Kadınların Kitap Mekanı

Mimozaları Hep Sevdim'e başlamayı düşünüyorum şu an. Yazarı Semha Bilen.

Aranızda okuyan varsa fikrini söyleyebilir mi?

Daha önce başlayıp yarım bırakmıştım :26: Şimdi tekrar başlamaya karar verdim

Seni kalbime yazdım. Çok akıcı gitmedi sadece elimdeki kitabı bırakmama gibi bir alışkanlığım olduğu için devam ettim.gulshenidil: 1

15 aralık gününe kadar bitirmek zorunda olduğum 6 modül olduğunu (2 tanesini bitirdim) ve her modülün ortalama 600 sayfa olduğunu düşünürsek kendi rekorumu kırmak üzereyim hanımlar
Kasım rekorum 7 kitap, işimle ilgili 2 adet mevzuat, fenalık geçirmeme ramak var kitaplarımı özledim

merhabalar uzun süredir yazamadım çok yoğundum fazlada kitap okuyamadım açıkçası tekrar buradayım kitapları özledim sizlerri özledimşuanda okuduğum kitap deebie macomber bir yumak mutluluk küçük mucuzeler dükkanını okumuştum buda çok güzel tavsiye ederim elimde yeni aldığım grinin 50 tou var bitince ona başlıycam sevgiler benide listeye alın tekrar lütfen

ilkalp

bende sizlerin arasına katılmak istiyorum.kitap okumya bayağı bir ara vermiştim.ama okumaya başladım.1 ay içinde 10 kitap okudum.çok ara vermiştim sanırım o yüzden çok kitap okudum.okuduğum kitaplar piraye, veda,iz, en son yürekler ölür, suç ve ceza, eroinle dans, en son yürekler ölür, acımak, benim küçük dostlarım,kavim, kabirde ilk geceyide bitirmek üzereyim.eşimde okumaya başladığı için aşkın gözyaşları tebrizli şems ide yarım bırakmak zorunda kaldım.
ben akıcı ve sade bir dille yazılmış kitapları seviyorum.elif şafak ın aşk kitabını bitirdim ve herkes çok sevmesine rağmen sıkmıştı.bana aşk poliye akıcı olan bir solukta okuyacağım kitaplar tavsiye ederseniz sevinirim.tavsiyelere göre debbıe macomberin küçük mucizeler kitabını okumak istiyorum önerir misiniz.şimdiden teşekkürler.

Hoş geldin canım, özlettin kendini.
Yeniden aramızda olman çok sevindirici.
Mesajının altına ilkalp ??? yazmışsın lakin kaç kitap olduğunu belirtmemişsin.
Keyifli okumalar dilerim.

Ayda 10 kitap okuyarak aramıza katılmak değil;

Aramıza muhteşem bir giriş yapmış olursun.

Hoşgeldin.

Kasın ayında okuduklarını;

Mehtap51 (okuduğun kitap sayısı) şeklinde yazarsan listeye süper bir giriş yapmış olursun.

Keyifli okumalar.

Hoş geldin canım. Eki Görüntüle 557757
Kasım ayında okuduğun kitap sayısını mesajının en alt kısmına yazarak,
Örnek; mehtap51.. ?? konu sahibi arkadaşımızın rahat listelemesine
yardımcı oluyoruz.
Keyifli okumalar dilerim.

ıelimde lanet bı kıtap var bıtıremedım bende yarım bırakmayı sevmemde omrummu yedo

“O gece sevginin karşılıklı oturup birbirinin yüzüne bakmak olmadığını, bilakis yan yana oturup aynı noktada ortak bir hedefe bakmak olduğunu anlamıştım…”

Tarih kitabı mı,roman mı ya da aşk romanı mı diyenler diye dursun.
Bir solukta bitti.
Şah ve Sultan/İskender Pala

Ausencia 3

Son düzenleme:

ıelimde lanet bı kıtap var bıtıremedım bende yarım bırakmayı sevmemde omrummu yedo

Yukarıdaki mesajı dün akşam aynı dertten muzdarip bir arkadaşa yazmıştım canım.
Senin için de yol gösterici olabilir.
Köhne Dünya / Adil Yakubov kitabı da şu an elimde sürüklenmekte.

Hepsiburada 50.000 çeşit kitapta %80’e varan indirimle seni bekliyor!

Hepsiburada.com

buda sitedeki bir kampanya

Eki Görüntüle 557049

Evet arkadaşlar sayfaları büyük ölçüde gözden geçirdim ve %65 üzeri indirimli birkaç kitap siparişi verdim.
Sayfaları sabırla tararsanız hoşunuza gidecek inanılmaz indirimli kitaplar bulabilirsiniz.
Çoğu kitapta kargo bedava ve 10 Liralık her sipariş kargo ücretsiz gönderiliyor.
İhtiyacı olanlar için büyük fırsat.
Teşekkürler PrensesPericim.
Hepsiburada.com | Kitap - İndirimdekiler Listesi

Bende bakayım. :) Gerçi evde okunacak 40 kadar kitap var. Çocuk kitaplarıyla birlikte. Kardeşime aldım ama hiçbirine dokunmadı. Severim çocuk kitaplarıını. :)

Nihayet kitap okumaya başladım yine dün itibariyle...
Serdar Özkan= Ekim Yağmurlarını bitirdim.
Kitap kendi içimize dönüp, kendimizi irdelememize olanak veriyor.
Tugcecan:1

1- S*ktir Et / John C. Parkin

2- Çağımızın Kahramanı / Lermontov

3- Haritacının Rüyası / James Cowan

kedi83 . . 3

Kızlar / Lori Lansens
Yaşları otuza gelen Rose ve Ruby tarihin en uzun yaşayan yapışık ikizleri olmak üzeredirler.
Hep yazar olmak isteyen Rose, kısa fakat olağanüstü hayatlarının hikayesini yazmaya karar verir.
Doğdukları gün, inanılmaz bir hortum kasabayı yerinden oynatmıştır.
Ruby'nin kolu Rose'un boynuna dolanmış, bacakları kalçasına sarılmış olarak attıkları
ilk titrek adımlardan bu yana, anılar; onları terk eden anneleri, evlat edinen şefkatli ailesi,
cinsel uyanışları, aşkları, acı veren seçimleri, keyifleri ve birbirlerine duydukları sevgi sayfalara dökülür.
(Tanıtım bülteni)

Ve Aşk Evliliğin Ellerinden Tuttu / Senai Demirci
evlilik hazırlığı içindeki çiftlere rehber olacak nitelikte.

kulitta. . 4

kulitta. . 4[/QUOTE]

Bu kitap nasıl şeyler anlatıyor canım?
nişanlıyım bende.

kulitta. . 4

Bu kitap nasıl şeyler anlatıyor canım?
nişanlıyım bende.[/QUOTE]

Allah tamamına erdirsin tugcecancım. Sonsuz mutluluklar dilerim.
Aslında bildiğimiz lakin çoğumuzun uygulamakta tutuk kaldığı, doğru ilişki davranışları
üzerine başucu kitabı olacak özellikte bir kitap canım.
İki tarafın da evliliğe, beklentilerden arınmış olarak başlamalarını,
hayal ettiği kişiyle değil, sevdiği kişiyle evleneceklerini (evlendiklerini)
unutmamalarının önemi vurgulanmış. Evliliğe adım atarken sevgimizden başka
bildiğimiz hiç bir şey yok.
Kitabı edinip okumanı tavsiye ederim. Nişanlının okuması kararını sen verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…