• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Ocak ayının ilk kitabı sonunda bitti ama sona doğru sarark bitti başları sıkıcı olan nar ağacının son bölümlerinde çok meraklandım. Şimdi şizofrene başlayacağım.
:72:
nuclear_1

Dün itibari ile Saklanmış-P.C.Cast bitti şimdi Final-(Bekka Fitzpatrick)2 e başladım yakında o da biter maalesef :D

Ocak ayı toplam 5 kitap oldu

kızlarrrrrrrrrrrr bende üye oldum......aynı nick ve resim ileeeeee.siteyi bulmamda bana yardımcı olan prensesperi ve lavinnia ya teşekkür ederim......10 dk da mesaj atılabildiği için burdan yazmak istedim.....

Pucca-Allah Beni Böyle Yaratmış
Tüm seriyi başka kitapları okurkende okuyabiliyorsunuz..Eğlenceli ve vakit öldürücü diyelim.

Hakan Günday-Kinyas ve Kayra

Çok şey yazılabilir yada hiçbirşey yazılamaz hakkında
Size hissettirdikleri ile çok şey düşündürebilir yada nihilizme bu kadar yakın olmasından sebep kafanızdan uzaklaştırmakta isteyebilirsiniz
Her ne olursa olsun ben bu kitabı okumuştum diyeceksiniz
Şöylede bir şey var her kitap severin okuyabileceği bir kitap değil
Herkese anormal gelenin size normal gelmesi gerekiyor:))

gulshenidil:6

Son düzenleme:
Tüm seriyi başka kitapları okurkende okuyabiliyorsunuz..Eğlenceli ve vakit öldürücü diyelim.

Size hissettirdikleri ile çok şey düşündürebilir yada nihilizme bu kadar yakın olmasından sebep kafanızdan uzaklaştırmakta isteyebilirsiniz

bir Kinyas ve Kayra okuru:8:

Herkese göre değil kesinlikle, hatta bazıları için iğrenç bile olabilir. Sadece 'kafa dağıtmak' için kitap okumak istenilen anlara göre de değil.

Sanki Kinyas ve Kayra'yı okumak belgesel izlemek gibiydi. Uzaktaki bir hayata tanık oluruz ya belgesellerde,sonra ekranı kapatırız işte böyle bir şey. Garip. Güzel. Heyecan verici.

bir Kinyas ve Kayra okuru:8:

Herkese göre değil kesinlikle, hatta bazıları için iğrenç bile olabilir. Sadece 'kafa dağıtmak' için kitap okumak istenilen anlara göre de değil.

Sanki Kinyas ve Kayra'yı okumak belgesel izlemek gibiydi. Uzaktaki bir hayata tanık oluruz ya belgesellerde,sonra ekranı kapatırız işte böyle bir şey. Garip. Güzel. Heyecan verici.

evet :16::16: bir solukta derin derin işleyen bir roman. ben cok ama cok begendim

Ahh ahh bu adamın tüm kitaplarını okumak istiyorum henüz okuyamasamda kinyas ve kayra yı çok seveceğime eminim hatta siparişini bile verdim inş. çabuk gelir. seviyorum farklı olan herşeyi tipik bestseller kitaplarından bunalmış durumdayım farklı tarz olsun beni şaşırtsın iyi yada kötü etkilesin istiyorum okuduğum kitap. Kitaplar insana çok şey katar derler ya bende öyle olsun istiyorum bilmediğim ne varsa öğrenmek tanımak istiyorum. Ayy gaza geldim lafı uzattım kısacası ben çok şey isteyen biriyim :1:

:5:Çok özledim sizleri çok...
Ayda yine en az 3 kitap deviriyorum ama bir türlü gelip yazamıyorum, hep bir engel hep bir engel. Bugün olmadı yarın mutlaka yazarım, yarında olmazsa mutlaka pazar diye diye ciddi süre geçmiş:50:

daha geçen hafta okuduğum romanı hatırlamıyorum:47: aşk romanıydı yani sıradan bilindik hikayelerdi.demek ki öylesine okumuşum:44::44::44::44:

Kızlar, Alper Canıgüz'ün kitaplarını okudunuz mu? az önce keşfettimde en kısa sürede onun kitaplarını da okumak istiyorum daha şimdiden merak uyandırdı yorumlar ve tanıtımı bende.

Saldırı - Yasmina Khadra

Filistin-İsrail çatışmalarında yaşanan direnişi çok güzel anlatan bir kitaptı.
Kitapyurdundan çok ucuza aldım. Bu kadar muhteşem çıkacağını tahmin etmiyordum.
Tavsiye edebilirim, okunmalı.

busean.....6

Merhabalar,

Buket Uzuner'in - İstanbullular kitabı resmen elimde sürünüyor... Bir türlü içine alıp götüremedi gitti. Lâkin azimle bitirmek için uğraşıyorum. Tabi Ocak ayımın iş bakımından çok yoğun olması sebebi ile pekte vakit kalmıyor.

Back