• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kızlar konu takibimde ama yazamıyorum :17::17: ablam tanıyı koydu kasım depresyonuna girmişim :9::9: bol güneşli havalardan sonra kapalı hava böyle ediyormus insanı :17: bi halsizlik bir hissizlik var.ruh gibi oldum :44:

nihancıgım kalan kitaplarda gelmiş.çok sevindim.kampanyamızı tamamlamış oluyoruz böylece :32: Allah yüzümüzü kara çıkartmadı.şükürler olsun.keyifle okusunlar :16::16: nereye koydunuz kitapları?küçük bir kitaplıkmı yaptınız?tüm okulmu faydalanacak şimdi?

geldik bu ayın başından bugüne kadar okuduğum kitaplara

çiçek senfonisi /özdemir asaf
bir bilim adamının romanı /oğuz atay (mükemmeldi )
hiç /markus zusak
saf ve düşünceli şairin romanı /orhan pamuk
samizdat /soner yalçın

evet bu ayın henüz yarısında kendi performansımı beğendim :))
gonca2206_ 5

bu arada orhan pamuk un kitabının adını yanlış yazmışım:))
affola
saf ve düşünceli romancı /orhan pamuk
şairin romanı yazmışım ki murathan mungan ın geçen yıl okuduğum olağanüstü bir kitabının ismi o :) kafa karışmış benim
bugün şu kişisel gelişim zımbırtısı kitabına başalıyorum tanrı daima tebdil i kıyafet gezer :))
burdan bir arkadaşa da ismini söyleyip önermiştim ,çok beğeniliyor bakalım gerçekten o kadar iyi mi

kızlar konu takibimde ama yazamıyorum :17::17: ablam tanıyı koydu kasım depresyonuna girmişim :9::9: bol güneşli havalardan sonra kapalı hava böyle ediyormus insanı :17: bi halsizlik bir hissizlik var.ruh gibi oldum :44:

nihancıgım kalan kitaplarda gelmiş.çok sevindim.kampanyamızı tamamlamış oluyoruz böylece :32: Allah yüzümüzü kara çıkartmadı.şükürler olsun.keyifle okusunlar :16::16: nereye koydunuz kitapları?küçük bir kitaplıkmı yaptınız?tüm okulmu faydalanacak şimdi?

O Kasım hüznü beni de sarıyor yavaştan. Yani vaktim olsa depresyona gireceğim:1::1::1:
Ben güneşli gün insanıyım ya, kuşlar, çimenler, çayırlar ohh :34:
Bu havalarda evde oturup kitap okumaya bayılırım ama ona da fırsatım yok.
Kitaplarımız malesef hala kutularda. Hepsini bir dağıtayım dedim çocuklara, biri bakakalmasın.
Yarın inşallah dağıtacağım. Dolabımız yok kitapları koymaya, şimdi bi de onun kampanyası yapılıyormuş :1::1::1::1:
Şaka tabi en kısa sürede temin edilecek ve tüm okula açılacak. Sayenizde zengin bir kütüphanemiz oldu. Allah razı olsun hepinizden.:16::16::16:

Selam kızlaaarr :3::3::3:
Nasılsınız, kasım kitapları okunmaya başlanmış beşleyenler olmuş ama ben hala sıfırdayım:50:
Elimdekini bile bitiremiyorum, hiç vaktim olmuyor:50:

Bugün yeni kargolarımız geldi. Yine hatırlayamadım hangisi kimdendi diye. Ama hepinize bütün kalbimle teşekkür ediyorum.
Birinde 4 kitap vardı...Dede Korkut, Ateşten gömlek...

Birinde 9 kitap vardı, Sol Ayağım,Sefiller...

Birinde de 22 kitap vardı.Kulitta'nındı bu diye biliyorum....

