• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Ayşe Kulin - Gizli Anların Yolcusu

dili çok sade, bu yüzden çok çabuk bitti.
Ayşe Kulin' den beklentim fazla olduğu için herhalde, pek beklentilerimi karşılamadı bu kitap.
merak uyandıracak bir konu seçilmesine rağmen, işlenişini beğenemedim. sonraki adımları tahmin edilebiliyordu.
Bora' nın Kitabı sıradaki kitap...

Efla - 4

ben çok beğendim gizli anıların yolcusunu :31:
boranın kitabı da işte boranın ağzından onunda gideri var :42:

aynanın öteki yüzünden de bakma adına başlayacağım şimdi...
Ayşe Kulin' den okuyup beğendiğin başka kitaplar var mı Lyre?
ben beğenemedim, acele yazılmış gibiydi.

Son düzenleme:

Ayşe Kulin' den beklentim fazla olduğu için herhalde, pek beklentilerimi karşılamadı bu kitap.
merak uyandıracak bir konu seçilmesine rağmen, işlenişini beğenemedim. sonraki adımları tahmin edilebiliyordu.

Efla - 4

ben de çok sevememiştim özellikle sonu basit geldi daha derin şeyler beklemiştim. biraz da beklentimizle ilgili galiba :D

aynanın öteki yüzünden de bakma adına başlayacağım şimdi...
Ayşe Kulin' den okuyup beğendiğin başka kitaplar var mı Lyre?
ben beğenemedim, acele yazılmış gibiydi.

ayşe kulinin kitaplarını ben hep aynı çizgi yazım tarzında bulduğum için şu çok şahane diyemem bora kitaplarından önce veda umut kitaplarını okudum okuyabilirsin cnm

bana mı teşekkür ettin anlamadım ama ben üstüme alınayım yinede :9: rica ederim ne demek lafı bile olmaz
sanada teşekkür etmişimdir bacım benim sağolasınız

hangi dergi bu gökçe? edebiyatla ilgili mi?

önerebileceğiniz güzel bir kültür sanat edebiyat dergisi var mı arkadaşlar?
bacım ben bir kaç dergiyi takip ederim genç beyini belki önerebilirim ama yinede eski sayıalrına göre aldığım o tadı bulamassamda takipçisiyim.... edebiyat dergiside dostta bazı kitap özetlerini içerisinde barındıran birkaç dergiye rastlamıştım saman kağıdına baskılı..... ben genelde bilim dergilerini ve kişisel gelişim dergilerini tercih ettiğim için beyin gücü veya genç beyin okuyanlardanım...

ben de çok sevememiştim özellikle sonu basit geldi daha derin şeyler beklemiştim. biraz da beklentimizle ilgili galiba :D

ayşe kulini lisedeyken okurdum adı aylin, köprü ,füreyya gibi dediğiniz gibi çok yakın dil ve anlatım.... ayşe kulin gibi gelmişti canan tan da bana;) yüreğim seni çok sevdi de...

geçen ikincielcilerde kitapları gezerken umberto eco nun gülün adı kitabını buldum eski yırtık pırtıkdı adam 23 e veririm abla dedi.... aaa neden okadar pahalı diğerleri 5 tl iken az inin dedimm zerre inmedi... can yayınlarından okumayı hernedense bir öğretmenmden dolayı aklımda kalmış çok istemiştim ama 10 yıl geçti okumadan bırakmış olduğum bu kitabın sıfırı 43 tl olmuş meğer... kitapyurdunda 37.5 a düşsede bana fazla pahalı geldi... okuyan bilen varmıdır.... ne yapsam sıfırmı alsam 2.elinimi

geçen ikincielcilerde kitapları gezerken umberto eco nun gülün adı kitabını buldum eski yırtık pırtıkdı adam 23 e veririm abla dedi.... aaa neden okadar pahalı diğerleri 5 tl iken az inin dedimm zerre inmedi... can yayınlarından okumayı hernedense bir öğretmenmden dolayı aklımda kalmış çok istemiştim ama 10 yıl geçti okumadan bırakmış olduğum bu kitabın sıfırı 43 tl olmuş meğer... kitapyurdunda 37.5 a düşsede bana fazla pahalı geldi... okuyan bilen varmıdır.... ne yapsam sıfırmı alsam 2.elinimi

kitabı okumadım gökçe, bence önce çevrendeki kütüphanelere bak, beğenirsen veya bulamazsan sıfırını alman daha iyi bence. yırtık pırtık olunca aynı keyifle okuyamazdım ben...

ekleme: şimdi idefixte gördüm. indirimli.
34,40 tl
çok olumlu yorumlar almış, ben de merak ettim kitabı. ilgimi çekti.

