Kadınların Kitap Mekanı

Evet tek kitap aldim. Tek tek alinca okumam gecikiyor. Sefillerin 3 cildini nerdeyse 1 senede bitirdim. Listemde bekleyen 9 kitap var, haftaya onlari siparis edecegim. Otostopcuyu kitapyurdundan aldim ama kargo ucreti de odedim malesef.

Ptt kitap ve dr dan alsaydın keşke kargo ücreti olmazdı en azından.

Ayrıca kitapla ilgili çok güzel yorumlar okudum,bilim-kurgu seviyorsan beğenirsin ben de burdan yorumunu okurum

Onu beş kitap saymak lazım ama

okudum. baba ve piç, araf, şehrin aynaları, bit palas, aşk ,şemspare, iskender, mahrem, pinhan :d nerdeyse hepsini okumuşum seviyorum kendisini. Beni en çok araf etkilemişti tekrar okuam etkilenir miyim bilmiyorum?

Kızlar okuoku da açlık oyunları kampanyaya girmiş seti 30 tl normal fiyatı 43-45 arası ben aldım dayanamayıp birde kargo ödetmeyenlerden bir kitap aldım. 39 tl ye dört kitabım oldu
nuclear çok teşekkürler haftalardır bakıyordum açlık oyunlarına, en uygun 43 tl ye bulmuştum tabi kargosu falan 50tl.

ben de "açlık oyunları"nı, "mart menekşeleri"ni ve kargomu ödeyen "şah mat"ı aldım. mutluyum

yalnız bu siteden hiç alışveriş yapmamıştım, umarım fiyatları gibi kitapları da güzeldir

kızlar ben taht oyunları serisi almayı çok istiyorum dizisine hayran kalmıştım en uygun 107ye buldum. Daha uygın gören bilen duyan ya da bana hediye almak isteyen varsa çekinmesin söylesin

Kış bahçesini öneren, öven arkadaşlar ne kadar haklıymış. kitaba bi başladım önceki gün saatin nasıl geçtiğini farketmemişim. tabi bu arada yapılması gereken işler ellerimden öper yazarın diğer kitaplarını da merak ettim bu arada

Küçük Prens
Dayak Birincisi
Körlük
Küçük Kırmızı Balık -Bir Şeftali, Bin Şeftali

Tropik Güncesi - Alvaro Mutis: zor okudum, sonunda bitti.
bir adamın güncesinden yola çıkılarak yazılan bir kitap. yazarın betimlemeleri övgü alıyormuş ama o betimlemeleri okurken konudan çok uzaklaştırdı beni.
2001 Cervantes Ödülü'nü almış bir kitapmış ama ben sevemedim.

Efla-5

1. rüya avcısı
  2. 35 kilo tembel teneke
  3. tek suçlu beyniniz -yasemin soysal çok çok beğendim.

DonukPudra.......3

Bu ay 4. Kitabıma başladım küçük mucizeler dükkanı serisinin 2.kitabı bir yumak mutluluk 150 sayfa okuyup bıraktım kitaptaki karakterler değişti çok sevmiştim hepsini ama yoklar şimdi sıkıcı borçlar kitabımı elime aldım ama kafam hala dağılmamış ders kitaplarını okumayı hala istemiyorum

Son düzenleme:

Önerenlerden biri olarak beğenmene çok sevindim.

Yüzüklerin Efendisi-Kralın Dönüşü

Seri maalesef bitti,ben de bu güzel rüyadan uyandığım için buruk bir mutluluk içindeyim.

Bu yaşananlar,okuduklarım gerçek olmalıydı, filmleri izlediğim halde diyorum kitapta ben başka şeyler gördüğümü söylüyorum.

Ben de o gemiyle gitmeliydim. Çok hüzünlüyüm.

Tolkien sen nasıl büyük bir edebiyatçı,nasıl büyük bir beyinmişsin saygıyla eğiliyorum.

Lavin-2

okudum. baba ve piç, araf, şehrin aynaları, bit palas, aşk ,şemspare, iskender, mahrem, pinhan :d nerdeyse hepsini okumuşum seviyorum kendisini. Beni en çok araf etkilemişti tekrar okuam etkilenir miyim bilmiyorum?

süpersin canım. ben de seviyorum tarzını.

ben okumamıştım arafı. ama sanırım dili ağırmış onun.

1- En Son Yürekler Ölür / Canan TAN

Kitap Açıklaması
Bu kez yazar, aşkın yanı sıra organ nakli konusuna da dokundurmuş kalemini. Yaşamla ölümün kıyasıya savaştığı yol ayrımında ge-çen çarpıcı bir öykü. Yanı başımızda yaşanıyormuşçasına gerçek... Sen, gözlerinden ateşler saçarak, zehirli oklarını bana yöneltirken, ben sana âşık oldum Nehir...Sen, tüm şatafatlı tanımlardan sıyrılıp en doğal halinle, yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken, ben sana âşık oldum Deniz... Yüreklere düşen ilk kıvılcımlar... Sonsuza dek süreceğine inanılan aşk, mutluluk... Ve o uğursuz kaza! Kadının belleğinde kalan son sözcükler... Sıkı tutun Nehir!

kedi83 . . 1

okuoku'dan sipariş ettiğim kitaplarım geldiiii ilk defa bu siteden alışveriş yapmıştım nasıl acaba diyordum; pırıl pırıl, şıkır şıkır miss gibi güzellerim

hala şu açlık oyunlarını 30'a aldığıma inanamıyorum. teşekkürler nuclear

Amin Maalouf- Doğu'dan Uzakta bitmiş bulunmakta kaç gündür.
Beklentilerimi pek karşılamadı açıkçası. Doğu Akdeniz'de yaşanan savaş nedeniyle dağılan arkadaş grubunu,sonradan bir vesileyle bir araya gelme çabalarını, göç eden ve orada kalanların yaşadıklarını anlatıyor. Ancak ben savaş hakkında daha çok bilgi vermesini isterdim, çok yüzeysel kalmıştı sanki. Çabuk okunan, akıcı bir kitap yine de.

AskInihan: 1

Charlotte Brontë Cinayetleri okudum bitti Biyografik roman türünün en iyi örneği sayılan \\Charlotte Brontë Cinayetleri\\ ile James Tully, Brontë kardeşlerin hastalığa değil, korku, ihanet ve bir dizi cinayete kurban gittiğini kanıtlıyor.
şimdi elif şafak'ın araf kitabına başladım
Lyre;1

arafla ilgili yorumunu bekliyorum ben okuduğumda acayip etilenmiştim aradan yıllar geçmiş tekrar okumayı çok düşündüm ama aynı zevki alamamktan korkuyorum

sizleri burayı ve de kitap okumayı çok özledim.. hoş elimden hiç düşmese de kitap; yinede ders kitabı ve okuma kitabı başka ayrı tatlara sahip..........

velhasıl-ı kelammmmmmmmmmmm ben geldimmmm ben ben...

hedef şubatı elimdeki yarım kitapla birlikte en az 4 kitapla bitirmekkkkkkkk... hepinize selamlar sevgiler

Benimkide gelmiş ama kargoyu annemin adresine göndermiştim dolayısıyla bende ama bende değil benimde o siteden ilk siparişim hızlı bir gönderi oldu çalışmalarını beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…