• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

bu arada bende kütüphaneye gitmek istiyorum.fakat kızımla birlikte gidemiyorum zahmet vermemek içinde kimseye bırakamıyorum.

kızlar aslında şeyde yapabiliriz mesela il il okudugumuz kitapları değiştiririz ay sonunda bulusup bu sekilde bir suru kitap okumus ve az para vermiş oluruz ne dersiniz? Tabi birbirimizi biraz daha tanıyıp güvendikten sonrada diyebilirsiniz ama bence güzel bir aksiyon olur :)

bu arada bende kütüphaneye gitmek istiyorum.fakat kızımla birlikte gidemiyorum zahmet vermemek içinde kimseye bırakamıyorum.

Kızınla git, ne güzel o da alışsın şimdiden.
Gerçi yaşını bilmiyorum ama ablam yeğenimi çocuk bölümüne götürürdü.
Oradan ödünç kitap alıp okurdu yeğenime, küçücük çocuk bayılıyordu, kütüphaneye gideceği günü iple çekiyordu.
Kitap sevgisi de kazanmış olur böylece.

Elimdeki kitabı bitirdim kızlar. Birkaç gün önce başlamıştım zaten. Metin Karabaşoğlu'nun Ruh Bakımı isimli kitabı.. Kalın bir kitap değil 150 küsür sayfa. Kitaptan bir dua:

Ey Allahım! Beni amellerin ve ahlakın en iyisine sevket. Bunların en iyisine Senden başka sevkedecek yoktur. Beni kötü amellerden ve kötü ahlaktan koru. Bunların kötülerinden ancak Sen korursun.

Aynı yazarın Risale Okumaları (4. kitap) isimli eseriyle devam edeceğim.

hala elimde ahmet ümit var isyan bayraklarını çekmek üzereyim bu kitap resmen neyse beğenmedim işte :gitme:
yani bana öyle geldi
polisler arası diyaloglar tiplemeler yani ne bileyim tam türk filmi tadında geldi
ama bitirecem azmettim bugün 200 küsürlerdeyim eğer bu kitabı bu ay içerisinde bitirirsem tweetypinar ı yakalamak gibi bir ümit kırıntım hala buralarda biryerlerde var kaydirigubbakcemile3

kitap boyunca melankolik bir havadan bunaldım yahu sürekli ağlamaklı sürekli üzülmekli gidiyor kitap bazı bölümleri okumadan geçmek istiyorum resmen çok fazla gereksiz ayrıntı var gibi bilemiyorum neden bana böyle geldisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
punchshe,

ahmet ümit sana pek ümit vermemiş anlaşılan:)) hiç okumadım ahmet ümit ben. evlendikten sonra benim için yeni sayılan hiç kimseyi okumadım sanırım. eskiden bildiğim yazarlardan ve klasiklerden gidiyorum. yaşlanıyor muyum ben:))

punchshe,

ahmet ümit sana pek ümit vermemiş anlaşılan:)) hiç okumadım ahmet ümit ben. evlendikten sonra benim için yeni sayılan hiç kimseyi okumadım sanırım. eskiden bildiğim yazarlardan ve klasiklerden gidiyorum. yaşlanıyor muyum ben:))

ahmet ümit in diğer kitaplarını okudum aslında benim için tanıdık bir yazar ama bu son kitabı olmamış
sanki zorlayarak yazılmış sanki karakterler çalıntı sanki isimler zorla yerleştirilmiş karakterlere
sürekli böyle değişik isimler kullanma zorunluğu hissetmiş sanki
örnek;
şadan
nevzat
necdet
kamil :D
ay yani isimleri okurken kopuyorum yani
mukadder
ay ne bileyim ısınamadım valla kitaba :icecream:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu sabah itibariyle Diana Gabaldon'un YABANCI isimli kitabını bitirmiş bulunuyorum.Sırada serinin ikinci kitabı KEHRİBARDAKİ YUSUFÇUK var..yerimseniben

Kızınla git, ne güzel o da alışsın şimdiden.
Gerçi yaşını bilmiyorum ama ablam yeğenimi çocuk bölümüne götürürdü.
Oradan ödünç kitap alıp okurdu yeğenime, küçücük çocuk bayılıyordu, kütüphaneye gideceği günü iple çekiyordu.
Kitap sevgisi de kazanmış olur böylece.

benim kızım 2 yaşında ve çok meraklı orayı birbirine katar karışmak en sevdiği şey.

