- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.481
sonunda kitaplarıma döndüm :) şöyle kahvemi yada çayımı,çikolatamı kitabımı alıp yumuşacık bir yere gömülmek ve kimsenin rahatsız etmemesini istiyorum ama biraz zor :)
Eki Görüntüle 561452
burayı nöbetleşe kullanalım :)
Eki Görüntüle 561454 kahveler de benden :)
Maşaallah canım.arkadaşlar ayşe kulin adı ayline başladım.bu kitabıda bitirip kasım ayını 11 kitapla bitireceğim.iyi okumalar
Uyku tutmayan son iki gecede daha önce nedense yarım bıraktığım Jacob'un Odasını bitirdim.
Virginia Woolf okuyanlar yazarın dilini bilirler, '' bilinç akışı '' tekniğini kullanır.
Bu romanda farklı bir anlatım dili var.Ben okuyun derim.Hikayenin bir yerinde illa kendinizden birşeyler bulacaksınız.
Jacob'un Odası Virginia Woolf
Ausencia - 4
mrs dalloway felaket bişeydi ya. bi daha asla bu kadının kitabını almam diyordum. okudunmu bilmem.
Allam allam!!! İlk nöbeti ben alabilirmiyim lütfen... Eki Görüntüle 561522
Nöbeti devretmek çok zor olsa da...
QUOTE]
taabikii :) 2.sırada prensesperi olsun o kadar liste hazırlıyor :)
inş. öbür ay daha da çok okurum 1.olurum :)
Ausencia kitapkarın geldi, 9 kitaptı öyle değil mi? Sefiller vardı aralarında.Hepsi birbirinden güzel.
Çoooook teşekkür ediyorum, kesene bereket :)
sonunda kitaplarıma döndüm :) şöyle kahvemi yada çayımı,çikolatamı kitabımı alıp yumuşacık bir yere gömülmek ve kimsenin rahatsız etmemesini istiyorum ama biraz zor :)
Eki Görüntüle 561452
burayı nöbetleşe kullanalım :)
Eki Görüntüle 561454 kahveler de benden :)
taabikii :) 2.sırada prensesperi olsun o kadar liste hazırlıyor :)
inş. öbür ay daha da çok okurum 1.olurum :)
Ausencia kitapkarın geldi, 9 kitaptı öyle değil mi? Sefiller vardı aralarında.Hepsi birbirinden güzel.
Canım Sefiller in olduğu kitaplar benim gönderdiklerimdi....
Selam kızlaaarr
Nasılsınız, kasım kitapları okunmaya başlanmış beşleyenler olmuş ama ben hala sıfırdayım
Elimdekini bile bitiremiyorum, hiç vaktim olmuyor
Bugün yeni kargolarımız geldi. Yine hatırlayamadım hangisi kimdendi diye. Ama hepinize bütün kalbimle teşekkür ediyorum.
Birinde 4 kitap vardı...Dede Korkut, Ateşten gömlek...
Birinde 9 kitap vardı, Sol Ayağım,Sefiller...
Birinde de 22 kitap vardı.Kulitta'nındı bu diye biliyorum....
Hepsinde harika kitaplar var gerçekten, nasıl içim gidiyor bilemezsiniz
Yarın öğrencilerime dağıtacağım inşallah. Kalbinizin bereketi hayatınızı sarsın...
9 kitap olan benim canım... 10 taneydi bir tanesini bulamamışlar... İptal etmişler çocuklar güle güle okusunlar... Elinize ulaşmasına çok sevindim..
Canım Sefiller in olduğu kitaplar benim gönderdiklerimdi....
Benimkiler gitmiş olsun yaaa ; Sefiller bende de vardı , 9 adette tutuyor.
Benim kargomdur o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?