• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

:77:

$0000000000000000.gif tugcecan :40:

Herkese merhaba

Sanal kütüphane uygulamasını bulan, paylaşan arkadaşımıza çok teşekkürler. Çok yerinde bir uygulama olmuş. Malum herkesin kitaplarını düzenleyeceği kitaplıkları olamıyor evinde. Burda elindeki kitabı görüyorsun, çok kitap okurum derken aslında az okuduğunu görüyorsun ( bende en etkili bu oldu) kitap oylarından, yorumlarından okumak istediğin kitapları belirliyorsun. Gayet başarılı buldum şahsen. Gelelim Nar Ağacına başları çok sıkıcı olan kitap acayip sürükleyici bir hal aldı. Yazılı okumam gerekirken kitabı elimden bırakamıyorum. Son 100 dayfam kaldı bugün bitirmeden uyumam diye düşünüyorum:18:
ahh nar ağacı... allahım ya ben tembelim bugünlerde, ya nar ağacı'nın başları ağır. ama demek sonradan sarıyor, devam etmeliyim. okulda bırakmasaydım okurdum bugün, senden canım çekti:21:
hoşgeldin canım:16::16: seni takibe aldım sitede:34:burada da listemizde yer almak istermisin:29:

isterim fakat önce ne yapmamız gerektiğini öğrenmeliyim:1:
yazıyordur önceki sayfalarda. okuyup öğreneyim bari.

gerçi bugünlerde benim plak takıldı nar ağacı'nda ama :18:

teşekkürler kulittam:16::16:

ne güsel bir kızmışssın sen tugce :nazar::16:

isterim fakat önce ne yapmamız gerektiğini öğrenmeliyim:1:
yazıyordur önceki sayfalarda. okuyup öğreneyim bari.

gerçi bugünlerde benim plak takıldı nar ağacı'nda ama :18:

kitabı bitirdiğinde burada bitrdiğin kitabı paylaşıyorsun mesajının sonuna o ay okudugun kitap sayısını ekliyorsun yapman gereken sadece bu:34:

damlasakızlıkahve (bayılırım bu arada :56: yanındada lokum olacak:56::9:) ortak 22

iyi hissetmek kitabına 10 puan vermişsin onu listeme aldım.farkettimki dünya ve türk klasiklerini çok okumamışım.listenden biraz yararlandım:16:

tugcecan ortak 22

leylanın evi ni ekledim senden :34:

kitapları karşılaştırdan ortak kitaplar ve sadece arkadaşının kitaplıgını puanlarını bir arada görüyorsun orayı da sevdim.daha sadece 2 kişiye bakabildim yakın zamanda hepsini tarayacagım :34: o yüzden en sevdiklerinizi puanlarmısınız lütfen :34: en az kk da geçirdiğim süre kadar oraya takılmaya başladım :9:

Herkese merhaba

Sanal kütüphane uygulamasını bulan, paylaşan arkadaşımıza çok teşekkürler. Çok yerinde bir uygulama olmuş. Malum herkesin kitaplarını düzenleyeceği kitaplıkları olamıyor evinde. Burda elindeki kitabı görüyorsun, çok kitap okurum derken aslında az okuduğunu görüyorsun ( bende en etkili bu oldu) kitap oylarından, yorumlarından okumak istediğin kitapları belirliyorsun. Gayet başarılı buldum şahsen. Gelelim Nar Ağacına başları çok sıkıcı olan kitap acayip sürükleyici bir hal aldı. Yazılı okumam gerekirken kitabı elimden bırakamıyorum. Son 100 dayfam kaldı bugün bitirmeden uyumam diye düşünüyorum:18:

Ehlimana teşekkür ederiz, sayende güzel bir arşiv oluşturduk. :D
Bu arada Kırkıncı Oda kullanıcı adı kimin arkadaşlar. :D

