- Konu Sahibi PrensesPeri
- #6.101
hoşbulduk kızlar sistemi tam anlayamdım her ay okuduğumuz kitapları mı yazıyoruz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk kızlar sistemi tam anlayamdım her ay okuduğumuz kitapları mı yazıyoruz ?
selam kızlar ben de gelebilir miyim aranıza
hoş geldin sefa geldin cnm
ben çok beğendim gizli anıların yolcusunu
boranın kitabı da işte boranın ağzından onunda gideri var
Ayşe Kulin - Gizli Anların Yolcusu
dili çok sade, bu yüzden çok çabuk bitti.
Ayşe Kulin' den beklentim fazla olduğu için herhalde, pek beklentilerimi karşılamadı bu kitap.
merak uyandıracak bir konu seçilmesine rağmen, işlenişini beğenemedim. sonraki adımları tahmin edilebiliyordu.
Bora' nın Kitabı sıradaki kitap...
Efla - 4
aynanın öteki yüzünden de bakma adına başlayacağım şimdi...
Ayşe Kulin' den okuyup beğendiğin başka kitaplar var mı Lyre?
ben beğenemedim, acele yazılmış gibiydi.
sanada teşekkür etmişimdir bacım benim sağolasınızbana mı teşekkür ettin anlamadım ama ben üstüme alınayım yinede rica ederim ne demek lafı bile olmaz
bacım ben bir kaç dergiyi takip ederim genç beyini belki önerebilirim ama yinede eski sayıalrına göre aldığım o tadı bulamassamda takipçisiyim.... edebiyat dergiside dostta bazı kitap özetlerini içerisinde barındıran birkaç dergiye rastlamıştım saman kağıdına baskılı..... ben genelde bilim dergilerini ve kişisel gelişim dergilerini tercih ettiğim için beyin gücü veya genç beyin okuyanlardanım...hangi dergi bu gökçe? edebiyatla ilgili mi?
önerebileceğiniz güzel bir kültür sanat edebiyat dergisi var mı arkadaşlar?
ben de çok sevememiştim özellikle sonu basit geldi daha derin şeyler beklemiştim. biraz da beklentimizle ilgili galiba
geçen ikincielcilerde kitapları gezerken umberto eco nun gülün adı kitabını buldum eski yırtık pırtıkdı adam 23 e veririm abla dedi.... aaa neden okadar pahalı diğerleri 5 tl iken az inin dedimm zerre inmedi... can yayınlarından okumayı hernedense bir öğretmenmden dolayı aklımda kalmış çok istemiştim ama 10 yıl geçti okumadan bırakmış olduğum bu kitabın sıfırı 43 tl olmuş meğer... kitapyurdunda 37.5 a düşsede bana fazla pahalı geldi... okuyan bilen varmıdır.... ne yapsam sıfırmı alsam 2.elinimi
kitabı okumadım gökçe, bence önce çevrendeki kütüphanelere bak, beğenirsen veya bulamazsan sıfırını alman daha iyi bence. yırtık pırtık olunca aynı keyifle okuyamazdım ben...
ekleme: şimdi idefixte gördüm. indirimli.
34,40 tl
çok olumlu yorumlar almış, ben de merak ettim kitabı. ilgimi çekti.
ayşe kulinin kitaplarını ben hep aynı çizgi yazım tarzında bulduğum için şu çok şahane diyemem bora kitaplarından önce veda umut kitaplarını okudum okuyabilirsin cnm
ben de çok sevememiştim özellikle sonu basit geldi daha derin şeyler beklemiştim. biraz da beklentimizle ilgili galiba
Ayşe Kulin - Gizli Anların Yolcusu
dili çok sade, bu yüzden çok çabuk bitti.
Ayşe Kulin' den beklentim fazla olduğu için herhalde, pek beklentilerimi karşılamadı bu kitap.
merak uyandıracak bir konu seçilmesine rağmen, işlenişini beğenemedim. sonraki adımları tahmin edilebiliyordu.
Bora' nın Kitabı sıradaki kitap...
Efla - 4
Kulin'in bir kaç kitabını okumuş olan biri olarak (ayrıca bahsettiğiniz iki kitabıda okudum) içimde öyle bir his var ki arkadaşlar ne dersiniz bilemem. Özellike Boranın Kiatbını kulinin yazmadığını sadece adının kullanılmasına izin verdiğini düşünüyorum. çünkü kesnlikle onun yazım tarzını yansıtmıyor kitap. sanki yazarın son kitabı değil , yeni yetme bir yazarın ilk kitabı. bilmiyorum ,bu kadarına belki komplo teorsi dersiniz ama içimde öyle bir his var
rica ederim canım keyifli zaman geçirmen dileğiyle
Kulin'in bir kaç kitabını okumuş olan biri olarak (ayrıca bahsettiğiniz iki kitabıda okudum) içimde öyle bir his var ki arkadaşlar ne dersiniz bilemem. Özellike Boranın Kiatbını kulinin yazmadığını sadece adının kullanılmasına izin verdiğini düşünüyorum. çünkü kesnlikle onun yazım tarzını yansıtmıyor kitap. sanki yazarın son kitabı değil , yeni yetme bir yazarın ilk kitabı. bilmiyorum ,bu kadarına belki komplo teorsi dersiniz ama içimde öyle bir his var