- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #6.021
bakmak ve görmek bu olsa gerek ben ayarlarım kısmını görmemiştim bile hep profilimde aradım durdum çook teşekkürler
Rica ederim:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakmak ve görmek bu olsa gerek ben ayarlarım kısmını görmemiştim bile hep profilimde aradım durdum çook teşekkürler
ahh nar ağacı... allahım ya ben tembelim bugünlerde, ya nar ağacı'nın başları ağır. ama demek sonradan sarıyor, devam etmeliyim. okulda bırakmasaydım okurdum bugün, senden canım çektiHerkese merhaba
Sanal kütüphane uygulamasını bulan, paylaşan arkadaşımıza çok teşekkürler. Çok yerinde bir uygulama olmuş. Malum herkesin kitaplarını düzenleyeceği kitaplıkları olamıyor evinde. Burda elindeki kitabı görüyorsun, çok kitap okurum derken aslında az okuduğunu görüyorsun ( bende en etkili bu oldu) kitap oylarından, yorumlarından okumak istediğin kitapları belirliyorsun. Gayet başarılı buldum şahsen. Gelelim Nar Ağacına başları çok sıkıcı olan kitap acayip sürükleyici bir hal aldı. Yazılı okumam gerekirken kitabı elimden bırakamıyorum. Son 100 dayfam kaldı bugün bitirmeden uyumam diye düşünüyorum:18:
hoşgeldin canım seni takibe aldım sitedeburada da listemizde yer almak istermisin
isterim fakat önce ne yapmamız gerektiğini öğrenmeliyim
yazıyordur önceki sayfalarda. okuyup öğreneyim bari.
gerçi bugünlerde benim plak takıldı nar ağacı'nda ama :18:
Herkese merhaba
Sanal kütüphane uygulamasını bulan, paylaşan arkadaşımıza çok teşekkürler. Çok yerinde bir uygulama olmuş. Malum herkesin kitaplarını düzenleyeceği kitaplıkları olamıyor evinde. Burda elindeki kitabı görüyorsun, çok kitap okurum derken aslında az okuduğunu görüyorsun ( bende en etkili bu oldu) kitap oylarından, yorumlarından okumak istediğin kitapları belirliyorsun. Gayet başarılı buldum şahsen. Gelelim Nar Ağacına başları çok sıkıcı olan kitap acayip sürükleyici bir hal aldı. Yazılı okumam gerekirken kitabı elimden bırakamıyorum. Son 100 dayfam kaldı bugün bitirmeden uyumam diye düşünüyorum:18:
Ehlimana teşekkür ederiz, sayende güzel bir arşiv oluşturduk.
Bu arada Kırkıncı Oda kullanıcı adı kimin arkadaşlar.
Kızlar bu sanal kütüphanede gerçekte elimizde olan kitapları mı yazacağız?
Aklım karıştı biraz:44:
Kızlar bu sanal kütüphanede gerçekte elimizde olan kitapları mı yazacağız?
Aklım karıştı biraz:44:
Teşekkür ederim kızlar ben de nihan... olarak kayıt oldum, yarın biraz kurcalayayım
birsürü nihan çıktı:44: hangisi sensin bilemedim.
yukarıdakı arama kutucugunun yanından üyeyi seçip adlarımızı yazarak senin bizi bulman gerekiyor
birimizi bulsan hepimizi bulmus olursun
birsürü nihan çıktı:44: hangisi sensin bilemedim.
yukarıdakı arama kutucugunun yanından üyeyi seçip adlarımızı yazarak senin bizi bulman gerekiyor
birimizi bulsan hepimizi bulmus olursun
kırmızı pazartesi - g. garcia marquez
çok güzel bir kitaptı
bir kasaba da herkesin bildiği ve hiçbir şey yapmadığı bir cinayet üzerine yazılmış bir eser bu yazarı seviyorum beklentimi her zanan karşılamıştır
gonca2206-6
kısa gelmiş olması da aslında yazarın başarısı daha çok olsun istiyorsun ben de öyle istedimben de bu kitabı çok sevmiştim.çok kısa gelmişti tabi o ayrı