- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.281
ayın ilk kitabını bitirdim.
1.Stephen KiNG- Rüya Avcısı
(stephen king okumaya başlayanlar ilk deneyimlerini bu kitap ile yapmasınlar. digerlerine nazaran karısık gecen bir kitap.. okunmaya deger.)
DonukPudra............1
kızlar öncelikle dereceye girenleri daha sonra kitap okuyan tüm herkesi tebrik ederim.
kitapları ikileme hatasına bende düştüm.
elden çıkarmayı bende istiyorum.
açıkçası aklıma şöyle bir fikir geldi;
kitaplıkları elden geçirelim. elden çıkması gereken kitapların ikinci el kitap bölümünde sayfa açıp resimlerini koyalım.
belki ortak bir sayfa olursa okumak istediğimiz kitapları da buluruz birbirimizde.
altına aradığımız kitapları da yazabiliriz.
kızlar;bugün bir yerde bir kitap buldum uzun zamandır okumak istiyordum.
neyse girdim içeri kadına bu kitap ne kadar diye sordum.
bana dedi ki; 8 tl.
dedim ki ama üzerinde 4 tl yazıyor.(ki kocaman 4 rakamı vardı)
bana verdiği cevap şu oldu: ama baskısı yok.burada başka yerde bulamazsınız.
kızlar tamam istediği fiyattan satabilir ama 2.el bir kitap yani. yenisini alsam 4 tl.
kadınların kitap mekanında ocak ayında okunan kitap sayısı 150
1.evrenden torpilim var
2. evlilik ve cinsel hayat
3. duygusal zeka
4. Anamı da aldım geldim- Muzaffer İzgü
5. Görüntünün ortasındaki karanlık Freud .
6.Kim Korkar KIRMIZI Başlıklı Kız'dan?
7. zübük/Aziz Nesin8.Köy Enstitüleri-Can Dündar
9.Tanrı Olmak İsteyen Otobüs Şoförü ------ dilini çok beğendim. puzzle gibi. bazı şeyleri oturtunca anlamı derinleşiyor.
DonukPudra........9
( ocak ayını böylece bitirdim. sayenizde hırsım ve kitap aşkım tekrar depreşti. şubatta ve martta bu kadar okuyabilceğimi sanmıyorum.
çünkü ;:123::123::123: ------ ama bırakmayacagım kesin.)
deneme bir... ki... deneme...
Nar Ağacı, N. Bekiroğlu
damlasakizlikahve..................1
kitap hakkında:
elime ilk aldığım zamanlar azar azar okuyabilmiştim. bölük pörçük okuyunca kitaba ısınamadım ilk 80-90 sayfa, gitmedi. amaa meğer ne haksızlık yapacakmışım bıraksaydımne kitapmış dedim bitince! hoş bir kurgusu, anlatımı var. kadın belli; çok birikimli ve çok dikkatli bir şekilde bütün olayları okuyucuyu merakta bırakacak şekilde veriyor. çok beğendim.
tek biten kitabım budün bitti, şubat ayından mı sayacağım bunu? diğer kitaplarım bittikçe bunun ardına mı ekleyeceğim bilemedim ben onuu
bir de kızlar, bi süredir düşündüğüm bir konuda yardımınızı istiyorum:
allah izin verirse ağustos'ta doğum varo dönem ve sonrası sıkıntılarım (ilk bebek heyecanı, loğusa sendromu, iyi anne olabilecek miyim paniği vb. gibi sebeplerle) çok olursa diyorum... kafamı dağıtacak, düşüncelerimi rahatlatacak; başka şeylere, hayatlara döndürecek kitaplar araştırıyorum şimdi. çok kafa yormadan elime aldığımda akıp gidecek türden... kendimi rahatlatırsam bebeğim de rahat olur, ilk zaman çok dışarı da çıkamam böyle rahatlarım diyorum.
Debbie Macomber, Maeve Binchy gibi yazarlar olur diye düşünüyorum. siler yazmışsınız "Kış Bahçesi" ni not ettimsize zahmet aklınızda varsa böyle kitaplar ya da sonradan aklınıza gelirse yazar mısınız bana?
kızlar kitap; tavuk suyuna çorba annelerin yüreğini ısıtacak öyküler.
ki ben gg de baktım orada vardı ve istediği fiyatın altında.
sahaflık bir kitap değil yani
İşin içinde satıcının bencilliği var demek ki.
Maalesef çeşitli esnaf dallarında oluyor.
Umarım makul fiyata bulursun kitabını.
