- 15 Haziran 2012
- 213
- 36
- 48
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.441
Mimozaları Hep Sevdim'e başlamayı düşünüyorum şu an. Yazarı Semha Bilen.
Aranızda okuyan varsa fikrini söyleyebilir mi?
Daha önce başlayıp yarım bırakmıştım :26: Şimdi tekrar başlamaya karar verdim
arkadaşlar beni de aranıza kabul etmenize çok sevindim.2 güne bir kitap bitirdiğim oldu.televizyon eskisi kadar izlemiyorum.bana akıcı kitap tavsiyeleri istemiştim.o konuda da bilgi verirseniz sevinirim.kitabın türü değil akıcı ve sürükleyici olması çok önemli.şimdiden teşekkürler
mehtap51:10
Selam kızlar yazılı haftamız olduğu için Nar Ağacı nı okuyamadım daha basit dili olan İki Cami Arasında Aşk ı bitirdim. Olasılıksıza başladım. Ay sonuna kadar olasılıksızı bitirirsem ne mutlu bana ayda 3 kitap hedefime ulaşmış oluyorum.
nuclear. . 2
canım o kitabı uzun bir süre önce okumuştum. sanki bir sonuca bağlanamamıştı diye hatırlıyorum :) ama elinin altındaysa oku bence, zaten çok kafa yormadan okunabilen bir kitaptı
Tatlım bu ay bitirdiğin kitap 2 oldu sanırım.
Alıntıda örneklediğim gibi yeni bir mesajla kitap sayını belirtirsen iyi olur.
Bu arada elimde Serenad ve Nar Ağacı kaldı. Bunların yanında tüyaptan 12 kitap daha aldım. 4 aylık stoğum oldu.
nuclear_2
Başucumda Müzik --> Kürşat Başar
Bir erkeğin kaleminden, bir kadın kahramanın duyguları gayet iyi anlatılmış. Aşka adanmış bir hayat diyebiliriz ama yasak aşk olması etik açıdan tartışılabilir tabi. Okumanızı tavsiye ederim.
diltesne --> 5
bende sizlerin arasına katılmak istiyorum
O gece sevginin karşılıklı oturup birbirinin yüzüne bakmak olmadığını, bilakis yan yana oturup aynı noktada ortak bir hedefe bakmak olduğunu anlamıştım
Tarih kitabı mı,roman mı ya da aşk romanı mı diyenler diye dursun.
Bir solukta bitti.
Şah ve Sultan/İskender Pala
Ausencia 3
Evet arkadaşlar sayfaları büyük ölçüde gözden geçirdim ve %65 üzeri indirimli birkaç kitap siparişi verdim.
Sayfaları sabırla tararsanız hoşunuza gidecek inanılmaz indirimli kitaplar bulabilirsiniz.
Çoğu kitapta kargo bedava ve 10 Liralık her sipariş kargo ücretsiz gönderiliyor.
İhtiyacı olanlar için büyük fırsat.
Teşekkürler PrensesPericim.
Hepsiburada.com | Kitap - İndirimdekiler Listesi
arkadaşlar beni de aranıza kabul etmenize çok sevindim.2 güne bir kitap bitirdiğim oldu.televizyon eskisi kadar izlemiyorum.bana akıcı kitap tavsiyeleri istemiştim.o konuda da bilgi verirseniz sevinirim.kitabın türü değil akıcı ve sürükleyici olması çok önemli.şimdiden teşekkürler
mehtap51:10
iyice bunamaya başladımkaç kitap okuduk diye bir bakayım dedim. sayışa bir bakın
40 42 46 38 40ben daha önce 40 dememişmiydim ya deyip bir an kala kaldım
evrenden torpilim varı okumaya başlayacagım.belki azıcık toparlar beni
Bugünlerde okuduklarımdan hiçbirşey anlamıyorum, neden acaba.
Bugünlerde okuduklarımdan hiçbirşey anlamıyorum, neden acaba.
Kızlaaar, kitap kurtları arasında psikolog arkadaşlarımız vardı.
Başlayıp bıraktığım kitapların sayısı 4 oldu.
Derdimize bir çare lütfeeen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?