- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.501
kumru ile kumruyu okuyodum ama bırakırım bu gidişle. kaç sayfadır bir buzdolabından bahsediyo çok sıkıldım. tamam eşyanın insan üstndeki etkisini yazmış ama çok sıkıldım
Kumru İle Kumru / Tahsin Yücel ile ilgili yorumlar çok olumlu canım.
Okumak istediğim kitaplar arasında. Acaba senin için doğru zaman değil miydi?
turgut özakmanın diriliş çanakkale 1915 i okumaya başlayacağım.tavsiye eden arkadaşım 80-100 sayfadan sonrası güzel dedi.umarım sıkılıp bırakmam.okuyanlarında bilgi vermesi mümkün mü.sıkıcıysa hiç başlamayı düşünmüyorum.
Nietzsche Ağladığında - Irvin D. Yalom
Tarih ve Toplumsal Kuram - Peter Burke
LadyEvil - 4
Nietzsche Ağladığında harika bir kitaptı vizelere çalışmaktan pek kitap okuyamadım bu ay.
Şimdi uzun zamandır aradığım bir kitabı buldum ve hemen okumaya başladım Godot'yu Beklerken - Samuel Beckett
Mimozaları Hep Sevdim'e yine kaptıramadım kendimi :26:
Bu ayı 1 kitapla bitirdim
Okuyamıyorum son günlerde kendimi vererek. Aslında hiçbir şey yapamıyorum zevkle
Depresyonda mıyız neyizBen de aynıyım iki gündür köstebek gibi kapattım yine kendimi eve hiç bir şey yapmıyorum, yapamıyorum, boş boş oturuyorum, yapma gereken çok şey varken... :26:
Bu ay da bitti dereceye kimler girdiyse şimdiden tebrik ederim....
Bende 2 gündür evdeyim valla.
Biraz çıkıp hava alsak iyi olcak sanki.
Vallahi gidişat kötü :44:İçimden hiç bir şey gelmiyor... Puzzle hastasıyım normalde, kaç gündür masada bekliyor gidip yüzüne bakmıyorum... Bu ben değilim
Bi silkinmek lazım o zaman...
Yarın biraz hava alalım.
Bende bilgisayara yapıştım kaldım valla.
Temiz hava alırsak beynimize oksijen gider, kendimize geliriz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?