Kadınların Kitap Mekanı

Elif Şafak'ı sevmiyorum zaten bir türlü ısınamadım, yazarlığına diyecek bir şey yok ama kendisini sevmiyorum...
aynen katılıyorum. aşkdan başka kıtaplarınıda guzel yazdıgını düşünmüyorum

öyle saglam reklam ama ayıp ben birdaha okumam hatunu
bende kıtabı alcaktım baktım elif şafakla röpörtaj yapmışlar oda anlatmıs kıtabı içerik toplama almadım iyiki

bu tarz kıtapların oluşmasına gerek yok elif şafak köse yazısı deyınce internette dökülüyo gecmıs yazıları
yıllardır haşmet babaoğlunun ayse armanın geçmiş yazılarını okurum hem guncel deıl, hem geçmış olayları hatırlarım, hemde o yaşlardakı halimi.. yanı bunu okumak için kıtaba gerek yok sana deger veren açar okur zaten. ben hiç tasvip etmedım ne yalan söyleyeyım.

bu arada kıtap almak için bi süre bekleyecegım inşallah yetısırım sizlere bende :)

Şarap Kadın / Ulviye Alpay
Törenin acımasızca tutsak ettiği insanlar, yitip gidenler, hayatta kalmayı başaranlar...
Sevgi, Aşk, tutku... Tesadüfen karşılaştığım bu kitabı iyi ki almışım ve iyi ki okumayı ertelememişim.

Hayatınızı Değiştirecek Öyküler / Hakan Büyükdere
Bilindik sıcak öyküler. Bu kitap AskInihan arkadaşımızın okuluna gidecek

kulitta . . 2

selam fıstıklar dün bi kitap okudum ama ne diyim günümüz amerikan italyan falan yazarlardan sonra :) bizim Peyami Safa pek bi yavan "Esrarlı Köşk Cingöz Recai - Peyami Safa" hırsız dedektif kovalamacası ama inanın ki ben içinde kim lan bu nasıl yaptı dıye sormadım nerdeyse :) neyse kısa bı kıtaptı baslayınca yarım bırakmak ıstemedım bıtırdım. ilk basımı 1944 te yapılmıs bendeki 3. baskı 2008 baskada basılmısmıdır ki? neyse aslında bır serıymıs bu kıtap ama bır tanesı bana yettı devamını okumayı dusunmuyorum. Dilde 1944 bir basım kitabı oldugu için eski Türkçe ya da İstanbul Türkçesi kullanımı var.

yelkenlikiz...3..."Esrarlı Köşk Cingöz Recai - Peyami Safa"

Allaaaa!!! bu kez kitaplar süratle İlçeye ulaşmış.
''Tatvan Acente - Kuryeye Zimmetlendi'' durumundalar.

kızlar okumaya baslamak ıcın tavsıye ıstıyorum, kutuphaneden aldıgım 3 kıtap var hangısıyle baslayayım ya da okuma bunu dedıgınız var mı?

P.D. JAMES - DENİZ FENERİ:44:
PATRICIA CORNWELL - GİZLİ ORTAKLIK:44:
PAUL CLEAVE - MEZARCI:44:

Allaaaa!!! bu kez kitaplar süratle İlçeye ulaşmış.
''Tatvan Acente - Kuryeye Zimmetlendi'' durumundalar.

Benim siparişlerimin çoğu tedarik edilmeyi bekliyorlarmış.

Hepsi aynı anda gitsin diye işaretlemiştim,tek tek gitsin istemedim ama bakalım ne zaman hepsi tedarik edilecek?

Düşüncelerine katılıyorum canım. Kitabı edinmemiş olsaydım kesinlikle almazdım. Ticari kaygılar sanata gölge düşürüyor.

Yaşasııın kargom yola çıkmış 2-3 gün içerisinde orada olacakmış neslihan canım haberin olsun...

Benim siparişlerimin çoğu tedarik edilmeyi bekliyorlarmış.

Hepsi aynı anda gitsin diye işaretlemiştim,tek tek gitsin istemedim ama bakalım ne zaman hepsi tedarik edilecek?

