- 22 Mart 2008
- 1.914
- 218
- 373
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
John Steinbeck - Fareler ve İnsanlar : M.E.B 'in okunması gereken 100 temel eserleri arasında yerini almış. Nobel kazanmış yazardan da bu beklenirdi diyorum . Akıcı ve sürükleyici bir dille aktarılmış diyaloglar mevcut. Dostluk, bağlılık ve arkadaşlık kurgulu fakat kitabın sonu tamamen ters köşe yapıyor. Ben etkilendim .Tavsiye ederim.
deren1907: 4
John Steinbeck - Fareler ve İnsanlar : M.E.B 'in okunması gereken 100 temel eserleri arasında yerini almış. Nobel kazanmış yazardan da bu beklenirdi diyorum . Akıcı ve sürükleyici bir dille aktarılmış diyaloglar mevcut. Dostluk, bağlılık ve arkadaşlık kurgulu fakat kitabın sonu tamamen ters köşe yapıyor. Ben etkilendim .Tavsiye ederim.
deren1907: 4
Favori kitaplarımdan biridir.
Kitapseverlerin kitaplığında mutlaka bulunmalı bana göre
Oğuz Atay Tutunamayanlar a başlıyorum yarın, bakalım kaç günde bitiricem.
merhaba arkadaşlar
Bir merhaba demek istedim arkadaşlar..Bu ay diğer hobilerime öncelik vermek üzere kitap okumayı ağırlaştırmıştım ama başka bir işle meşgulüm bu sıralar..Eniştem bir üniversitede ders verecek ve öğrenciler için bir kitapçık taslağı hazırladı.Ben de bu taslağı temize çekmek üzere gönüllü oldum.Anlayacağınız bu sıralar kitap okumuyor,yazıyorum..
İyi okumalar hepimize..
Bir merhaba demek istedim arkadaşlar..Bu ay diğer hobilerime öncelik vermek üzere kitap okumayı ağırlaştırmıştım ama başka bir işle meşgulüm bu sıralar..Eniştem bir üniversitede ders verecek ve öğrenciler için bir kitapçık taslağı hazırladı.Ben de bu taslağı temize çekmek üzere gönüllü oldum.Anlayacağınız bu sıralar kitap okumuyor,yazıyorum..
İyi okumalar hepimize..
Simi bugün canım accayip tatlı çekiyordu.
Kalktım hızla senin pirinçli pastayı yapmaya başladım.
Baktım süt yetersiz eşimi aradım, işten çıkmamış.
Bekleyemedim, markete gidip süt aldım.
Birazdan tadına da bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?