- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.301
Uğrayamıyorum buraya kaç zamandır , uğramaya da yüzüm yok :26:
Tek satır dahi okumadım 2 aydır ama mazeretim var , ders çalışıyorum
Finalleride atlatayayım döneceğim aranıza tekrar keyifle...
Hani ders kitaplarını sayıyor olsa idiniz Ocak ayı birinciliğini kimseye kaptırmazdım
Herkese keyfili okumalar..okuduklarından hayatına bol envanterler katabilmeler diliyorum
Dün akşam kelepir kitabevi'nin önündeki sepeti karıştırdım biraz, sanal kitaplıkta görüp acaba okumak istediklerime eklesemmi diye düşündüğüm bir kitap vardı, görünce aldım. Ama serisi varmış. Ben serinin 5. kitabını almışım.
Büyülü Ölüm / Nora Roberts, okuyan varmı?
kızlar size son bitirdiğim kitaptan bahsedicem.
ben çok beğendim.
kitap bittiğinde aynı zamanda gözyaşlarımı sildim.
564 sayfa ama 200 sayfalık bir kitap gibi aktı gitti.
ne zaman bitti anlamadım. gün içinde küçük fırsatlar yakaladığımda okuyabiliyordum ancak.
ona rağmen sanki hemen bitti.
kitaba ilk başladığımda bıraksam mı diye çok ikilemde kaldım.iyi ki bırakmamışım.
hem hüzünlendim hem sinirlendim hem de güldüm.
kitabı anlatmak istemiyorum,. okuyun ve siz fikirlerinizi yazın.
yazarın diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Eki Görüntüle 623129
kitaptan aklımda en çok kalan kısım şurası oldu;
bembeyaz saçları,buruşuk ciltleri sadece bir giysi.
oksijen tüplü yaşlı amcalar bir zamanlar ne yürekler yaktı.
uzaklara dalmış bakan teyze eskiden arkadaşlarıyla şakalaşan,ınzır bir genç kızdı.
hepsi gençti. aşkları, arkadaşları, partileri ve önlerinde bitmek bilmeyen bir hayatları vardı.
okunması gereken bir kitap bence:)
Sabrına hayran kaldım canım :) Bitirebildiğin için tebrik ederim :)
Okuduğum en kötü Stephen King kitabıydıGerçi tamamını okuyamadım, yarım bıraktım. İlerlemedi bir türlü.
Hayvan Mezarlığı, O ve Sadist'ten sonra bu kitaba başladığımda yazar adına dönüp bir baktım. Stephen King'in yazdığına inanmak zor.
kızlar küçük mucizeler dükkanının serisini aldım bugun 5.kitabı da dahil eve geldiğimde 4.kitap yerine gül limanı otelini aldığımı fark ettim bu kitap hakkında bilgisi olan var mı bunu geri verip dördüncüyü mü alayım vermiym mi karar veremedim
Ben de bir kitap aldım,kargo dün dağıtıma çıkmış ama gelmedi bana.evet büyük bir sabır gösterdim gerçekten
ilk okuyacak olanlar king den soğuyabilir .
---
kulitta teşekkür ederim tebriğin için.
---
kızlar bu arada pttkitap siparişlerim dün geldi.çok güzel ve özenliydi kargo. kitaplar pırıl pırıl. artık ordan alacagım kitaplarımı
Selam kızlar.
1 - Havuz Başı - Sait Faik ABASIYANIK
2 - Tutuklu Yürek - Osman ÇEVİKSOY
Nedendir bilmiyorum son zamanlarda elime aldığım kitapların çoğu küçük küçük öykülerden oluşuyor. Çok güzel öyküleri olan bir kitaptı. Çok beğendim tavsiye ederim.
LAydLiNe : 2
Ben de bir kitap aldım,kargo dün dağıtıma çıkmış ama gelmedi bana.
Aradım sistem yoktu bakamadılar.
Bakalım düşeceğim peşine,bir de uğraştırmasalar.
Senin tek pakette mi geldi?
Bende bendeeeeeeee istiyorummmm sanal kütüphaneye girmeyi çoook merakkk ettim ama nasıl üye olacağımmmbanada mesaj atı lütfeen
Bende bendeeeeeeee istiyorummmm sanal kütüphaneye girmeyi çoook merakkk ettim ama nasıl üye olacağımmmbanada mesaj atı lütfeen
her kitap ayrı poşet torba ile kargolanmış ama hepsini aynı gün getirdiler.çok mutlu oldum. piyasa fiyatlaqrından uyguna almamız da büyük avantaj ve tercih etme sebeplerimden olacak pttkitabı.
Benim de geldi kitabım az önce,gerçekten güzel paketlenmişti,içinde de on tane kitap ayracı vardı.
Sırada öyle çok kitap var ki bakalım ne zaman okuyacağım
aşkla okumalarbenim de ya. 11 tane beni oku diyen kitabım var evde şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?