- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.341
Biraz geç kaldım ama kitap yollamak için;Türk ve Dünya klasiklerinden seçtiğim kitapları temin edip yollayabilirim en kısa sürede:
Theodor W. Storm - HAYALET SÜVARİ
Charlotte Bronte - JANE EYRE
Antov Çehov - ÜÇ KIZ KARDEŞ
Charles Dickens - OLiVER TWİST
Maksim Gorki - BENİM ÜNİVERSİTELERİM
Namık Kemal - ZAVALLI ÇOCUK
Ivan Sergeyeviç - BABALAR ve OĞULLAR
Daniel Defoe - ROBİNSON CRUSOE
Jack London - BEYAZ DİŞ
İletişim bilgilerini gönderirsiniz,güncel listeyi bulamadım bu arada eğer bu yazdıklarım varsa farklı bir listede oluşturabilirim imkanlar dahilinde:26:
ooooooooooooooooof !!!!
gene çok "mal" bir döneme girdim... ne kitap okuyorum ne film seyrediyorum ne piyano öğrenip bırakmıştım ona devam ediyorum ne fotoğraf çekiyorum
giysiymiş aşkmış televizyon internetmiş boş boş şeylere dalıyorum
sizce bunun nedeni ne olabilir ? hadi film izleyim diyorum gidip saçma sapan bir dizi izliyorum... kitap okuyayım diyorum o an birşey oluyo sıkılıyorum...
geçen sene sınav senemdi ve bir iki yerde sınav senesinde hep türkçe sorusu çözünce hani o uzun paragraflar bir süre sonra refleks haline geliyor paragrafı özetliyorsunuz diyor.. yani elinize roman alınca onuda aynı şekilde okuyormuşsunuz :/ aslında bana mantıklı geldi... buna katılan var mı ?
peki bana elimden zor bırakacağım kadar sürükleyici (gerilim istemiyorum) bir kitap önerir misiniz..
ooooooooooooooooof !!!!
gene çok "mal" bir döneme girdim... ne kitap okuyorum ne film seyrediyorum ne piyano öğrenip bırakmıştım ona devam ediyorum ne fotoğraf çekiyorum
sizce bunun nedeni ne olabilir ? hadi film izleyim diyorum gidip saçma sapan bir dizi izliyorum... kitap okuyayım diyorum o an birşey oluyo sıkılıyorum...
geçen sene sınav senemdi ve bir iki yerde sınav senesinde hep türkçe sorusu çözünce hani o uzun paragraflar bir süre sonra refleks haline geliyor paragrafı özetliyorsunuz diyor.. yani elinize roman alınca onuda aynı şekilde okuyormuşsunuz :/ aslında bana mantıklı geldi... buna katılan var mı ?
peki bana elimden zor bırakacağım kadar sürükleyici (gerilim istemiyorum) bir kitap önerir misiniz..
canımcım bulundugun yerde kütüphane yokmu?oraya gidip kayıt olsan.15 günde süre veriyorlar.hem kendini süreye odaklamış olursun hemde hep hep kitap alma derdinden kurtulmus olursun
Sınavıma 30 gün kaldı, zorlayıcı, sert bir mesleki belge sınavı yine okumaya ara vermek zorundayım.:2:
2 yarım bıraktığım kitabı sonunda bitirdim.
Çalışmaktan bunaldığımda belki araya 1-2 kitap kaçamağı daha sıkıştırabilmeyi umuyorum.
Hepinizi kocaman öpüyorum, keyifli okumalar dilerim...
ooooooooooooooooof !!!!
Bu kütüphane olayı ne zamandır aklımda olan bir durum ama nedense hiç üzerine düşmüyorumAslına bakarsan sanırım kitap okumak istemiyorum...Yoksa elimde takas edilmeyi bekleyen kitaplar var onları değiştirmek için bile sahaflara gitmeye üşeniyorum
Dan Brown serisi
Açlık oyunları serisi (özellikle alaycı kuş) - Susanne Collins
Olasılıksız - Adam Fawer
Simyacı - Paulo Coelho
Zar Adam - Luke Rhinehart
Kara kule serisi
Sherlock holmes serisi
Dünyanın ilk günü - Beyazıt Akman
Bin muhteşem güneş - Khaled Hosseini
Şimdilik aklıma gelenler...
Gerçi bir çoğu içinde gerilim unsurlarını barındırıyor tabi
Hoşgeldin canım...
Paulo coelho nun kitapları ilgimi çeker. Yorumlarını bekliyorum.
