- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 158
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Punchshe teşekkürler canım benimnot ettim hepsini
atlantis senin kitaplarından da not ettiklerim oldu sağolasın
Umarım okudukların hoşuna gider canım:)
Bu arada belirli yayınevlerini takip etmek kötü çevirilerle karşılaşma ihtimalini de bertaraf ediyor. Misal iletişimin çevirileri iyidir, kitapçılarda aynı kitabın birkaç yayınevinden farklı çevirilerini dahi kıyaslasanız fikir edinmiş olursunuz.
vayy beeee
liste almış başını gitmiş bakıyorum.
ben de atama işlemlerim sayesinde pek zaman ayıramıyorum bu aralar.
oblomov'da sürünüp duruyorummm
Herkese merhaba arkadaşlar..Daha önce de söylediğim gibi bu ayı öncelikli olarak diğer uğraşlarıma ayırdım ama bu ara (Allah yokluklarını göstermesin) misafir yoğunluğuyla karşı karşıya kaldım..Ama sık sık uğrayıp neler okuyorsunuz bakıyorum.Her ne kadar yoğunsam da elimde kitabım var onu da söyleyeyim: Stieg Larsson'un Millennium II kitabı ATEŞLE OYNAYAN KIZ..İlk kitap gibi çok sürükleyici Bir an önce okuyup bitirmek istiyorum ama şimdi kalkıp yarın gelecek olan misafirlerim için tatlımı yapmam lazım.En kısa zamanda görüşmek üzere..
Umarım okudukların hoşuna gider canım:)
Osman Aysu - Şeytanın Maskesi bitti ,
fena degıl güzeldı
kızlar marcel proust'un kitaplarını okuyan varmı hiç aranızda bana biraz bilgi verebilirmisiniz yazar ve uslubu hakkında.
canın sağolsun canım..hayat böyle bir zaman diğerini tutmuyor yine okursunokudugun seriyi bende okumak istiyorumama kitabı bulamıyorum..gelenler satılmıs yeniside gelmiyor
selam kızlar bu ay biraz salıcam kendimi sanırım kitap konusunda ama tekrar hızımı alırsam uğrarım.
derencim şu Ferrarisini Satan Bilge'yi merak ediyordum ama yorumun iç açıcı değil o yüzden sürümcemede kaldım. biraz açıklama getirebilirmisin rica etsem. neden beyenmedin ?? uslubu yüzündenmi, konuya yaklaşımmı ? biraz daha geniş bilgi verirsen sevinirim canım.
bu arada madem kişisel gelişimden hoşlanıyorsun Ersin Özdili tavsiye ederim bi bak
kızlar marcel proust'un kitaplarını okuyan varmı hiç aranızda bana biraz bilgi verebilirmisiniz yazar ve uslubu hakkında.
gülben ergen modeli de vardı :))konuyla belkı alakasız olucak ama sankı tv de ,'Hürrem ' kıtabının dizisini gördüm
Sultan SÜleyman'ı Halit Ergenç oynuyordu ve Hürrem de tanımadıgım bı kızdı pekte güzel degil :78:
ama ben kıtabı okurken Sultan SÜleyman'ı hiç Halit ergenç'e benzetmemiştim ..hatta tam tersıdı neredeyse
hele kız ,benım çizdigim bir Hürremle tam bir fiyasko..
ama yıne de ızlerımm
buldum ,
YouTube - Muhteşem Yüzyıl Yeni Dizi Tanıtım Fragmanı
gülben ergen modeli de vardı :))
bu dizi fazla kalmaz yayında:) aşağıdaki yorumları bir okuyun, misal "
yahudimi bunun yonetmeni?! asagaliklar! show tv dende baska bi halt beklenmezdi.. saygisiz kopekler..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?