Hepsinde harika kitaplar var gerçekten, nasıl içim gidiyor bilemezsiniz:1::1:

Yarın öğrencilerime dağıtacağım inşallah. Kalbinizin bereketi hayatınızı sarsın...:16::16::16::16::16::16:

:46::46::46:

9 kitap olan benim canım... 10 taneydi bir tanesini bulamamışlar... İptal etmişler çocuklar güle güle okusunlar... Elinize ulaşmasına çok sevindim..:16:

O Kasım hüznü beni de sarıyor yavaştan. Yani vaktim olsa depresyona gireceğim:1::1::1:
Kitaplarımız malesef hala kutularda. Hepsini bir dağıtayım dedim çocuklara, biri bakakalmasın.
Yarın inşallah dağıtacağım. Dolabımız yok kitapları koymaya, şimdi bi de onun kampanyası yapılıyormuş :1::1::1::1:
Şaka tabi en kısa sürede temin edilecek ve tüm okula açılacak. Sayenizde zengin bir kütüphanemiz oldu. Allah razı olsun hepinizden.:16::16::16:

Kasım ayı beni de etkiledi bu yıl... Eşim olmadığından olsa gerek... :31: Onsuz bir yıl dönümüne daha girmek zorunda kaldığımdan sanırım... Hiç okuyamadım... Okumayı da düşünmüyorum bu ay... :14:

Selam kızlaaarr :3::3::3:
Nasılsınız, kasım kitapları okunmaya başlanmış beşleyenler olmuş ama ben hala sıfırdayım:50:
Elimdekini bile bitiremiyorum, hiç vaktim olmuyor:50:

Bugün yeni kargolarımız geldi. Yine hatırlayamadım hangisi kimdendi diye. Ama hepinize bütün kalbimle teşekkür ediyorum.
Birinde 4 kitap vardı...Dede Korkut, Ateşten gömlek...

Birinde 9 kitap vardı, Sol Ayağım,Sefiller...

Birinde de 22 kitap vardı.Kulitta'nındı bu diye biliyorum....

Hepsinde harika kitaplar var gerçekten, nasıl içim gidiyor bilemezsiniz:1::1:

Yarın öğrencilerime dağıtacağım inşallah. Kalbinizin bereketi hayatınızı sarsın...:16::16::16::16::16::16:

Şimdi rahatladım çok Şükür. Koli birkaç gün Tatvan'da beklediği için kaygılanmıştım. Evde kargo beklerken de elime ulaşana kadar kaygılanırım hep.
Sanki biri kapıp kaçacak, kaybolacak. Halbuki herkes işini gayet iyi yapar. Kargo sendromu işte. :9: :9: :9:

Geri Döneceksin / Maeve Binchy ve Aşk / Elif Şafak kitapları Kitapyurdunda temin edilemediği için ilknokta com.dan kargoya verildi. Paket Erzurum'a ulaşmış canım.
Kargo ödeyen kitaplardan da Veba /Andreas Frangias eklemiştim. Bu durumda yakın zamanda 3 kitap daha gelmiş olacak İnşaallah.
Veba kitabının içeriğini bilmiyorum AskInihancım. Okur bakarsın bi zahmet, uygun değilse sende kalır. Güzel dileklerin senin için de olsun İnşaallah. :54:

Şunun şurasında Kasımın bitmesine ne kaldı canımcım? Geçecek İnşaallah. Aralık ayı'na sarkmasın da, güzel yorumlarından mahrum kalmayalım.
Aynen öyle PrensesPericim. Çok şükür elele vererek, hedefimizi aşan bir proje gerçekleştirdik. Herkesin yüreğine sağlık, kesesine bereket. :nazar:
Evde okuyacaklarım arasından da gönderime çıkacaklar var lakin ne kadar zamanda okurum belli değil. :32: :54:

senden de olsun canım :16::16: güle güle kullansınlar.dolap gelince tam amacımıza ulaşmıs olacagız :16:

Kasım ayı beni de etkiledi bu yıl... Eşim olmadığından olsa gerek... :31: Onsuz bir yıl dönümüne daha girmek zorunda kaldığımdan sanırım... Hiç okuyamadım... Okumayı da düşünmüyorum bu ay... :14:

yarıladınız neredeyse :29::29: Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah :29:

Şunun şurasında Kasımın bitmesine ne kaldı canımcım? Geçecek İnşaallah. Aralık ayı'na sarkmasın da, güzel yorumlarından mahrum kalmayalım.
Aynen öyle PrensesPericim. Çok şükür elele vererek, hedefimizi aşan bir proje gerçekleştirdik. Herkesin yüreğine sağlık, kesesine bereket. :nazar:
Evde okuyacaklarım arasından da gönderime çıkacaklar var lakin ne kadar zamanda okurum belli değil. :32: :54:

aralıkla birlikte geçip gitse keşke :9::9:

sağolasın kulittam :16::16::16:

yalnız değilsin canım. aynı şey bende de var:ssz:

Ben de okuyamıyorum bu ay :14::14::14: Hem içimden gelmiyor hem de maddiyat kötü olduğundan yeni kitap alamadım elimde kitap yok :14::14::14:

Ben de okuyamıyorum bu ay :14::14::14: Hem içimden gelmiyor hem de maddiyat kötü olduğundan yeni kitap alamadım elimde kitap yok :14::14::14:

canımcım bulundugun yerde kütüphane yokmu?oraya gidip kayıt olsan.15 günde süre veriyorlar.hem kendini süreye odaklamış olursun hemde hep hep kitap alma derdinden kurtulmus olursun :34:

Kızlaaarrr!:3::3: Bu ayki kitabım bugün yarın biter. Çok keyifliyim bu konuda hihihi:8:

harikasın :46::46::46: ilk hedefin tuttu darısı diğerlerinin başına :34:

Selam kızlar,böyle güzel bir forumdan neden bu kadar uzak kalmışım bu kadar zamandır diye kızdım kendime valla:17:

Bu ay hemen harika bir kitap aldım ve inanın 500 sayfa kitap 4 günde nasıl bitti anlamadım çok sürükleyiciydi.
AHMET ÜMİT - Sultanı Öldürmek...Tarih ve polisiye süper karıştırılmış...

Bügünde yeni bir kitap aldım bakalım başlıyıcam yorumlarımı yaparım bitince..
PAULO'DA COELHO - Akra'da Bulunan Elyazması

Şimdilik bu kadar , ben kitabıma başlıyorum görüşürüüüz:68:

Son düzenleme:
Selam kızlar,böyle güzel bir forumdan neden bu kadar uzak kalmışım bu kadar zamandır diye kızdım kendime valla:17:

Bu ay hemen harika bir kitap aldım ve inanın 500 sayfa kitap 4 günde nasıl bitti anlamadım çok sürükleyiciydi.

fidele . . 1

Hoş geldin canım. Yeni katılımlarla zenginleşiyoruz çok Şükür.
Bitirdiğin kitapları yukarıda alıntıda örneklediğim gibi belirterek konu sahibi
arkadaşımızın liste hazırlamasına yardımcı oluyoruz. Diğer kitabı da bitirdiğinde
yorumunun altına fidele..2 yazacaksın ve bu böyle ay sonuna kadar devam edecek.
Her ay yeniden başlıyoruz. Keyifli okumalar dilerim. :68: :16:

Hoş geldin canım. Yeni katılımlarla zenginleşiyoruz çok Şükür.
Bitirdiğin kitapları yukarıda alıntıda örneklediğim gibi belirterek konu sahibi
arkadaşımızın liste hazırlamasına yardımcı oluyoruz. Diğer kitabı da bitirdiğinde
yorumunun altına fidele..2 yazacaksın ve bu böyle ay sonuna kadar devam edecek.
Her ay yeniden başlıyoruz. Keyifli okumalar dilerim. :68: :16:

Çok mersi canım yardımların için, ok bundan sonra aynen dediğin gibi yaparım:49:

fidele 1

Hoşgeldin canım...
Paulo coelho nun kitapları ilgimi çeker. Yorumlarını bekliyorum.

hele birde iskenderi okusanız tövbe edersiniz.daha kitabın başında sonunu anladım.her defasında sabırla okudum hani beğenenlerin beğenisinden yakalarım diye ama gerçekten hiç bir kitabınıda beğenmedim.ülkemizde sansasyonla yazar ünlü olan isimlerden bence.baba ve piç kitabı sayesinde böyle meşhur oldu.çok daha güzel kitaplar var bence.mesela emine ışın su çiçekler büyür kitabı bence 100 tane elif şafak kitabına değer bennde hem dilini hem hikayelerin seyirlerini hem zamanı sıkıcı boğucu göstermesini beğenmiyorum.kitaplarında hep anormal iç sıkıntıları yaşayan kasvetli bulutlar arasında kalmış karakterler var...

