- Konu Sahibi PrensesPeri
ben kişisel gelişim okuyamıyorum ya![]()
Neden cnm ? Sevmiyor musun ? Genelde kişisel gelişim okurum .Severim yani

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kişisel gelişim okuyamıyorum ya![]()
canım benimmesajını görmedim okumayı sevdiğin tarz varsa istersen bilgi ver ona göre yönlendirelim şimdi kafamıza göre tavsiye verirsek belki sevmeyeceğin sıkılacağın birşeyler öneririz :)
![]()
canım ben de tam olarak hangi kitaplardan hoşlanırsın ona göre tavsiye verelim diyecektim, yazmayı unutmuşum ama sorulmuş zaten...
Murat Uyurkulak diye bir adamı tavsiye ederim. Yalnızca iki romanı var. Tol ve Har. İkisi de Türkiye'nin yakın tarindeki derin yaralara çok güzel parmak basan, parmak basmak az gelir aslında deşen, akıcı çok iyi kitaplar. Özellikle Har'ı okurken bazı yerlerde o kadar etkilendim ki, kitabı kapatık kendime gelmek için öylece bakakaldığım anları hatırlıyorum. Ama hakkında bir araştırın politik bir yazardır. Bir zamanlar Radikal Dış Haberler servisinde çalışmış, şu an Birgün'de ve Milliyet Sanat'ta yazıyor.
New York Üçlemesini bitirdim. Paul Auster'in. Üç kült eserinin toplandığı kitap, Cam Kent, Hayaletler, Kilitli Oda. Auster, ilk öyküde kendini kaybediyor, ikinci öyküde kendini arıyor, üçüncüde buluyor. Tabi bunlar açıkça ortaya konmuyor, satır aralarından siz birleştirip bu yorumu yapıyorsunuz. İlk ikisi dedektif hikayelerinden yürüyor, üçüncüsü çocukluk arkadaşı iki yazarın hikayesinden.. Basit bir dili var ve çok akıcı, benim elimde süründü ama normalde en fazla 2 günde biter bu kitap.
guvastanema 1
Ben önereyim ister misin prensesim, bu arada hoşgelmişsin sen de daha yeni gördüm:s
Henüz biten bir kitabım yok bu ay sinemaya ağırlık verdimAnayurt Oteli'ne başladım, Yusuf Atılgan'ın Aylak Adam'ını çok beğenmeme rağmen bu kitaptan keyif alamadım ayrıca bu kitap milli eğitimin 100 temel eseri arasındaymış yanılmıyorsam, bu kadar müstehcen bir eser nasıl o listeye girdi anlamak güç.
Dostoyevski'nin "Kumarbaz"ını okuyorum, Dostoyevski'nin borçlarını ödemek için 25 günde yazdığı bir eser, şimdilik iyi gidiyor.
Amin Maalouf'un "Ölümcüm Kimlikler" i okumakta olduğum diğer kitap.