Kızlar bu sanal kütüphanede gerçekte elimizde olan kitapları mı yazacağız?
Aklım karıştı biraz:44:

Ehlimana teşekkür ederiz, sayende güzel bir arşiv oluşturduk. :D
Bu arada Kırkıncı Oda kullanıcı adı kimin arkadaşlar. :D

bende teşekkür ederim :16::16::16: çok çok iyi oldu:16:
senin kütüphanene bakacaktım az önce 150 kadar kitap olunca dur dedim.daha rahat bir zamanda sindire sindire bakayım:9: ortak begenilerimizide görmüş oluyoruz:29:
o benidetakibe almış baktım bizden birkaç kişi var.ben takip etmiyorum.o siteden sanırım:34:

canım hem evindeki kütüphanende olanları ekliyorsun hemde şimdiye kadar okuduklarını:34:
ben daha 5-6 aydır kitapları toplamaya başladım öncesinde hep kiralıyordum.
az önce üşenmedim tüm kitaplarımı girdim 71 kitabım var şu an evimde:32::32:
okumak istediklerinide ayırabiliyorsun.
netten alacagım zaman bazen aklıma kitap gelmiyor.
buradan takibi kolay olacak:34:

Son düzenleme:

Evet evimizde kitaplığımızda hangi kitaplar varsa onları ekliyoruz yada okumak istediklerini, kitaplığında olmayıp okuduklarını. Zaten çoğu kitap var arama yapıp ekleyi işaretliyoruz, çıkan yere aşağıda fotoğrafı paylaştım, istediğini işaretliyorsun. :1:

$Screen shot 2013-01-19 at 9.40.34 PM.png

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar ben de nihan... olarak kayıt oldum, yarın biraz kurcalayayım:52:

ölüm ezgisi bitti.kitabın sonuna kadar gerilim ve heyecan sürdü.çok akıcıydı.kitabı elimdem düşüremedim.şimdide da vinci şifrelerine başlayacağım.
mehtap51.............7

birsürü nihan çıktı:44: hangisi sensin bilemedim.
yukarıdakı arama kutucugunun yanından üyeyi seçip adlarımızı yazarak senin bizi bulman gerekiyor:34:
birimizi bulsan hepimizi bulmus olursun:9:

Üç noktalı olan benim:9::9::9::9:
Aklıma direkt bu isim geldi:26:
Orda da toplanıyoruz desene :52::52::52:

kırmızı pazartesi - g. garcia marquez

çok güzel bir kitaptı
bir kasaba da herkesin bildiği ve hiçbir şey yapmadığı bir cinayet üzerine yazılmış bir eser bu yazarı seviyorum beklentimi her zanan karşılamıştır

gonca2206-6

bu arada çok sık takip edemiyorum sanan kütüphane konusunda bilgim yok :(( nedir nasıl kullanıyoruz bu siteye mi ait bir uygulama

kırmızı pazartesi - g. garcia marquez

çok güzel bir kitaptı
bir kasaba da herkesin bildiği ve hiçbir şey yapmadığı bir cinayet üzerine yazılmış bir eser bu yazarı seviyorum beklentimi her zanan karşılamıştır

gonca2206-6

ben de bu kitabı çok sevmiştim.çok kısa gelmişti tabi o ayrı

ben de bu kitabı çok sevmiştim.çok kısa gelmişti tabi o ayrı
kısa gelmiş olması da aslında yazarın başarısı daha çok olsun istiyorsun ben de öyle istedim
son zamanlarda 400 sayfaya yakın ama dil olarak sıfır öyle çok kitap var ki piyasa da
marquez 108 sayfayla onları cebinden çıkarıyor:)))

bu arada aklından bir sayı tut ve gözlerini sımsıkı kapat ın yazarından
john verdon - şeytanı uyandırmak kitabına başladım

gurney var yine :))) seriyi takip edenler bilirler ,çok iyi gidiyor yarın biterse yazarım

Back