• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

28 eylülden sonra ise sanki önceden beni de yazın demişsin de ben unutmuşum gibi yapıp da alsak acaba arkadaşlara haksızlık olur mu?

ben bi kararsız kaldım şimdi, yazalım eğer olmaz yaaaa diyen çıkarsa öbür aya alalım :1:

28 Eylül – 28 Ekim 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - .......8......
  2. Maip ….............. - .......4........
  3. hande80 ............. - .......4.........
  4. Punchshe .......... - ........3........
  5. emk87 .............. - ........3.......
  6. atlantis ............. - ........2........
  7. EFSUNN........... - ........2.......
  8. Sumak ….......... - ........2.......
  9. maiberf ............. - ........1........
  10. Ander ................ - ........1.........
  11. Sarissa ............. - .........1........
  12. ameli ................ - .........1........
  13. gnydn64 ........... - .........1.......
  14. anten ................ - .........1........
  15. smeagol ............ - .........1........
  16. YENA ............... - .........1........
  17. esradlr ............... - ........1........
  18. nrdnmt ….......... - ................
  19. PrensesPeri ..... - ................
  20. maibeyaz ........ - ...............
  21. Tryamour .......... - ................
  22. esgisu ............. - ................
  23. Deryacık .......... - ..............

28 eylülden sonra ise sanki önceden beni de yazın demişsin de ben unutmuşum gibi yapıp da alsak acaba arkadaşlara haksızlık olur mu?

ben bi kararsız kaldım şimdi, yazalım eğer olmaz yaaaa diyen çıkarsa öbür aya alalım :1:

tamam :) kitap okumayı bende cok severim bu aralar baya da merak saldım yeni kitaba baslıcam yarın =)

kızma maipcim evli çocuklu arkadaşına küçük cadısı yattıktan sonra gecelerini kitap okuyarak geçiriyor opuyorumnanaktan

punchshe valla haklısın resmen döküldük ya bende orhan pamuk okuyacaktım ama orhan pamuk ağır gider şiömdi yetişmek için hızlı akıcı giden kitap aramaya başladım bakalım ne bulacağımbilmiyorumkismile

aynen ya anket olmasa ahmet ümiti bir kenara atıp kitaplıktak en ince kitaplarımı okuycam ama nerdee birde anket var :roflol::roflol:sempatiksalakcinni

evet ya millet nasıl okuyo arkadaş

yokmu hakemimiz ya hile var şaibe var dalavere var ben karışmam herkes okuduğu kitabı anlatsın arkadaş naniknaniknaniknanik:roflol:
bidahaki aya bitek kalın kitap almayacam ben ya :roflol::roflol:

merhabalar,

ben de katılmak isterim aranıza. gerçi başladığım 1 kitabım var elimde. onu bitirmem lazım muhtemelen önce. katılmak için bir prosedür var mı:)

merhabalar,

ben de katılmak isterim aranıza. gerçi başladığım 1 kitabım var elimde. onu bitirmem lazım muhtemelen önce. katılmak için bir prosedür var mı:)

var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bikere benden çok kitap okumamış olmak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yoksa itiraz ediyorum bn aklinialirimsmileaklinialirimsmile
şakaydı canlarım ya tabiki bi itirazım yok ama bence önümüzdeki aya katıl çünkü tweetypinar a yetişmek imkansız gibi
hakemimiz yok ki müdahale etsin aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

2 yaşında bir çocukla listenin en sonlarında olurum diye tahmin ediyorum ben zaten:1: nerde yani seni veya diğer arkadaşları geçmek. sonda da olsam listede olmak beni teşvik eder diye katılmak istedim.:kahve:

2 yaşında bir çocukla listenin en sonlarında olurum diye tahmin ediyorum ben zaten:1: nerde yani seni veya diğer arkadaşları geçmek. sonda da olsam listede olmak beni teşvik eder diye katılmak istedim.:kahve:
ozaman kesin katılmalısın beni acayip gaza getiriyor :)) resmen kitap okumaya zaman yapıyorum kendime bir sürü boş işimden vazgeçiyorum:kedi:

Eğer öyle olacaksa ben de bu ay bitirdiğim kitapları söyleyebilirim..sempatiksalakcinni

ozaman kesin katılmalısın beni acayip gaza getiriyor :)) resmen kitap okumaya zaman yapıyorum kendime bir sürü boş işimden vazgeçiyorum:kedi:

o bir sürü boş işi boş vereceğim artık:) öncelikler listesi yapmak lazım aslında.

ben buralardayım, listeye dahil etseniz de etmeseniz de:))) benim gibi sonradan katılanlar için bir ara formül düşünmek lazım aslında. ayrı bir kulvar falanaklinialirimsmile

o bir sürü boş işi boş vereceğim artık:) öncelikler listesi yapmak lazım aslında.

ben buralardayım, listeye dahil etseniz de etmeseniz de:))) benim gibi sonradan katılanlar için bir ara formül düşünmek lazım aslında. ayrı bir kulvar falanaklinialirimsmile

ayrı bir formül derken aklinialirimsmileaklinialirimsmile :))
yani amaç gaza gelip daha çok kitap okumak oyüzden ne zaman katılırsanız katılın ama katılın yani (gel ne olursan ol gel ) politikamız var bizim aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayrı bir formül derken aklinialirimsmileaklinialirimsmile :))
yani amaç gaza gelip daha çok kitap okumak oyüzden ne zaman katılırsanız katılın ama katılın yani (gel ne olursan ol gel ) politikamız var bizim aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Beni de alın bu aya. 28 Ekime kadar ne okursam kardır.boshayallersmile

Ben de ikinci kitabımı bitirdim zemuszemus İstanbul Hatırası.
Yorumlar Kitap Günü topiğinde.

Şu anda Amin Maulof- Ölümcül kimlikler ve Bernard Shaw Kara Kız'ı okumaktayım.

Son düzenleme:
Back