Kadınların Kitap Mekanı

Bugün ben de kitap aldıımmm....
Nasıl özlemişim kitap almayı.Bir de bütçe derdi olmasa.
Aldıklarımı da yazayım.
Gabriel Garcia MArquez- Yüzyıllık Yalnızlık
Aynı yazarın - Kırmızı Pazartesi
Albert CAmus- Yabancı
Sibel Eraslan- Nil'in Melikesi
Bir de Fedailerin Kalesi Alamut'u aldım ama arkadaş da vardı benden al dedi, bunu değiştirmeyi düşünüyorum fırsat bulursam. Tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim

Yüzyıllık Yalnızlık en sevdiğim kitaplardan biridir,ama tavsiye verebilmek için tarzını bilmem gerekir o sebeple bir şey diyemiyorum.:26:

Yüzyıllık Yalnızlık en sevdiğim kitaplardan biridir,ama tavsiye verebilmek için tarzını bilmem gerekir o sebeple bir şey diyemiyorum.:26:

Övgüyle bahsedilen kitaplardandı merak ediyordum dayanamayıp aldım
Beni hem sarssın hem de içimi ısıtsın istiyorum şu ara sanırım.Okumak için okumuş olmayayım, iyi ki okumuşum dedirtsin istiyorum. Çok mu şey bekliyorum:26:

Güncel kitaplara hiç benzemez, içinde hayat vardır ama bence saf hayat katıksız ve hiçbiir süzgeçten geçmemiş haliyle. Yani öyle umut ve yaşama sevinci verecek kitaplardan değil de yaşama farkındalığı katan,zengin bir okuma deneyimi katan bir eser.

Eğer iyi bir edebi eser bekliyorsan beklentini kesinlikle karşılayacaktır.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Bestseller kitaplar ile zaman geçiyor ama bana bir şey kattığını düşünmüyorum. Bu aralar klasik kitaplara yönelmiş durumdayım. Dorian Gray'in Portresi'ni okuyorum şu an, çok güzel ilerliyor. Listene eklemelisin

Kızlaaaaar bir ara komşum için şizofren tanısı koymuştum :) hatırlarsınız eşimde okuduğum kitaplara bağlamıştı demiştim. Komşu diş hekimi olduğu için konduraramıştık ama adam gerçekten şizofren çıkmış raporlu hemde. Kendimden korkamaya başladım:18:

bu arada kitabımı almıştı inşallah getirmez geri(ilk defa bir kitabım gelmezse sevineceğim)

korkma canım eşin evdeyken açarsın kapını.
yalnızken açma.
ilaç aldıkları sürece korkulacak bir şey yok.
kim bilir çevremizde ne kadar çok raporsuz şizofren var?

Kırmızı Pazartesi ile Marquez serüvenine başlamıştım. çok beğenmiştim. Yüzyıllık Yalnızlık evde olmalı ama bir türlü bulamadım, okumayı istediğim kitaplardan..

ben dün dayanamayıp kitap aldım yine kitapları görünce tüm iradem gitti. hatta nettekiler daha uyguna geliyor diye, netten almaya kararlıydım artık onlarla karşılaşana kadarmış...

sanal kütüphaneden okumayı istediklerim içinden denk geldiklerimi aldım. hepsi güzel kitaplar ama
birazdan listelerim.

canım, isteyerek rahatsızlanmamıştır ki komşun. kendi mesleğinde çalışacak kadar sağlığı var demek ki, korkacak birşey yok bence. endişeleniyorsan görüşmezsiniz. rahat ol.

Siz Ve Gece A. Ümit
Boynuzlu Adam J.Lasdun
Güvercin P. Süskind
Şeytan Ve Genç Kadın P.Coelho
Simyacı
Kürk Mantolu Madonna. S. Ali
Nazik Eller Aziz Nesin
N.H Kalkınırız
Fil Hamdi
Bay Düdük
Vahşetin Çağrısı- J. London
Taş Sektirirken Anıların Suyunda H. Yavuzer

vahşetin çağrısından başlamalısın derim.

ben çok beğenmiştim.

Evet su gibi akıp gidiyor ama dönüp baktığında pek de bir şey bulamıyorsun içinde. Bazen rahatlamak için okuyorum o tarz kitapları.Dorian Gray'ın Portresi benim okumadan etkilendiğim eserlerdendir. Nasıl diyeceksin şimdi, üniversitedeyken 10 tane roman verilirdi ödev olarak tahlil için, hepsini yetiştiremezdik bazen detaylı özetleriyle halletmeye çalışırdık. Bu kitabı da okuayamamış ve özetini okuyunca keşke okusaydım demiştim.Mesela Fareler ve İnsanlar da öyledir benim için,okumadığıma pişmanım. Okumayı çok istiyorum ama biraz unutmak da istiyorum sanırım öyle okuyacağım inşallah.

