- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.301
Rica ederim, benim beğendiğim kişisel gelişim kitaplarıdır bunlar...
Okuduğum epey var daha, ama herkese hitap etmeyebilir...Bu tür ile ilgileniyorsan bunları beğeneceğine eminim.
Bende 20'li yaşlarımda bayılarak okuyordum kişisel gelişim kitaplarını.
Hatta bir ara başka bişey okumaz olmuştum;ama sonra sonra bir ukalalık sardı beni...ee bunu zaten biliyorum,ee bunu bende yazarım gibi gibi...
Şimdi 40'a dayanmış merdivenimde sanırım tekrar senin şu listeden bişeyler seçmem lazım
Ben kişisel gelişim kitaplarını, psikoloji kitaplarını çok severim. Tavsiyesi olan varsa bekliyorum.
Bende 20'li yaşlarımda bayılarak okuyordum kişisel gelişim kitaplarını.
Hatta bir ara başka bişey okumaz olmuştum;ama sonra sonra bir ukalalık sardı beni...ee bunu zaten biliyorum,ee bunu bende yazarım gibi gibi...
Şimdi 40'a dayanmış merdivenimde sanırım tekrar senin şu listeden bişeyler seçmem lazım
Çok teşekkür ederim tekrar. Çok keyifle okurdum bu tür kitapları, yine çok keyif alacağıma eminim.Rica ederim, benim beğendiğim kişisel gelişim kitaplarıdır bunlar...
Okuduğum epey var daha, ama herkese hitap etmeyebilir...Bu tür ile ilgileniyorsan bunları beğeneceğine eminim.
Bende lisede sürekli okurdum sonra hepten ukalanın teki oldum hihih.. Çok önemli bir konuya değinmişsin çoğu aynıdır bu kitapların orjinal olanları ise asla unutulmayacak kadar etkili olur.Bende 20'li yaşlarımda bayılarak okuyordum kişisel gelişim kitaplarını.
Çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle araştıracağım zaten bu tür kitaplar tek solukta gidiyor. Üçünü bir ayda okurumAykut Oğut'u okumadıysan tek geçerim onu.
Zaten kitaplarının baskı sayısı almış başını gidiyor.
Çok başarılı bir anlatımı var.
3 kitabı çıktı. Hepsini sırasıyla okumanı öneririm.
Sen kaç yaşındasın ki
40'a daha çooook var..Daha dur hele bakalım
Ben hala okurum...Zevk alırım okurken
İki ay sonra 34
Zaten merdiveni dayadım henüz,A.haşim gibi ağır ağır çıkacağım
Ben seni 20 li yaşlarda biri olarak düşünmüştüm hep
Görüpte söylemiş olsan sevineceğim de...
0-6 yaşa bağlıyorum arasıra ya;doğrudur ikisinin ortalamasını alsan 20 eder
Elif Şafak - Aşk
Bu kadına alışamıyorum...
Sanki sadece yazmış olmak için yazıyor.
Satırların bende bıraktığı izlenime gelince...
Bla bla bla bla gibi, sadece kelime sayısı ve cümle sayısı artsın laf kalabalığı olsun gibi.
Bir daha yazdığı bir kitabı alacağımı pek sanmıyorum
Lady Subaru...... 3
Bayanlar Şah Sultan kitabını okuyan var mı? Beğendiniz mi okuduysanız...:44::44:
hele birde iskenderi okusanız tövbe edersiniz.daha kitabın başında sonunu anladım.her defasında sabırla okudum hani beğenenlerin beğenisinden yakalarım diye ama gerçekten hiç bir kitabınıda beğenmedim.ülkemizde sansasyonla yazar ünlü olan isimlerden bence.baba ve piç kitabı sayesinde böyle meşhur oldu.çok daha güzel kitaplar var bence.mesela emine ışın su çiçekler büyür kitabı bence 100 tane elif şafak kitabına değer bennde hem dilini hem hikayelerin seyirlerini hem zamanı sıkıcı boğucu göstermesini beğenmiyorum.kitaplarında hep anormal iç sıkıntıları yaşayan kasvetli bulutlar arasında kalmış karakterler var...
geldik bu ayın başından bugüne kadar okuduğum kitaplara
çiçek senfonisi /özdemir asaf
bir bilim adamının romanı /oğuz atay (mükemmeldi )
hiç /markus zusak
saf ve düşünceli şairin romanı /orhan pamuk
samizdat /soner yalçın
evet bu ayın henüz yarısında kendi performansımı beğendim :))
gonca2206_ 5
Vaaay!!! Hızlı okuma tekniği mi uyguluyorsun canım?
Tebrik ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?