Son düzenleme:
kitabı okumadım gökçe, bence önce çevrendeki kütüphanelere bak, beğenirsen veya bulamazsan sıfırını alman daha iyi bence. yırtık pırtık olunca aynı keyifle okuyamazdım ben...

ekleme: şimdi idefixte gördüm. indirimli.
34,40 tl
çok olumlu yorumlar almış, ben de merak ettim kitabı. ilgimi çekti.

vallahi bende merak ettim şimdi hatta kütüphaneme gidip okumak istediklerime ekliyorum :31:

selam arkadaşlar. Oğuz Atay -Bir Bilim Adamının Romanı-Mustafa İnan- bitirdim biraz önce. gerçekten çok beğendim. hem Mustafa İnan'ı çok beğendim, ona hayran oldum hemde onun kişiliğini bu kadar güzel anlatan Oğuz Atay'ı çok beğendim. kesinlikle okumalısınız diyorum. sürükleyici değil ama asla sıkmıyor. böyle güzel iki insan tanınmayı hakediyor bence.

Datlu Cadu:Ocak-2
Oğuz Atay-Bir Bilimadamının romanı (Mustafa İNAN)

ayşe kulinin kitaplarını ben hep aynı çizgi yazım tarzında bulduğum için şu çok şahane diyemem bora kitaplarından önce veda umut kitaplarını okudum okuyabilirsin cnm

Efla - 4

Kulin'in bir kaç kitabını okumuş olan biri olarak (ayrıca bahsettiğiniz iki kitabıda okudum) içimde öyle bir his var ki arkadaşlar ne dersiniz bilemem. Özellike Boranın Kiatbını kulinin yazmadığını sadece adının kullanılmasına izin verdiğini düşünüyorum. çünkü kesnlikle onun yazım tarzını yansıtmıyor kitap. sanki yazarın son kitabı değil , yeni yetme bir yazarın ilk kitabı. bilmiyorum ,bu kadarına belki komplo teorsi dersiniz ama içimde öyle bir his var:51:

Kulin'in bir kaç kitabını okumuş olan biri olarak (ayrıca bahsettiğiniz iki kitabıda okudum) içimde öyle bir his var ki arkadaşlar ne dersiniz bilemem. Özellike Boranın Kiatbını kulinin yazmadığını sadece adının kullanılmasına izin verdiğini düşünüyorum. çünkü kesnlikle onun yazım tarzını yansıtmıyor kitap. sanki yazarın son kitabı değil , yeni yetme bir yazarın ilk kitabı. bilmiyorum ,bu kadarına belki komplo teorsi dersiniz ama içimde öyle bir his var:51:

ben de şimdi okumaya çalışıyorum, bence de çok daha farklı bir anlatımı var, farklı bir kişi ağzından olduğu belli olsun diye böyle yazdı diye düşündüm ama, ilk kitaptaki alıntılarda böyle bir anlatım yoktu. ikisi arasında tutarlılık olması gerekirdi. ya dediğiniz gibi başkası yazmış olabilir ya da çok alelacele yazılmış, merakları gidermek için yazılmış bir kitap...
sürükleyici gelmedi. başlamak istediğim kitapları düşünerek bir an evvel bitirmeye çalışıyorum.
bitirince son yorumumu yapacağım..

içimdeki hissiyatı dile getirdin diğer kitaplarından farklı bir şeyler hissediyordum dile dökememiştim okuyunca yorumunu bingoo dedim :28:

1- Bir İnsan Olarak Hz. Muhammed (s.a.v) / Yusuf SANCAKTAR
2- Seçilmiş Düşünceler (Denemeler) / Friedrich Nietzsche
3- Zübük "Kağnı Gölgesindeki İt" / Aziz NESİN
4- ABBÂSÎ GECELERİ / MUHAMMED B. DİYÂB EL-ETLÎDÎ
5- ZAVALLI NECDET / SAFVET NEZİHİ
6- Kolay, Kısa, Keyifli Psikoloji / FULYA TAŞÇEVİREN

kitap Hakkında
Kitapçı kitapçı dolaşıp bilmem kaç soruda psikoloji kitapları aramaya... Sınav öncesi 10 kiloluk bir kitabı bir gecede okumaya... psikoloji lafını işitince olay mahallinden usulca uzaklaşmaya...ARTIK SON!!Şu görmüş olduğunuz kitap, psikolojiyi sade bir dille, eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Bir solukta, severek okunuyor.Güvenilir bilgilere dayanan, psikolojiye meraklı kişilerin birbirlerine ve öğretmenlerin öğrencilerine rahatlıkla tavsiye edebilecekleri, itinayla hazırlanmış özgün bir kitap.

kedi83 . . 6

Okulların son günleri olması nedeniyle okula gelmeyen öğrencilerim sayesinde bolca kitap okudum. AdA adlı kitabı bitirmiş bulunuyorum çokça betimlemeler bulunan bir kitap olmasına rağmen konu ilgimi çektiği için sıkılmadan okudum.
Şimdi elime başka bir kitap geçmeden şizofrene başlamalıyım. :emir_bebek:

nuclear_2

Back