Kırmızı Pazartesi ile Marquez serüvenine başlamıştım. çok beğenmiştim. Yüzyıllık Yalnızlık evde olmalı ama bir türlü bulamadım, okumayı istediğim kitaplardan..
Beğenmene sevindim, kitapçının tavsiyesiyle almıştım. Yüzyıllık Yalnızlığı isteyince kesinlikle bunu da okuyun dedi. Eh hadi alayım dedim

Evet dediğiğin gibi iyi bir edebi eser istiyordum, umarım beğenirim

******ocak ayı derecelerimiz ******

1. lerimiz mehtap51,gonca2206

2.miz busean :81: :129:

3.lerimiz kedi83,donuk_pudra,bugu_su,gulshenidil :81: :128:​

Eki Görüntüle 573173

1 şubat - 28 şubat 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. efla .......4.........
  2. bugu_su .......3.........
  3. busean .....2.........
  4. Donuk_Pudra ........2.......
  5. LAydLiNe ....2............
  6. DamlaSakizliKahve ........1........
  7. gulshenidil ......1.........
  8. _Lavin_ .......1.........
  9. nuclear ......1.......
  10. ehlimana ........1........
  11. cornella ......1..........
  12. kedi83 ...............
  13. gonca2206 ................
  14. mehtap51 ................
  15. kulitta ................
  16. pretty__woman ................
  17. sebilem ................
  18. glntpl ................
  19. pekmez_akilli ................
  20. limon1988 ................
  21. muntazar ................
  22. angel_elika ................
  23. yemyesilcit ................
  24. pasorofca .................
  25. DatluCadu ................
  26. Lyre ................
  27. kgokce .............
  28. diltesne .............
  29. piolin ...............
  30. neenone ................
  31. KRoNiKDeLi ...............
  32. PrensesPeri .............
  33. _asmunikal_ ................
  34. tugcecan ................
  35. roseizmir ..................
  36. yorgun savascı ...............
  37. LadyEvil .............
  38. H_İ_S ..............
  39. Sumeyye_57 ................
  40. LadySubaru ...............
  41. fidele ..............
  42. samanyolu .............
  43. yelkenlikiz .................
  44. Ausencia ................
  45. epicdeath ...............
  46. Mathilda11 ................
  47. badezuzum ...............
  48. masal26 ............
  49. ilkalp ................
  50. cemre25 .................
  51. QueenD ................
  52. eski_bir_masal ................
  53. morvent ................
  54. AskInihan ..............
  55. DisTurBia ................
  56. tweetypinar .............
  57. december90 ................
  58. oyaebrar ..............
  59. nilayu ................
  60. pinararip ................
  61. pogopogo ..................
  62. pembelii ................
  63. EsmerKralice ...............
  64. cyd86 ................
  65. suprensesi ...............
  66. kays34 ..............
  67. soft85 ................
  68. pinaran ...............
  69. hande85 ................
  70. meLiqe34 ................
  71. melikea123 ................
  72. gaydirigubbak ................
  73. canndann ................
  74. M e L o D i ................
  75. sosyoloji12 ................
  76. nilkon4246 ................

Kızlar okuoku da açlık oyunları kampanyaya girmiş seti 30 tl normal fiyatı 43-45 arası ben aldım dayanamayıp birde kargo ödetmeyenlerden bir kitap aldım. 39 tl ye dört kitabım oldu

Sonunda Otostopçunun Galaksi Rehberi kitabını aldım. Dışı muhteşem, ben bir sanat eseriyim diyor. Kabalcı yayınevi çok kaliteli bir kapak yapmış. Elimde kutsal bir kitap tutuyormuş gibi hissettim. Ufak bir İstanbul seyahatimden sonra başlayacağım okumaya. İşyerinde gören herkes bir kaç ayda bitireceğimi düşünüyor. Umarım kısa sürede bitiririm.

Merak ettiğim kitaplardan biri. Acaba 5i bir yerde baskısı mı aldın?
Ben de Harry Potter serisi ile Vakıf serisi arası bir yere sıkıştırabilirim belki.

Merak ettiğim kitaplardan biri. Acaba 5i bir yerde baskısı mı aldın?
Ben de Harry Potter serisi ile Vakıf serisi arası bir yere sıkıştırabilirim belki.

Evet tek kitap aldim. Tek tek alinca okumam gecikiyor. Sefillerin 3 cildini nerdeyse 1 senede bitirdim. Listemde bekleyen 9 kitap var, haftaya onlari siparis edecegim. Otostopcuyu kitapyurdundan aldim ama kargo ucreti de odedim malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…