Kadınların Kitap Mekanı

ben 10 kitabı ekimin son haftasından itibaren okudum.kulıtta kitap tavsiyen için teşekkürler.boleyn kızını okuyacağım.iyi okumalar

. .

Katılıyorum canım, Hep birlikte iyi, güzel olan keyifli, mutlu, huzurlu anlarmızı imgeleyelim.
Pozitifi çekiyoruz, pozitif düşünüyor ve gülümsüyoruz. Yooo gülümsemek yetmez...
Kahkaha atıyoruz.

Kızlaaar
Vize haftası nedeniyle yazamadım bayadır, kusura bakmayın.
1. kitabım bitti çoktan, 2.si için sınavların bitmesini bekliyordum. Yarın başlayacağım.
Queen D.
___________ 1

Kızlaaar
Vize haftası nedeniyle yazamadım bayadır, kusura bakmayın.
1. kitabım bitti çoktan, 2.si için sınavların bitmesini bekliyordum. Yarın başlayacağım.
Queen D.
___________ 1

Oleeeey...
Okuduğun kitabı beğendin mi canım?
Sınavlarında başarılar dilerim.

Hala sıfır kitapla gelecek yüzüm yok diyordum ki çoğunluğa hakimmiş bu ay okuyamama...
Ama artık kasım da bitiyor atalım şu rehaveti...
Bi de hastalıklardan kurtulsaydım daha iyi olacak ama :2::2::2:
Çok fena grip olmuşum da.:2:

Ohhh be

Neredeyse AskInihan meslekten emekli olup,öğrenciler mezun olacaktı benim kargo ancak yola çıktı

Geçmiş olsun canım. Hafta sonu tatilinde dinlenir iyileşirsin İnşaallah.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN

Ohhh be

Neredeyse AskInihan meslekten emekli olup,öğrenciler mezun olacaktı benim kargo ancak yola çıktı

Çok güldüm canım ya, geç olsun da güç olmasın inşallah, sıkma canını.

Geçmiş olsun canım. Hafta sonu tatilinde dinlenir iyileşirsin İnşaallah.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN

Teşekkür ederim Kulittam öğretmenlik için yola çıkan, kadro bekleyen, görev başında olan olmayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuuuuuunnnn

SEFİLLER --> Victor Hugo

480 sayfalık kitabı iki günde bitirdim. Şaheser. Okuyun diyorum başka da bir şey demiyorum

diltesne --> 6

Oleeeey...
Okuduğun kitabı beğendin mi canım?
Sınavlarında başarılar dilerim.
Beğendim canım. Ben siyasetle ilgilenen ve belli bir dünya görüşüne sahip birisiyim zaten. "Bitmeyen Kavga - John Steinbeck" belli dünya görüşü olan insanların bu yoldaki kavgalarını anlatıyor. Güzel bir kitaptı, sıkıcı değildi.

şu amcamla teyzeme bayıldım evrenden torpilim varda çekim yasasıyla başladı ya sonum hayırolsun

canımcım hep gel hiçç uzaklaşma uzaklaşırsan kitaplardan da uzaklaşırsın

Ohhh be

Allahta seni güldürsün kesene bereket caanımmm

SEFİLLER --> Victor Hugo

480 sayfalık kitabı iki günde bitirdim. Şaheser. Okuyun diyorum başka da bir şey demiyorum

diltesne --> 6

lisedeyken ilk aldığım kitap ana hatlarıyla hatırlıyorum..teşekkürler anımsattığın için

yarım 2 kitabımıda bitirdim.ekim ayının sonunda 2 kitap okumuştum.onları saymıyorum.
kabirde ilk gece
aşkın gözyaşları tebrizli şems
benim küçük dostlarım
acımak
piraye
eroinle dans
veda
umut
iz
en son yürekler ölür
mehtap51................10

Uyku tutmayan son iki gecede daha önce nedense yarım bıraktığım Jacob'un Odasını bitirdim.

Virginia Woolf okuyanlar yazarın dilini bilirler, '' bilinç akışı '' tekniğini kullanır.

Bu romanda farklı bir anlatım dili var.Ben okuyun derim.Hikayenin bir yerinde illa kendinizden birşeyler bulacaksınız.

Jacob'un Odası Virginia Woolf

Ausencia - 4

şükür dün gece elimde sürünen kitabı bitirdim ama hiç beğenmedim anladımkı kadınlar gerılım korku polısıye neyse onu yazamıyorlar

yelkenlikiz...4..."Patricia Cornwell - Gizli Ortaklık"

Hastalıktan kırılıyorum, öğrencilerime çalışma dosyası hazırlamam gerek ve ben ısrarla "Olasılıksız" ı elimden bırakamıyorum.Yarın kısık sesle kitabı anlatırım öğrencilerime artık

herkese merhaba, geçen ay ki sıfırın acısını az da olsa çıkardım bu ay :)

1-Empati - adam fawer (bu kitabı ekimde bitirememiştim o yüzden bu aya kaldı. çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.)
2-Piraye - canan tan (bu benim canan tan dan okuduğum 3. kitap. karar verdim diğerlerini de okuyacağım :) konusu klasik türk dizisi gibi olsada çok akıcı ve elinizden bırakamıyorsunuz )
3-A'dan Z'ye seri katiller ansiklopedisi - schecter everıtt ( ilginç bir kitaptı, değişik şeyler okumayı sevenlere tavsiye ederim.)
4-Seri katillerin iç dünyası- alan bentham (bu da ilginç ama iki kitabı arka arkaya okumakla hata ettim. bir ara okuduklarım midemi bulandırmaya başlamıştı artık. o yüzden hızlıca bitirmeye çalıştım. )
5-Duyduğum ve gördüğüm japonya-neslihan sağlam (japon kültürüne merakı olanlara tavsiye olunur :) bir kaç saatte okunabilecek bir kitap. sevdim )
6-Allah beni böyle yaratmış- pucca (ben pucca nın diğer iki kitabını da okumuştum. bunu da sabırsızlıkla bekliyordum. çıkar çıkmaz aldım. bunu da çooook sevdim. ben böyle kitapları da seviyorum. bir günde bitirdim bunu da :))

işte böyle kızlar. daha ayın bitmesine bir kaç gün var ama muhtemelen elimdeki kitabı bitiremem bu bir kaç günde. şimdilik bu kadar :)

pretty__woman....6

Geçmiş olsun nuclearcım. Raporlu değil misin? :2:
Dilerim yarın çok daha iyi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…