Bugün de Italo Calvino'nun Bir Kış Gecesi Eğer Bir Yolcu kitabını aldım, otobüste okudum giriş yazısını ve ilk sayfalarını. Farklı bir teknikle yazılmış, heyecan verici geldi çok, umarım okuduktan sonra da aynı kanıda olurum. Önceliğim bu kitap olabilir şimdilik. Biraz dağınık okuyorum yani anlayacağınız![]()
teşekkür ediyorum öncelikle :)
tarihi kitaplar okumayı çok seviyorum , aslında her tarz kitap okurum (kişisel gelişim kitapları dışında)
guvastanema canım söylediğin yazarı ve kitaplarını araştırdım , oldukça ilgimi çekti . Son dönemlerde okuduğum talihsiz kitaplar yüzünden , elime kitap alamaz olmuştum . Bu yüzden okunmuş tavsiye kitaplar almaya karar verdim :)
Neden cnm ? Sevmiyor musun ? Genelde kişisel gelişim okurum .Severim yaniTabi tercih meselesi . Ben de tarih kitapları okuyamam pek
![]()
Alamuta Dönüş güzel bir tarihi romandır :)
2. side öyle
Doğunun Limanları
Tanios Kayası bunlarıda çok beğenerek okudum
bunun dışında
ben en çok polisiye gerilim
aşk macera romanları çok okurum
eğer bunlardan sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım
birde elif şafak romanlarıda güzel bence
baba ve piç
aşk
araf
pinhan
benim en beğendiklerim di :))
olur önerilerini seve seve alırım atlantisimm , en son söylediğin "dorian gray'in portresi" ni hemen aldım ama maalesef kötü çevirisi yüzünden severek okuyamadım hatta bitiremedim :/
bende bu aralar dizilere yöneldim , six feet under izliyorum ,dizi izlemeyi seviyorsan mutlaka sende izle :)
sen ne biçim kitap okuyorsun yahu , bir ondan bir bundan![]()
olur önerilerini seve seve alırım atlantisimm , en son söylediğin "dorian gray'in portresi" ni hemen aldım ama maalesef kötü çevirisi yüzünden severek okuyamadım hatta bitiremedim :/
bende bu aralar dizilere yöneldim , six feet under izliyorum ,dizi izlemeyi seviyorsan mutlaka sende izle :)
sen ne biçim kitap okuyorsun yahu , bir ondan bir bundan![]()
Dün sahafa gittim . Franz Kafka 'nın kitabını alacaktım . Fakat çevirisi kötü diye vermedi adam :26: Tekrar araştıracağım artık .
aaaa :) tabiki hayatım sen iste yeterki tavsiye etmezmiyimçok sıkılıyorum okurkenbende tarihe bayılırım
polisiye gerilim ve aşk macera tavsiyeleri alabilirim bende![]()
Alamuta Dönüş güzel bir tarihi romandır :)
2. side öyle
Doğunun Limanları
Tanios Kayası bunlarıda çok beğenerek okudum
bunun dışında
ben en çok polisiye gerilim
aşk macera romanları çok okurum
eğer bunlardan sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım
birde elif şafak romanlarıda güzel bence
baba ve piç
aşk
araf
pinhan
benim en beğendiklerim di :))
Kitaplar tarih kitapları değil yalnız yanlış anlaşılmasın, roman ama yakın tarihin etkilerini karakterler üzerinde görüyoruz. Murat Uyurkulak, iki kitabıyla hakettiği övgüyü almış, en iyi genç romancılar arasında gösterilen, dilini çok iyi kullanan bir yazar. Yeni kitap yazsın diye sabırsızlıkla bekliyorumTol da çok iyiydi ama Har'ı özellikle tavsiye ederim. Umarım sen de beğenirsin.
Her zaman elimde en az iki kitap olur canım, ruh halime göre hangisini okumak istersem o anda ona yönelirim, yalnız Anayurt Oteli'ni beğenmediğim ama beğenmesem bile o kitabı bitirmek zorunda hissettiğim için devam ediyorum, yeni aldığım kitap ise çok ilginç, dünden beri tüm ilgim Calvino üzerinde
Dorian Gray'i beğenmedin demek![]()
Six Under Feet'i bilmez miyim yahu, Michael C. Hall nam-ı diğer Dexter'ım oynuyorDizi pek izleyemiyorum, bu diziyi de 4-5 bölüm izleyip bırakmıştım, şimdiye dek tüm sezonlarını takip ettiğim tek dizi Dexter oldu. :)
rica ederim canım :))Punchshe teşekkürler canım benim![]()
not ettim hepsini
atlantis senin kitaplarından da not ettiklerim oldu sağolasın![]()
rica ederim canım :))
bebeğim listeye şöyle bir göz attımda senin henüz bir kitap bitirmemiş olduğunu gördüm ve şoke oldum hayırdır
hani hepte buralardasın
itiraf et kız sende mi oyunlara takıldın
ben bir tane oyuna takıldım forumdan çıkamıyorumda :26::26:
Elif Şafak'ın Firarperest ini okuyorum.Meğer deneme kitabıymış.Sanki okuyucu ile günlük hayattan sohbet eder gibi.Hayal kırıklığına uğradım açıkçası.![]()