• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kesinlikle.
benim için bu küçük mucizeler dükkanı oldu.eminim beğnenler de vardır ama bana çok boş geldi ya.

aynen best sellerların çoğu öyle
grinin elli tonu serisi
mucizeler dükkanı serisi
severek okuduğum ama dil olarak çok kötü bulduğum açlık oyunları serisi

anlatacak güzel bir hikayen olabilir ama edebiyat onu nasıl anlattığındır

kızlar sanal kütüphanelerinizde kendinizden bahsettiğiniz bir yer, var ayarlarda oraya sizi tanıyacak nam-ı diğer ......(kk da ki üye adınızı) yazabilirsiniz.

kim olduğunuzu anlamak daha kolay olur.:emir_bebek:

Ehlimana teşekkür ederiz, sayende güzel bir arşiv oluşturduk. :D
Bu arada Kırkıncı Oda kullanıcı adı kimin arkadaşlar. :D

lafı bile olmaz:34:
kurtçuklara destek vatana destek:72:
daha fazla okumak ve okutturmak dileğiyle:nazar:

kızlar hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdıklarım varsa affola üye adım aynı ekleyin beni de:40:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kitaplıklarınızın fotoğraflarını görelim:52:
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/586490-kknin-kitap-kurtlari-kitapliklari.html

kırmızı pazartesi - g. garcia marquez

çok güzel bir kitaptı
bir kasaba da herkesin bildiği ve hiçbir şey yapmadığı bir cinayet üzerine yazılmış bir eser bu yazarı seviyorum beklentimi her zanan karşılamıştır

gonca2206-6

G.G. Marquez ile tanıştığım kitap. :31: ben de çok beğenmiştim.
tüm kitapları güzel bence.
anlatımını çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
damlasakızlıkahve (bayılırım bu arada :56: yanındada lokum olacak:56::9:) ortak 22

iyi hissetmek kitabına 10 puan vermişsin onu listeme aldım.farkettimki dünya ve türk klasiklerini çok okumamışım.listenden biraz yararlandım:16:

tugcecan ortak 22

leylanın evi ni ekledim senden :34:

kitapları karşılaştırdan ortak kitaplar ve sadece arkadaşının kitaplıgını puanlarını bir arada görüyorsun orayı da sevdim.daha sadece 2 kişiye bakabildim yakın zamanda hepsini tarayacagım :34: o yüzden en sevdiklerinizi puanlarmısınız lütfen :34: en az kk da geçirdiğim süre kadar oraya takılmaya başladım :9:

teşekkür ederim peri,ben de senin profil fotoğrafını beğeniyorum, her seferinde selam veriyor gibi :9:

"iyi hissetmek" psikoloji ile ilgili bir kitap. zor zamanlarımda destek oldu bana. hala başucu kitabımdır, döner döner okurum. insana kendini kötü hissettiren, mutsuzluk veren şeylerin sadece ve sadece kendi düşünceleri olduğunu anlatıp ikna ediyor insanı. bir de bunu değiştirmek için önerileri var, bunlar da boş öneriler değil. yani bu diğer kişisel gelişim kitaplarına benzemiyor hiçbir yönüyle. iddialı ve daha gerçekçi... sadece biraz hacimli bir kitap. başta insanı korkutabilir ama değiyor okuduğuna.

bu sanal kütüphanede her şey öyle düzenli ve insanı daha da okumaya teşvik ediyor ki işlevini yerine getiriyor tam olarak. listelere ben de baktım uzun uzun her birinizinkine. beyaz diş'i düşündüm bi, birinizin listesinde gördüm 10 puan oylamış (hatırayamadım kimdi:44:) atlamışım mesela onu okumayı. buldum kitaplığımda başladım bugün okumaya.
çok faydalı oluyor çok... çok da keyifli:31:

lafı bile olmaz:34:
kurtçuklara destek vatana destek:72:
daha fazla okumak ve okutturmak dileğiyle:nazar:

kızlar hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdıklarım varsa affola üye adım aynı ekleyin beni de:40:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kitaplıklarınızın fotoğraflarını görelim:52:
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/586490-kknin-kitap-kurtlari-kitapliklari.html

Benim kitaplığım yok maalesef, evimizin tek kitaplığı kardeşimin odasında o da üniversiteye hazılandığından ancak ona yetiyor benim kitaplarım da çeşitli yerlerde, kapalı vaziyette. Sizlerinkine uzaktan bakıyorum ancak:5:

Önümüzdeki yıl evleneceğim kısmetse, kitaplıklı bir tv standı alarak hayallerimi gerçekleştireceğim:16:
G.G. Marquez ile tanıştığım kitap. :31: ben de çok beğenmiştim.
tüm kitapları güzel bence.
anlatımını çok beğeniyorum.

