- Konu Sahibi PrensesPeri
bana zahmet olmaz, ne zaman istersen gönderirim. iyi okumalar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bende kütüphaneye gitmek istiyorum.fakat kızımla birlikte gidemiyorum zahmet vermemek içinde kimseye bırakamıyorum.
punchshe,
ahmet ümit sana pek ümit vermemiş anlaşılan:)) hiç okumadım ahmet ümit ben. evlendikten sonra benim için yeni sayılan hiç kimseyi okumadım sanırım. eskiden bildiğim yazarlardan ve klasiklerden gidiyorum. yaşlanıyor muyum ben:))
Kızınla git, ne güzel o da alışsın şimdiden.
Gerçi yaşını bilmiyorum ama ablam yeğenimi çocuk bölümüne götürürdü.
Oradan ödünç kitap alıp okurdu yeğenime, küçücük çocuk bayılıyordu, kütüphaneye gideceği günü iple çekiyordu.
Kitap sevgisi de kazanmış olur böylece.
Bu sabah bitirdiğim roman hakkında yazamamıştım..
Çok beğenerek bitirdim.Biraz fantastik ama kesinlikle rahatsız etmiyor,zira ben fantastik romanlardan pek haz etmem.Romanın sonları bana geçen sene okuduğum Bronz Atlı ve Tatyana&Alexander serisinin sonlarını anımsattı.O iki kitaba da hayran olmuştum..
Şimdi serinin ikinci kitabı Kehribardaki Yusufçuk romanına başlayacağım inşaallah..
İyi okumalar..yerimseniben
son kitabını mı okuyorsun istanbul hatırası mı? onu daha okumadım ama ahmet ümit iyidir yaa başta sıkar ama karakterleri tanıyınca sararahmet ümit in diğer kitaplarını okudum aslında benim için tanıdık bir yazar ama bu son kitabı olmamış
sanki zorlayarak yazılmış sanki karakterler çalıntı sanki isimler zorla yerleştirilmiş karakterlere
sürekli böyle değişik isimler kullanma zorunluğu hissetmiş sanki
örnek;
şadan
nevzat
necdet
kamil
ay yani isimleri okurken kopuyorum yani
mukadder
ay ne bileyim ısınamadım valla kitaba :icecream:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son kitabını mı okuyorsun istanbul hatırası mı? onu daha okumadım ama ahmet ümit iyidir yaa başta sıkar ama karakterleri tanıyınca sarar
son kitabını mı okuyorsun istanbul hatırası mı? onu daha okumadım ama ahmet ümit iyidir yaa başta sıkar ama karakterleri tanıyınca sarar