Kadınların Kitap Mekanı

canımcım neden yüzün olmasın.hep gel kitap okuduğunda paylaşımda bulunup yorum yazacaksın diye bir şartımız yok

büyülü ölümü okumadım ama nora roberts in konu işleme ve anlatım tarzını severim

bu yazarda sevdiğim yazarlardan biri bu kitabında methini çok duydum hatırlattıgın için teşekkürler kitap sitemizdede ekleyeyim hatırımda kalsın

Birisi küçük mucizeler dükkanını sormustu bu sabah başladım ve 150 deyim sıkılmadan okuyorum simdiden tavsiye edebilirim

evet büyük bir sabır gösterdim gerçekten

ilk okuyacak olanlar king den soğuyabilir .

---

kulitta teşekkür ederim tebriğin için.

---

kızlar bu arada pttkitap siparişlerim dün geldi. çok güzel ve özenliydi kargo. kitaplar pırıl pırıl. artık ordan alacagım kitaplarımı

Gül Limanı otelini geçtiğimiz ay okudum
Küçük Mucizeler dükkanı tadında diyeyim iyi veya kötü olarak değerlendirmiyorum bu yazarın kitaplarını
Ama tavsiyem 4.kitabını al çünkü Gül Limanı Otelide bir seri olacak
İstersen Küçük Muciziler serisini tamamla diğerinide bir seri şeklinde oku

Ben de bir kitap aldım,kargo dün dağıtıma çıkmış ama gelmedi bana.

Aradım sistem yoktu bakamadılar.

Bakalım düşeceğim peşine,bir de uğraştırmasalar.

Senin tek pakette mi geldi?

Doğudaki Hayalet - Pierre Loti

Pierre Loti bu kitapta aşık olduğu Türk kızı için İstanbul'a dönüşünü anlatıyor.
Türkiye aşığı Pierre Loti'nin gözünden o yılların İstanbul'unu görmek güzeldi.

busean........2

Selam kızlar.

1 - Havuz Başı - Sait Faik ABASIYANIK
2 - Tutuklu Yürek - Osman ÇEVİKSOY

Nedendir bilmiyorum son zamanlarda elime aldığım kitapların çoğu küçük küçük öykülerden oluşuyor. Çok güzel öyküleri olan bir kitaptı. Çok beğendim tavsiye ederim.

LAydLiNe : 2

Küçük Prens
Dayak Birincisi
Körlük

Küçük Kırmızı Balık
Bir Şeftali, Bin Şeftali

yazarı: Samed Behrengi.

iki kitap da CAN çocuk yayınların kitabı. ikisinin toplamı 100 küsür sayfa olduğu için, ikisini tek kitap sayacağım.
her iki kitap, internetteki sitelerde yüksek puan almış olsa bile, yine çocuklar açısından sakıncalı sayılabilecek cümleler, olumsuz mesajlar vardı... aynı zamanda çok güzel mesajlar da içeriyordu. minik kitap kurtlarına verilip, okuduktan sonra her yönüyle değerlendirilmesi yapılabilecek güzel kitaplar bence.

Efla - 4

Son düzenleme:

Sait Faik' in öykülerini ben de çok beğendim. Diğer kitaplarını da almıştım, onları önümüzdeki aylarda yavaş yavaş okuyacağım, sindire sindire çok başarılı.

Tutuklu Yürek de aynı tadı verdiyse, onu da okumak isterim.

Bende bendeeeeeeee istiyorummmm sanal kütüphaneye girmeyi çoook merakkk ettim ama nasıl üye olacağımmm banada mesaj atı lütfeen

Okunan kitaplar ile birlikte kitapla ilgili biraz ipucu verilse yada çok kısa bir özeti geçilse? Yada yada Kitabın türü ile ilgili bilgiye bile razıyım. Bir sürü kitap ismi duyuyorum yazarıyla birlikte ama içeriği veyahut türü ile ilgili çoğu arkadaşımız hiç bir bilgi vermemiş. Muhakkkak herkesin sevdiği bir tür vardır. Hem benim gibi kitap arayışında olan arkadaşlar için müthiş bir öneri olur

Ben de bir kitap aldım,kargo dün dağıtıma çıkmış ama gelmedi bana.

Aradım sistem yoktu bakamadılar.

Bakalım düşeceğim peşine,bir de uğraştırmasalar.

Senin tek pakette mi geldi?

her kitap ayrı poşet torba ile kargolanmış ama hepsini aynı gün getirdiler. çok mutlu oldum. piyasa fiyatlaqrından uyguna almamız da büyük avantaj ve tercih etme sebeplerimden olacak pttkitabı.

her kitap ayrı poşet torba ile kargolanmış ama hepsini aynı gün getirdiler. çok mutlu oldum. piyasa fiyatlaqrından uyguna almamız da büyük avantaj ve tercih etme sebeplerimden olacak pttkitabı.

Benim de geldi kitabım az önce,gerçekten güzel paketlenmişti,içinde de on tane kitap ayracı vardı.

Sırada öyle çok kitap var ki bakalım ne zaman okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…