Kitaplara ait sayfalarda tedarik süresi yazıyor canım.
En uzun tedarik süresi olan kitap için tüm siparişin bekler.
Ayrı ayrı gönderilmiş olsa her biri için ayrı kargo bedeli ödemen gerekir.
Arada tedarik edilemeyen ürünler de olabiliyor. Bu durumda bilgi verirler.

Netten çok alışveriş yaparım ama ilk kez kitap işine giriştim
Yok kargo belli bir tl üzerine bedava idi;hepsi ayrı ayrı gitsin o zaman.Belki biri aylarca gelmez hepsi onu bekler

Netten çok alışveriş yaparım ama ilk kez kitap işine giriştim
Yok kargo belli bir tl üzerine bedava idi;hepsi ayrı ayrı gitsin o zaman.Belki biri aylarca gelmez hepsi onu bekler

Bekleme süresi 15 günü geçmez canım. Tedarik edemezlerse iptal ederler.
Yıllardır kitaplarımı netten alırım, ufak tefek sorunlara takılmazsan, her aradığına
çeşitli fiyat seçenekleri ve baskı kaliteleriyle anında ulaşıyorsun.
Yani ben memnunum, herbirimizin tercihi farklı olabilir.
Dilerim en kısa sürede kitapların yola çıkar.

Ben kişisel gelişim kitaplarını, psikoloji kitaplarını çok severim. Tavsiyesi olan varsa bekliyorum.

Ahmet Şerif İzgören - Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır

Tolle - Şimdi'nin Gücü

Mümin Sekman - Herşey seninle başlar

Dale Carnegie - Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı , Üzüntüyü Bırak Yaşamana Bak

Muhammed Bozdağ - Düşün ve Başar

Doğan Cüceloğlu - Savaşçı

Doğan Cüceloğlu - İletişim Donanımları

Doğan Cüceloğlu - Düşünce Gücüyle Tedavi

Ergun candan - Gizli sırlar öğretisi

John Izzo - Ölmeden önce keşfetmeniz gereken 5 sır

Nancy C. Andreasen - Yaratıcı Beyin

Cengiz Erşahin - Kendini ateşle

Mürüvvet Murat - EFT : Duygusal Özgürlük Tekniği

Aklıma gelenler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Elif Şafak - Aşk

Bu kadına alışamıyorum...
Sanki sadece yazmış olmak için yazıyor.
Satırların bende bıraktığı izlenime gelince...
Bla bla bla bla gibi, sadece kelime sayısı ve cümle sayısı artsın laf kalabalığı olsun gibi.
Bir daha yazdığı bir kitabı alacağımı pek sanmıyorum

Lady Subaru...... 3

Bende sevemedim Elif Şafağı nedense...Bir kaç kitabını okudum devamı gelmedi elim gitmiyor

Bende sevemedim Elif Şafağı nedense...Bir kaç kitabını okudum devamı gelmedi elim gitmiyor

Felsefe kitapları ağır gelmiyor ama Elif Şafak okuyamıyorum.
Kitap yarım bırakmayı sevmediğim için kendimi ite ite zoraki bitirdim
Şahsımca tam bir boşa zaman kaybı!

Ohaaaa Çoook teşekkür ederim canıım ya hepsini kopyalayıp bir excele kaydettim, tek tek araştıracağım.

Ohaaaa Çoook teşekkür ederim canıım ya hepsini kopyalayıp bir excele kaydettim, tek tek araştıracağım.

Rica ederim, benim beğendiğim kişisel gelişim kitaplarıdır bunlar...
Okuduğum epey var daha, ama herkese hitap etmeyebilir...Bu tür ile ilgileniyorsan bunları beğeneceğine eminim.

Ben bu konuda eski kafalıyım biraz.
Gidip kitapları koklayacağım illa

Heleee sahaflar offfff...

Neyse,değiştirdim zaten sipariş seçeneğini tedarik edilenler yola çıkacak diğerini beklemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…