Okuduğum tüm kitapları elden çıkarmış olsam, dediğin gibi bir topicle, kitapları birbirimize uçururduk. :13:
Lakin kendi adıma söylemem gerekirse 9 - 10 puanlık kitaplarımı elden çıkarmadığım gibi, daha düşük
puanlılardan kararsız kaldıklarımı da elimde tutuyorum canım.
Elimden çıkardıklarım, elinde olanlar için okunabilecek nitelikte olsalar da, yeni edinmek isteyenlere
tavsiye edemeyeceğim kitaplar. Dekor amaçlı barındırılabilirler.
Hiç birini okuduğuma pişman değilim asla. Tek bir kelime kattıysa dağarcığıma ve bir an da olsa kafamı
dağıttıysa, çok değerliler elbette. Kişisel keşiflerimizle süzgeçten geçiriyoruz lakin pek sarmayanları
arkadaşlarıma veremiyorum. İlgi alanlarımız geniş bir yelpaze oluştursa da, böyleyim işte...
Uçurulacak kitaplar için düşündüğün bu topiği aç ehlimanacım.
Paylaşımlar doğrultusunda yargılarımdan arınabilirim belki.
kızlar öncelikle dereceye girenleri daha sonra kitap okuyan tüm herkesi tebrik ederim.
kitapları ikileme hatasına bende düştüm.
elden çıkarmayı bende istiyorum.
açıkçası aklıma şöyle bir fikir geldi;
kitaplıkları elden geçirelim. elden çıkması gereken kitapların ikinci el kitap bölümünde sayfa açıp resimlerini koyalım.
belki ortak bir sayfa olursa okumak istediğimiz kitapları da buluruz birbirimizde.
altına aradığımız kitapları da yazabiliriz.
kızlar;bugün bir yerde bir kitap buldum uzun zamandır okumak istiyordum.
neyse girdim içeri kadına bu kitap ne kadar diye sordum.
bana dedi ki; 8 tl.
dedim ki ama üzerinde 4 tl yazıyor.(ki kocaman 4 rakamı vardı)
bana verdiği cevap şu oldu: ama baskısı yok.burada başka yerde bulamazsınız.
kızlar tamam istediği fiyattan satabilir ama 2.el bir kitap yani. yenisini alsam 4 tl.
Okuduğum tüm kitapları elden çıkarmış olsam, dediğin gibi bir topicle, kitapları birbirimize uçururduk. :13:
Lakin kendi adıma söylemem gerekirse 9 - 10 puanlık kitaplarımı elden çıkarmadığım gibi, daha düşük
puanlılardan kararsız kaldıklarımı da elimde tutuyorum canım.
Elimden çıkardıklarım, elinde olanlar için okunabilecek nitelikte olsalar da, yeni edinmek isteyenlere
tavsiye edemeyeceğim kitaplar. Dekor amaçlı barındırılabilirler.
Hiç birini okuduğuma pişman değilim asla. Tek bir kelime kattıysa dağarcığıma ve bir an da olsa kafamı
dağıttıysa, çok değerliler elbette. Kişisel keşiflerimizle süzgeçten geçiriyoruz lakin pek sarmayanları
arkadaşlarıma veremiyorum. İlgi alanlarımız geniş bir yelpaze oluştursa da, böyleyim işte...
Uçurulacak kitaplar için düşündüğün bu topiği aç ehlimanacım.
Paylaşımlar doğrultusunda yargılarımdan arınabilirim belki.
kızlar küçük mucizeler dükkanının serisini aldım bugun 5.kitabı da dahil eve geldiğimde 4.kitap yerine gül limanı otelini aldığımı fark ettim bu kitap hakkında bilgisi olan var mı bunu geri verip dördüncüyü mü alayım vermiym mi karar veremedim
1- Küçük Mucizeler Dükkanı
2-Bir Yumak Mutluluk
3-Bahçemde Yeşeren Umutlar
4-Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş
5-Her şey bir dilekle başladı
sırasıyla yazdım :)
Çok teşekkür ederim.
Bilgilendirmiş oldun beni.
bazı konularda sana katılıyorum kulitta.
ama başkalarının çok çok severek okuduğu, yüksek puanladığı kitaplara bazen şaşırıyorum. hiç beğenmediğim, zaman kaybı diye nitelendirdiğim kitaplar başkalarının çok beğendiği kitaplar oluyor.:26:
bunun tam tersi okuyucuların hiç beğenmediklerini belirttikleri kitapları da bazen çok sevdiğim oluyor.
yani demem o ki elden çıkartmak istediğimiz kitaplar belki de başkasının aradığı bir kitap olabilir.
bir de ikilediğimiz kitapları elden çıkarmak için de iyi bir yol olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?