- 24 Mart 2008
- 427
- 0
- Konu Sahibi PrensesPeri
iyi akşamlar kızlar ahmet ümit istanbul hatırası bitti, ama açıkcası çok beğenmedim ya ben..kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar ahmet ümit istanbul hatırası bitti, ama açıkcası çok beğenmedim ya ben..kafamçokkarıştı
Hayret nasıl göremedin, ben görmemişler gibi alakalı olsun alakasız olsun yazdığım her konunun altına bunun linkini de eklemiştim halbuki ama reklam yapıyordum artık kendi çapımda, demekki iyi becerememişim :roflol:
burda hepimiz tweetypinar ı geçmeye çalışıyoruz. o duruyor duruyor ben 3 kitabı okudum ahanda bunlar diyor bizim ağzımız açık kalıyor, öyle işte, iyi burası ya a.s
ya evet nasıl okunur 7 kıtap ,hiç bir işim olmazsa ancak okuyabılırım yada incecık kıtaplar sürükleyici fılan :sinifsinif:
bu arada ıkıncı kıtap bıttı Canan Tan ,en son yürekler ölür..
klasık Canan Tan ,daha önceden de yazdıgım gıbı çerezlık bır kıtaptı ..
sımdı Demet Altınyeleklioğlu 'nun
Hürrem - Moskof Cariye - Osmanlı Hanedanı I. Kitabını okuyacagım ..
guzel yorumlar aldım ..yalnız kıtap bıraz kalın 825 sayfa :)
geçen hafta yazmıstım yola gidecem kitabımı okumaya başlayacagım diye..kitabı elime aldım okumaya başladım.Allahım diyorum bu kitap bana tanıdık ya neyse dedim yine 20 sayfa falan okudum..sonra baktım olmayacak sonuna baktım az karıştırdım anladımki okumusum daha önce ben onu :kedi: hevesim kursagımda kaldı..bugun yarın gidip ejderha dövmeli kızı alacağım inşallah..
bayanssulusmilebayanssulusmile :)) oh oh ozaman hadi bakem kitap okumaya böyle bir tane kitapla alışık değiliz sen daha çok kitap okumalıydın bence birkere biz örnek oluyorsun sırf sana yetişmek için habire kitap okuyorum valla :kedi::kedilumunekankayizsmile
esgisu aramıza hoşgeldin canım iyi okumalar kaydirigubbakcemile5:1hug:
merhaba kızlar bende hala ahmet ümiti okuyorum.
10 gün kaldı sürenin dolmasına
inşalla 1 kitap daha ekleyebilirim haneme.
ben genelde yatmadan önce okuyabiliyorum.
2 yaşında bi bıdığım var anca o uyuyunca okuyorum.
ooo çok keyifli burası elimdeki kitabı bitirip bende aranıza katılmak isterim
maip canım aldım mesajını benide eklersen sevinirim
Bir ayda bi kitap mı bitirmemiz lazım şimdi
kıııııııııııııııız bunları kütüphanede bulamıyom :)) gösterip durmayın bu arada sırf tweetypinar a yetişmek için amin maulof un 2 kitabını aldım kütüphaneden çaktırmayın ama 2side çok ince:roflol::roflol::roflol: hile mi yapıyom ne :kedi:
punchshe valla haklısın resmen döküldük ya bende orhan pamuk okuyacaktım ama orhan pamuk ağır gider şiömdi yetişmek için hızlı akıcı giden kitap aramaya başladım bakalım ne bulacağımbilmiyorumkismile