .................
  17. esradlr ............... - ................
  18. neyneyse .......... - .................
  19. maibeyaz .......... - ................
  20. nrdnmt ….......... - ................
  21. PrensesPeri ..... - ...............
  22. Tryamour .......... - ...............
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Eyylül ........... - ...........
  26. Burcuözge .... - ..........
  27. sessizLik ...... - .........
  28. MKT ...... - .........
  29. A.T.G ...... - .........
  30. nisanur ...... - .........
  31. 34esra86 ...... - .........
  32. baLHuzur ...... - .........
  33. hadibakem ...... - .........
  34. _Lilium_ ...... - .........
  35. deren1907 ...... - ...3......
  36. pamuksel ...... - .........
  37. Revolucion ...... - .....1....
  38. kusko ...... - ........
  39. gnltpl ...... - .....1...
  40. guvastanema ...... - ...1.....
  41. redlowe ...... - ........
  42. neenone ...... - ....2....
  43. prensesin.uykusuyum ...... - ....1....
  44. kendra ...... - ........
  45. samanyolu ...... - ....2....
  46. orchidea ...... - ...1.....
  47. Lachesis ...... - ........
  48. DyGLu ...... - .....2...

Herkese merhaba arkadaşlar..Daha önce de söylediğim gibi bu ayı öncelikli olarak diğer uğraşlarıma ayırdım ama bu ara (Allah yokluklarını göstermesin) misafir yoğunluğuyla karşı karşıya kaldım..:9: Ama sık sık uğrayıp neler okuyorsunuz bakıyorum.Her ne kadar yoğunsam da elimde kitabım var onu da söyleyeyim: Stieg Larsson'un Millennium II kitabı ATEŞLE OYNAYAN KIZ..İlk kitap gibi çok sürükleyici:56: Bir an önce okuyup bitirmek istiyorum ama şimdi kalkıp yarın gelecek olan misafirlerim için tatlımı yapmam lazım.En kısa zamanda görüşmek üzere..:34:

canın sağolsun canım..hayat böyle bir zaman diğerini tutmuyor yine okursun :34: okudugun seriyi bende okumak istiyorumama kitabı bulamıyorum..gelenler satılmıs yeniside gelmiyor :5:

:16::16:

Osman Aysu - Şeytanın Maskesi bitti ,
fena degıl güzeldı

sanki sevdim hikayeyi :66:

kızlar marcel proust'un kitaplarını okuyan varmı hiç aranızda bana biraz bilgi verebilirmisiniz yazar ve uslubu hakkında.

canın sağolsun canım..hayat böyle bir zaman diğerini tutmuyor yine okursun :34: okudugun seriyi bende okumak istiyorumama kitabı bulamıyorum..gelenler satılmıs yeniside gelmiyor :5:

3. kitap ta yılbaşından sonra çıkacakmış,merakla bekliyorum..:34:

Son düzenleme:
selam kızlar bu ay biraz salıcam kendimi sanırım kitap konusunda ama tekrar hızımı alırsam uğrarım.
derencim şu Ferrarisini Satan Bilge'yi merak ediyordum ama yorumun iç açıcı değil o yüzden sürümcemede kaldım. biraz açıklama getirebilirmisin rica etsem. neden beyenmedin ?? uslubu yüzündenmi, konuya yaklaşımmı ? biraz daha geniş bilgi verirsen sevinirim canım.
bu arada madem kişisel gelişimden hoşlanıyorsun Ersin Özdili tavsiye ederim bi bak :34:

Cnm tavsiyeni dikkate alacağım. Teşekkür ederim. Ferrarisini Satan Bilge birçok okuyucu kitlesini kazanmış beğeni açısından. Fakat ben akıcılık ve sürükleyicilik açısından kitapta bişey bulamadım . Belki de beklentim yüksekti . Ama yazar mütemadiyen ayni şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze sermiş diyebilirim. Bu nedenden dolayı da sıkıcı bir hal almış . Kitabın içine giremedim bir türlü yani beni çekmedi itti malesef:44:

konuyla belkı alakasız olucak ama sankı tv de ,'Hürrem ' kıtabının dizisini gördüm :52:

Sultan SÜleyman'ı Halit Ergenç oynuyordu ve Hürrem de tanımadıgım bı kızdı pekte güzel degil :78:

ama ben kıtabı okurken Sultan SÜleyman'ı hiç Halit ergenç'e benzetmemiştim ..hatta tam tersıdı neredeyse :63:
hele kız ,benım çizdigim bir Hürremle tam bir fiyasko..

ama yıne de ızlerımm :52:

buldum ,

http://www.youtube.com/watch?v=tCTSMs4GQCE

Son düzenleme:
konuyla belkı alakasız olucak ama sankı tv de ,'Hürrem ' kıtabının dizisini gördüm :52:

Sultan SÜleyman'ı Halit Ergenç oynuyordu ve Hürrem de tanımadıgım bı kızdı pekte güzel degil :78:

ama ben kıtabı okurken Sultan SÜleyman'ı hiç Halit ergenç'e benzetmemiştim ..hatta tam tersıdı neredeyse :63:
hele kız ,benım çizdigim bir Hürremle tam bir fiyasko..

ama yıne de ızlerımm :52:

buldum ,

YouTube - Muhteşem Yüzyıl Yeni Dizi Tanıtım Fragmanı
gülben ergen modeli de vardı :))

bu dizi fazla kalmaz yayında:) aşağıdaki yorumları bir okuyun, misal "
yahudimi bunun yonetmeni?! asagaliklar! show tv dende baska bi halt beklenmezdi.. saygisiz kopekler..."

Her defasında elime Divan kitabını alıp, kendimi başka bir kitabı bitirirken buluyorum. Bu sefer de Psikolojik Danışma İlke ve Teknikleri: Psikolojik Yardım Eüreci El Kitabı bitti ama ben de bittim :21:

neenone:3

gülben ergen modeli de vardı :))

bu dizi fazla kalmaz yayında:) aşağıdaki yorumları bir okuyun, misal "
yahudimi bunun yonetmeni?! asagaliklar! show tv dende baska bi halt beklenmezdi.. saygisiz kopekler..."

bence de yayında pek kalmaz ama bakalım kıtaptakı gıbı olacak mı :)
Gülben ergen mı Hürrem di ,ay şaka gıbı :30:

Back