- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.261
Biraz geç kaldım ama kitap yollamak için;Türk ve Dünya klasiklerinden seçtiğim kitapları temin edip yollayabilirim en kısa sürede:
Theodor W. Storm - HAYALET SÜVARİ
Charlotte Bronte - JANE EYRE
Antov Çehov - ÜÇ KIZ KARDEŞ
Charles Dickens - OLiVER TWİST
Maksim Gorki - BENİM ÜNİVERSİTELERİM
Namık Kemal - ZAVALLI ÇOCUK
Ivan Sergeyeviç - BABALAR ve OĞULLAR
Daniel Defoe - ROBİNSON CRUSOE
Jack London - BEYAZ DİŞ
İletişim bilgilerini gönderirsiniz,güncel listeyi bulamadım bu arada eğer bu yazdıklarım varsa farklı bir listede oluşturabilirim imkanlar dahilinde:26:
Hangi kitaptı bu, çok merak ettim.
Biraz geç kaldım ama kitap yollamak için;Türk ve Dünya klasiklerinden seçtiğim kitapları temin edip yollayabilirim en kısa sürede:
Theodor W. Storm - HAYALET SÜVARİ
Charlotte Bronte - JANE EYRE
Antov Çehov - ÜÇ KIZ KARDEŞ
Charles Dickens - OLiVER TWİST
Maksim Gorki - BENİM ÜNİVERSİTELERİM
Namık Kemal - ZAVALLI ÇOCUK
Ivan Sergeyeviç - BABALAR ve OĞULLAR
Daniel Defoe - ROBİNSON CRUSOE
Jack London - BEYAZ DİŞ
İletişim bilgilerini gönderirsiniz,güncel listeyi bulamadım bu arada eğer bu yazdıklarım varsa farklı bir listede oluşturabilirim imkanlar dahilinde:26:
İlk hazırladığımız listeye göre tercih edersen aşağıdaki 4 kitap kaldı.[/COLOR][/B]
İlk Gençlik çağına Öyküler 2 kitap / Selim İleri
Ciğerparem / Hanefi Söztutan
dijital kale
Aşağıdaki listeden de seçebilirsin bugu_sucum.
Hababam Sınıfı / Rıfat Ilgaz
Durdurun Dünyayı İnecek Var / Kerem Toprak
Çöp Çocuklar / Handan Derya
Apartıman Çocukları / Rıfat Ilgaz
Kaf Dağı' nın Ardı / Dursun Akçam
Baba Evi & Küçük Adamın Romanı 1 / Orhan Kemal
Avare Yıllar 2 / Orhan Kemal
Anıtı Dikilen Sinek / Aziz Nesin
Dile Benden Ne Dilersen / Fatma Burçak
Nano Cezmi / Zehra Tapunç
Büyük Sır / Zehra Tapunç
Değirmenimden Mektuplar / Alphonse Daudet
Savaş Atı / Michael Morpurgo
Kelebek Aslanı / Michael Morpurgo
Dikkat! Kırılacak Eşya / Semih Gümüş
Mutluluk Sokağı / Ferda İzbudak Akıncı
Yaralı Serçe / Hasan Nail Canat
Martıya Uçmayı Öğreten Kedi / Luis Sepulveda
Titanik / Clive Cussler
Beş Küçük Afacan / Edith Nesbit
Aklımı Seveyim / Nick Arnold
Çıldırtan Sesler / Nick Arnold
ahmet ümit- bab-ı esrar' ı okudum eklersenız lısteye sevınırım
elif şafak aşk daha üztünde bu kıtabın güzel bi kıtaptı ama aşk kadar etkileyemedı :)
bu arada elif şafak şemspare die bı kitapla gazete köşe yazılarını toplamıs. belkı hakkı ama hiç hoşlanmadım bundan kıtabın adını şemspare koymasından özellıkle Şems le ilgili sanıp alcak mıllet bakcakkı kose yazıları
hem kose yazılarından 2. kez para kazanmıs olcak,hemde şemsle ilgili sanıp alanlardan nemalanmış olcak.
ahmet ümit- bab-ı esrar' ı okudum eklersenız lısteye sevınırım
elif şafak aşk daha üztünde bu kıtabın güzel bi kıtaptı ama aşk kadar etkileyemedı :)
bu arada elif şafak şemspare die bı kitapla gazete köşe yazılarını toplamıs. belkı hakkı ama hiç hoşlanmadım bundan kıtabın adını şemspare koymasından özellıkle Şems le ilgili sanıp alcak mıllet bakcakkı kose yazıları
hem kose yazılarından 2. kez para kazanmıs olcak,hemde şemsle ilgili sanıp alanlardan nemalanmış olcak.
Ben bu tür toplama derleme kitapları çok seviyorum. Çünkü gazetede kaçırdığım yazıları okuyabiliyorum. Ayrıca bütün yazıları bir arada olduğu için kütüphanemin değerli koleksiyonlukları olarak görüyorum.
Ancak bunu genel olarak söylüyorum. Elif Şafak'ınki bana tamamen ticari bir hareketmiş gibi geldi. Hele kitabın ismi. Ki Elif Hanım'ın değil de yayınevinin ticari adımı olduğunu düşünüyorum. Ama yazar da izin vermiş sonuçta. Zaten nerede bereket varsa oraya çullanan bir yazar takımı oluştu son yıllarda. Mevlana, Şems, şimdi de saray romanları. Yurtdışındaki vampir modasından farkı yok.
Asıl konuya gelecek olursak... Bitirdiğim son kitaplar şunlar:
Neil Gaiman - Yıldız Tozu (2. kez okudum, çok severim ve filmini de eh işte beğenmiştim)
Sadık Yemni - Zihin İşgalcileri (Yemni'yi çok severim)
Prof. Dr. Nevzat Tarhan - Mesnevi Terapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?