Bu sabah bitirdiğim roman hakkında yazamamıştım..
Çok beğenerek bitirdim.Biraz fantastik ama kesinlikle rahatsız etmiyor,zira ben fantastik romanlardan pek haz etmem.Romanın sonları bana geçen sene okuduğum Bronz Atlı ve Tatyana&Alexander serisinin sonlarını anımsattı.O iki kitaba da hayran olmuştum..
Şimdi serinin ikinci kitabı Kehribardaki Yusufçuk romanına başlayacağım inşaallah..
İyi okumalar..yerimseniben

Bu sabah bitirdiğim roman hakkında yazamamıştım..
Çok beğenerek bitirdim.Biraz fantastik ama kesinlikle rahatsız etmiyor,zira ben fantastik romanlardan pek haz etmem.Romanın sonları bana geçen sene okuduğum Bronz Atlı ve Tatyana&Alexander serisinin sonlarını anımsattı.O iki kitaba da hayran olmuştum..
Şimdi serinin ikinci kitabı Kehribardaki Yusufçuk romanına başlayacağım inşaallah..
İyi okumalar..yerimseniben

hadi bakalım hayırlısı olsun :)

ahmet ümit in diğer kitaplarını okudum aslında benim için tanıdık bir yazar ama bu son kitabı olmamış
sanki zorlayarak yazılmış sanki karakterler çalıntı sanki isimler zorla yerleştirilmiş karakterlere
sürekli böyle değişik isimler kullanma zorunluğu hissetmiş sanki
örnek;
şadan
nevzat
necdet
kamil :D
ay yani isimleri okurken kopuyorum yani
mukadder
ay ne bileyim ısınamadım valla kitaba :icecream:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son kitabını mı okuyorsun istanbul hatırası mı? onu daha okumadım ama ahmet ümit iyidir yaa başta sıkar ama karakterleri tanıyınca sarar

son kitabını mı okuyorsun istanbul hatırası mı? onu daha okumadım ama ahmet ümit iyidir yaa başta sıkar ama karakterleri tanıyınca sarar

İstanbul Hatırası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. :bbo:Bab-ı Esrar daki gibi ilgimi çekmedi hiç. Ama sıktımı yok hiç sıkmadı, güzel gidiyor.sositososito

evet ahmet ümit son kitabı beni hüsrana uğrattı bende öyle düşünürdüm bütün kitaplarını da okumuştum bu son çıkan beni hüsrana uğrattı :( üzgünüm ama birde siz okuyun bişey diyemeyeceğim belki konu beni sıktığı için böyle soğudum kitaptan

kızlar canan tan piraye bitti sonu uzucu bitti :( ama güzel bir kitaptı sıkılmadan okuyor insan bu durumda bu ay 4. kitabımı bitirdim

Piraye nin konusuda su istanbullu okumus bir kızın evlenerek doguya gitmesi üzerine gerceklesen olaylar okumanızı tavsiye ederim :)

28 Eylül – 28 Ekim 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - .......8......
  2. Maip ….............. - .......4........
  3. hande80 ............. - .......4.........
  4. emk87 .............. - ........4.......
  5. Punchshe .......... - ........3........
  6. Sarissa ............. - .........3........
  7. atlantis ............. - ........2........
  8. EFSUNN........... - ........2.......
  9. Sumak ….......... - ........2.......
  10. ameli ................ - .........2........
  11. smeagol ............ - .........2........
  12. maiberf ............. - ........1........
  13. Ander ................ - ........1.........
  14. gnydn64 ........... - .........1.......
  15. anten ................ - .........1........
  16. YENA ............... - .........1........
  17. esradlr ............... - ........1........
  18. neyneyse .......... - .........1........
  19. nrdnmt ….......... - ................
  20. PrensesPeri ..... - ................
  21. maibeyaz ........ - ...............
  22. Tryamour .......... - ................
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - ...........

Son düzenleme:
Back