Kadınların Kitap Mekanı

Judith Ivory-Çirkin

Daha öncede aynı yazarın bir romanını okudum genel olarak çirkin adam güzel kadını işliyor ama dili güzel gerçekten
Aşk romanlarından hoşlanan varsa tavsiye edebilirim
Kendimce şubat-mart-nisan aylarını aşk romanlarına ayırıyorum belki arada istisna çıkar ama genel olarak böyle
iş tempom ağır olunca roman olarakta tekdüze ve kafa yormayan olanlar tercihim oluyor..

Bu arada herkesin ocak ayı derecelerini kutlarım listeye giriş yaptığım içinde ayrı bir mutluluk yaşıyorum

gulshenidil:1

Sabrına hayran kaldım canım :) Bitirebildiğin için tebrik ederim :)
Okuduğum en kötü Stephen King kitabıydı Gerçi tamamını okuyamadım, yarım bıraktım. İlerlemedi bir türlü.
Hayvan Mezarlığı, O ve Sadist'ten sonra bu kitaba başladığımda yazar adına dönüp bir baktım. Stephen King'in yazdığına inanmak zor.

J.R.R.Tolkien-Yüzüklerin Efendisi-İki Kule

Evet serinin kikinci kitabını da bitirmemle içime bir hüzün çökmeye başladı. Kitabı okumaya başlamakla filmi unuttum desem yeridir öyle bağlandım kitabıma,utanmasam kitapla uyuyacağım,ama ben bu konuda ölçüt alınası biri değilim çünkü kitaplarımla kurduğum bağ sanırım sağlıklı değil.

Gelilim kitaba,ilkinden bir tık daha çok sevdiğimi söyleyebilirim ama fark şu kadarcık ilki için 9.8 versem buna 9.9 veririm anlayın

Lavin_1

Okuduğum tüm kitapları elden çıkarmış olsam, dediğin gibi bir topicle, kitapları birbirimize uçururduk. :13:
Lakin kendi adıma söylemem gerekirse 9 - 10 puanlık kitaplarımı elden çıkarmadığım gibi, daha düşük
puanlılardan kararsız kaldıklarımı da elimde tutuyorum canım.
Elimden çıkardıklarım, elinde olanlar için okunabilecek nitelikte olsalar da, yeni edinmek isteyenlere
tavsiye edemeyeceğim kitaplar. Dekor amaçlı barındırılabilirler.
Hiç birini okuduğuma pişman değilim asla. Tek bir kelime kattıysa dağarcığıma ve bir an da olsa kafamı
dağıttıysa, çok değerliler elbette. Kişisel keşiflerimizle süzgeçten geçiriyoruz lakin pek sarmayanları
arkadaşlarıma veremiyorum. İlgi alanlarımız geniş bir yelpaze oluştursa da, böyleyim işte...
Uçurulacak kitaplar için düşündüğün bu topiği aç ehlimanacım.
Paylaşımlar doğrultusunda yargılarımdan arınabilirim belki.

Bebekler, Evlilikler Hayırlı uğurlu Olsun İnşaallah.

Sevdiklerinizle birlikte, Sağlıklı, Huzurlu uzun ömürler dilerim.

Nasılsınız hanımlar?
Yeni ayımız bize bol ve keyifli okumalar kazandırsın inşallah.
Tatile girdiğimiz ve neredeyse bitirdiğimiz şu günlerde çok şükür okuyabildim biraz.
Tom Robbins'in Parfümün Dansı'nı bitirdim Ocak'ın son günlerinde.
Değişik bir kitaptı,yer yer yadırgadım yer yer hak verdim...
Betimlemeler ilginç ve güzel olsa da yoğun olması bazen sıkılmama neden oldu.
Hoş bir deneyim oldu yine de.

Şimdi Doğudan Uzakta'yı okuyorum.
Parfümün Dansı'ndan sonra dil çok basit geldi doğrusu

kızlar kitap; tavuk suyuna çorba annelerin yüreğini ısıtacak öyküler.
ki ben gg de baktım orada vardı ve istediği fiyatın altında.
sahaflık bir kitap değil yani

İşin içinde satıcının bencilliği var demek ki.

Maalesef çeşitli esnaf dallarında oluyor.

Umarım makul fiyata bulursun kitabını.

bazı konularda sana katılıyorum kulitta.
ama başkalarının çok çok severek okuduğu, yüksek puanladığı kitaplara bazen şaşırıyorum. hiç beğenmediğim, zaman kaybı diye nitelendirdiğim kitaplar başkalarının çok beğendiği kitaplar oluyor.:26:
bunun tam tersi okuyucuların hiç beğenmediklerini belirttikleri kitapları da bazen çok sevdiğim oluyor.
yani demem o ki elden çıkartmak istediğimiz kitaplar belki de başkasının aradığı bir kitap olabilir.
bir de ikilediğimiz kitapları elden çıkarmak için de iyi bir yol olabilir.

Eğer böyle bir sayfa açılırsa paylaşımda bulunmayı ve bağlılık geliştirmediğim kitaplarımdan bazılarını eklemeyi düşünebilirim ben de.

kızlar küçük mucizeler dükkanının serisini aldım bugun 5.kitabı da dahil eve geldiğimde 4.kitap yerine gül limanı otelini aldığımı fark ettim bu kitap hakkında bilgisi olan var mı bunu geri verip dördüncüyü mü alayım vermiym mi karar veremedim

Son düzenleme:

almış olduğun kitap hakkında hiçbir bilgim yok. o zaman niye cevap yazıyorsun diyeceksin. Küçük mucizeler dükkanı nı bende okumak çok istiyorum ama serisi olduğunu bilmiyordum merak ettim de serideki isimler hangileri acaba?

1- Küçük Mucizeler Dükkanı
2-Bir Yumak Mutluluk
3-Bahçemde Yeşeren Umutlar
4-Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş
5-Her şey bir dilekle başladı

sırasıyla yazdım :)

Son düzenleme:
ilk kitabımız semerkant güzel bir kitap hasan sabbahı ve fedailerini duymuştum şimdi iyice meraklandım Alamut Kalesini okumak şart oldu

nuclear_1

Sonuna kadar katılıyorum canımcım. :13: Örneğin; aylarca çok satanlarda zirve yapmış, fantastik, bilimkurgular hiç mi hiç ilgimi çekmez.
Arkadaşımın defalarca okuyarak, tavsiye ettiği Alacakaranlık Serisi - Stephenie Meyer kitaplarının ilk ikisini hatır için zorlanarak okudum.
Bu bana özel bir durum canım. :26: Sunabilmem için içime sinmesi gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…