Patrick Süskind - Koku
Sinema filmide hoştu...
Lady Subaru......2
kızlar konu takibimde ama yazamıyorumablam tanıyı koydu kasım depresyonuna girmişim bol güneşli havalardan sonra kapalı hava böyle ediyormus insanı bi halsizlik bir hissizlik var.ruh gibi oldum :44:
nihancıgım kalan kitaplarda gelmiş.çok sevindim.kampanyamızı tamamlamış oluyoruz böyleceAllah yüzümüzü kara çıkartmadı.şükürler olsun.keyifle okusunlar nereye koydunuz kitapları?küçük bir kitaplıkmı yaptınız?tüm okulmu faydalanacak şimdi?
canım daha nice yıl dönümleriniz olacak sonuçta, asker yolunu bekledim diye nostalji yaparsın ileride, bilmiyorum yaptınız mı kağıtla mektuplaştınız mı? ayrı geçen bu dönemin hoş bir hatırası olur ilerisi için diye düşündümKasım ayı beni de etkiledi bu yıl... Eşim olmadığından olsa gerek...Onsuz bir yıl dönümüne daha girmek zorunda kaldığımdan sanırım... Hiç okuyamadım... Okumayı da düşünmüyorum bu ay...
fidele hoşgeldin aramızakeyifli paylaşımlar dilerim
şimdi nihana kitap gönderen arkadaşlarımız;
kulitta
DatluCadu
KroNİKDeli
H_İ_S
kedi83
Ausencia
gulshenidil
beyazkakao
bu kişilerin dışında benim unuttugum varsa kendini hatırlatabilirmi lütfen
örnek olması adına paylaşmak istiyorum
bende nihana kitap bakarken bahaneyle gittim üye oldumçalışan kadın beni biraz soğuttu oradan ama yinede gitmeye devam edeceğim inş sende cemre25 gibi bir döneme girmişsin.bir müddet okumayı düşünme ve bunun içinde suçluluk hissetme topiği takip et.kitap yorumlarını okudukça kendiliğinden tekrar okumaya başlarsın
merhabadeğerli tavsiyelerin için teşekkürler
senide listemize ekleyeyim mi?aramızda daha sık görmek isterim
Merhaba, çok teşekkürler
Özellikle son 2 yıldır düzenli hiç kitap okuyamıyorum...Ekleyin beni de listeye, belki bu sayede kendimi zorlarım biraz
Hoş geldin M e L o D i cim. Eki Görüntüle 553962
Bundan böyle okuyabilmek için değil, kitabı elinden bırakabilmek için kendini zorlayacaksın. Eki Görüntüle 553961
Benden söylemesi,keyifli okumalar dilerim.
Listeyi güncelleyelim bakalım gözden kaçan var mı canımcım.
PrensesPeri
kulitta
DatluCadu
KroNİKDeli
H_İ_S
kedi83
Ausencia
gulshenidil
beyazkakao
Burayı takipteyim periciğim...Bu arada ne kadar pozitifsinEnerjini burdan bile alabiliyorum
Merhaba, çok teşekkürler
Özellikle son 2 yıldır düzenli hiç kitap okuyamıyorum...Ekleyin beni de listeye, belki bu sayede kendimi zorlarım biraz
3 Kitabımız daha gelecek öyle miSağ ol canım.
Okuldaki görevliler size ne kadar çok kargo geliyor diyor artık
dün başladığım ve bir solukta çok severek okuduğum bir kitap oldu :))
çocuklara tavsiye edilecekler listesine koymuştum özellikle erkek çocukları listemdeydi ama önce okumam gerekiyordu tabi
aslında sıradaki kitabım bu olmamasına rağmen araya sıkıştırdım (tanrı daima tebdil i kıyafet gezer :)) hala beklemede)
KORKU OKULU /GİTTY DANESHVARİ
duyan bilen var mı bilmiyorum ama çok hoştu çocuklar kesinlikle çok sevecekler
eğlenceli komik ürkütücü:))) çok güzeldi
çocuklarınıza alıp okutabilirsiniz
Bence bu kitabı da okuduğun sayıya ekleyebilirsin gonca2206cım.
Katagori ayırımı yapmıyoruz ki?
Üstelik okuma alışkanlığı edinmek isteyenlerin boğulmamak için
gençlik kitaplarıyla başlangıç yapmalarını tavsiye ediyorum.
Konuları ve bir solukta okunuyor olmaları gayet keyifli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?