- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.341
Evet tek kitap aldim. Tek tek alinca okumam gecikiyor. Sefillerin 3 cildini nerdeyse 1 senede bitirdim. Listemde bekleyen 9 kitap var, haftaya onlari siparis edecegim. Otostopcuyu kitapyurdundan aldim ama kargo ucreti de odedim malesef.
siyah süt- Elif şafaka başladım :d
daldım topiğe ama:) ben onu yarım bırakmıştım, bir daha da dönemedım, diğer kitaplarını hiç okudun mu peki. ben aşk romanını begenmıstım, baba ve piç de çok güzeldi. pinhan da biraz değişikti:)
nuclear çok teşekkürlerKızlar okuoku da açlık oyunları kampanyaya girmiş seti 30 tl normal fiyatı 43-45 arası ben aldım dayanamayıp birde kargo ödetmeyenlerden bir kitap aldım. 39 tl ye dört kitabım oldu
Kış bahçesini öneren, öven arkadaşlar ne kadar haklıymış. kitaba bi başladım önceki gün saatin nasıl geçtiğini farketmemişim. tabi bu arada yapılması gereken işler ellerimden öperyazarın diğer kitaplarını da merak ettim bu arada
okudum. baba ve piç, araf, şehrin aynaları, bit palas, aşk ,şemspare, iskender, mahrem, pinhan :d nerdeyse hepsini okumuşum seviyorum kendisini. Beni en çok araf etkilemişti tekrar okuam etkilenir miyim bilmiyorum?
Charlotte Brontë Cinayetleri okudum bitti Biyografik roman türünün en iyi örneği sayılan \\Charlotte Brontë Cinayetleri\\ ile James Tully, Brontë kardeşlerin hastalığa değil, korku, ihanet ve bir dizi cinayete kurban gittiğini kanıtlıyor.
şimdi elif şafak'ın araf kitabına başladım
Lyre;1
okuoku'dan sipariş ettiğim kitaplarım geldiiiiilk defa bu siteden alışveriş yapmıştım nasıl acaba diyordum; pırıl pırıl, şıkır şıkır miss gibi güzellerim
Eki Görüntüle 628982
hala şu açlık oyunlarını 30'a aldığıma inanamıyorum. teşekkürler nuclear
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?