Ben de Kırmızı Pazartesi ile tanıştım Marquez ile ve Yüzyıllık Yalnızlık ile devamı geldi. Çok sevdiğim kitaplarımdan biridir ancak tıkandım o noktada. Bana bir Marquez kitabıönerebilirseniz sevinirim.

Bu arada damlasakızlıkahve çok sevdim ben senin nickini ya:8:

Benim kitaplığım yok maalesef, evimizin tek kitaplığı kardeşimin odasında o da üniversiteye hazılandığından ancak ona yetiyor benim kitaplarım da çeşitli yerlerde, kapalı vaziyette. Sizlerinkine uzaktan bakıyorum ancak:5:

Önümüzdeki yıl evleneceğim kısmetse, kitaplıklı bir tv standı alarak hayallerimi gerçekleştireceğim:16:

Ben de Kırmızı Pazartesi ile tanıştım Marquez ile ve Yüzyıllık Yalnızlık ile devamı geldi. Çok sevdiğim kitaplarımdan biridir ancak tıkandım o noktada. Bana bir Marquez kitabıönerebilirseniz sevinirim.

Bu arada damlasakızlıkahve çok sevdim ben senin nickini ya:8:

teşekkür ederim. eşim damla sakızli kahveyi çok sever de, oradan aklıma gelmişti. siz böyle deyince hatırladım ki damla sakızlı kahve bitmişti hanidir, alayım da yapayım bari adama:112:
bu arada çok sıcaksınız kızlar hemen ısındım topiğe. sağ olun :16:

Sanal kütüphane ne kadar güzeelll..
Çok sevdim, kendime bir sürü kitap alasım ve bir çok kitap okuyasım geldi.:52::52::52:
Henüzz listelerimi tam oluşturamadım ama keyifle geziniyorum orda da:52::52:

Bir de sorum olacak o siteyle ilgili tüm kitapların olduğu bir liste yok mu?
Kitap arama yeri var ama aklıma gelmiyor şu an okuduğum kitaplar, kitapları görünce hatırlamak daha kolay oluyor.

kolera günlerinde aşk _g.garcia marquez
on iki gezici öykü _g.b marquez

bunları mutlaka okumalısınız ikisi de olağanüstü çevirisi bu kadar iyiyken ispanyolcası kimbilir nasıldır diye düşündüm hep

kolera günlerinde aşk _g.garcia marquez
on iki gezici öykü _g.b marquez

bunları mutlaka okumalısınız ikisi de olağanüstü çevirisi bu kadar iyiyken ispanyolcası kimbilir nasıldır diye düşündüm hep

Kolera Günlerinde Aşk kitabını okumuştum, diğer kitabını da okumak istediklerime hemen ekleyeyim. Teşekkürler. :D

Kitap arama yeri var ama aklıma gelmiyor şu an okuduğum kitaplar, kitapları görünce hatırlamak daha kolay oluyor.

kızlar sanal kütüphanelerinizde kendinizden bahsettiğiniz bir yer, var ayarlarda oraya sizi tanıyacak nam-ı diğer ......(kk da ki üye adınızı) yazabilirsiniz.

kim olduğunuzu anlamak daha kolay olur.:emir_bebek:

Katılıyorum, daha iyi olur. Çünkü takipte onay veriyorum. bal10 kim acaba ve Kırkıncı Oda kim, farklı isim olunca tanıyamıyoruz. :D

Son düzenleme:

beni tanıyamayan yoktur herhalde :52:
üşenmesem kitaplığımın önüne çöküp tek tek giricem de nerde bende o çalışkanlık :31:
her kitabın olmayışı kötü:31: ama buna da şükür :31:
tekrar tşk ederim bu siteyi bize tanıtan arkadaşıma :16:

beni tanıyamayan yoktur herhalde :52:
üşenmesem kitaplığımın önüne çöküp tek tek giricem de nerde bende o çalışkanlık :31:
her kitabın olmayışı kötü:31: ama buna da şükür :31:
tekrar tşk ederim bu siteyi bize tanıtan arkadaşıma :16:

istediğin kitabı kendinde ekleyebilirsin.
olmazsa kujata (kulitta) ya yazın, müsaitse halledebilir.

malesef sitede komple kitap listesi yok.
siz gördükçe okudum diye işaretliyorsunuz.

Sağ üstteki seçeneklerde ktphnc tıkladığınızda, açılan sayfada tüm kitaplar
seçeneğini göreceksiniz arkadaşlar.

:

Yaprak Fırtınası; = okudum, beğendim.
On İki Gezici Öykü; = henüz bitirmedim.
her ikisi de öykü kitabıdır.

Back