Baba ve piçi beğenmiştim, bu kitabın başarısını şansa bağlıyorum:9:
Bir daha kolay kolay kitap zevkine okuma gücüne saygı duyduğum, güvendiğim biri önermediği sürece kolay kolay okumam:19:

ama bit palas başarılı bir romandır
ama türkiye de öyle güzel yazın kadınları var ki
elif şafak yanlarından geçemez nasıl popüler müzik varsa o da popüler romancıdır
latife tekin/sevgili arsız ölüm
adalet ağaoğlu /bir düğün gecesi
aklıma gelen iki mükemmel kitap mesela

emine ışınsu/ çiçekler büyür orta okulda okuyup çok etkilendiğim kitaplardan birisidir ve o da çok başarılı

Güzel 2 öneri yakaladım bırakmam:1: sınav dönemimi atlattığım gibi ilk işim bu kitapları bulmak olacak, çok teşekkür ederim:16:

Sınavıma 30 gün kaldı, zorlayıcı, sert bir mesleki belge sınavı yine okumaya ara vermek zorundayım.:2:
2 yarım bıraktığım kitabı sonunda bitirdim.
Çalışmaktan bunaldığımda belki araya 1-2 kitap kaçamağı daha sıkıştırabilmeyi umuyorum.:14:
Hepinizi kocaman öpüyorum, keyifli okumalar dilerim...:16:

Erin Pizzey- Öpücükler
Friedrich Nietzsche - Deccal
John Steinbeck - Fareler ve İnsanlar

Lady Subaru........... 6

ooooooooooooooooof !!!!

gene çok "mal" bir döneme girdim... ne kitap okuyorum ne film seyrediyorum ne piyano öğrenip bırakmıştım ona devam ediyorum ne fotoğraf çekiyorum

giysiymiş aşkmış televizyon internetmiş boş boş şeylere dalıyorum

sizce bunun nedeni ne olabilir ? hadi film izleyim diyorum gidip saçma sapan bir dizi izliyorum... kitap okuyayım diyorum o an birşey oluyo sıkılıyorum...

geçen sene sınav senemdi ve bir iki yerde sınav senesinde hep türkçe sorusu çözünce hani o uzun paragraflar bir süre sonra refleks haline geliyor paragrafı özetliyorsunuz diyor.. yani elinize roman alınca onuda aynı şekilde okuyormuşsunuz :/ aslında bana mantıklı geldi... buna katılan var mı ?

peki bana elimden zor bırakacağım kadar sürükleyici (gerilim istemiyorum) bir kitap önerir misiniz..

Allah yardımcınız olsun canım, üzülme bak geçip gidiyor günler:31:

Şimdi rahatladım çok Şükür. Koli birkaç gün Tatvan'da beklediği için kaygılanmıştım. Evde kargo beklerken de elime ulaşana kadar kaygılanırım hep.
Sanki biri kapıp kaçacak, kaybolacak. Halbuki herkes işini gayet iyi yapar. Kargo sendromu işte. :9: :9: :9:

Geri Döneceksin / Maeve Binchy ve Aşk / Elif Şafak kitapları Kitapyurdunda temin edilemediği için ilknokta com.dan kargoya verildi. Paket Erzurum'a ulaşmış canım.
Kargo ödeyen kitaplardan da Veba /Andreas Frangias eklemiştim. Bu durumda yakın zamanda 3 kitap daha gelmiş olacak İnşaallah.
Veba kitabının içeriğini bilmiyorum AskInihancım. Okur bakarsın bi zahmet, uygun değilse sende kalır. Güzel dileklerin senin için de olsun İnşaallah. :54:

Kargo gönderdiğimde benim de aklım kalıyor ya :1:
Veba'yı diyorsun değil mi canım? Okurum uygunsa bırakırım kütüphaneye..
3 Kitabımız daha gelecek öyle mi:46::46: Sağ ol canım.
Okuldaki görevliler size ne kadar çok kargo geliyor diyor artık :60: :60:

Allah yardımcınız olsun canım, üzülme bak geçip gidiyor günler:31:

Kargo gönderdiğimde benim de aklım kalıyor ya :1:
Veba'yı diyorsun değil mi canım? Okurum uygunsa bırakırım kütüphaneye..
3 Kitabımız daha gelecek öyle mi:46::46: Sağ ol canım.
Okuldaki görevliler size ne kadar çok kargo geliyor diyor artık :60: :60:

Evet canım Veba senin denetiminden geçmeli. :40:
Bende de var lakin okumadım henüz. :50:
Kargo firmalarının ayağı alışmışken devamı gelir İnşaallah. :10: :54:

Back