Kadınların Kitap Mekanı

yok yok kız belli okuyor bizim gibi çok dolanmıyor buralarda ee kitap okuyor işte hababam
ama ben hırs yaptım geçecem onu da işte korkuyorum yine gelecek 2 kitap bitti diyecek sonra açık ara önde delikafadulden

ya evet nasıl okunur 7 kıtap ,hiç bir işim olmazsa ancak okuyabılırım yada incecık kıtaplar sürükleyici fılan :sinifsinif:

bu arada ıkıncı kıtap bıttı Canan Tan ,en son yürekler ölür..

klasık Canan Tan ,daha önceden de yazdıgım gıbı çerezlık bır kıtaptı ..

sımdı Demet Altınyeleklioğlu 'nun
Hürrem - Moskof Cariye - Osmanlı Hanedanı I. Kitabını okuyacagım ..

guzel yorumlar aldım ..yalnız kıtap bıraz kalın 825 sayfa :)

Husbands And Wives'a rastlamıştım tvde.
Teşekkür ederim. Bakacağım mutlaka. :KK66:)

a.s rica ederim
ölümü çok düşünenlerdenseniz, ilişkilerin irdelenmesinden zevk alıyorsanız, insanı merak ediyorsanız ve hayatı seviyorsanız tek geçerim Allen'i yerimseniben

28 Eylül – 28 Ekim 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - .......7......
  2. Maip ….............. - .......4........
  3. hande80 ............. - .......3.........
  4. Punchshe .......... - ........3........
  5. atlantis ............. - ........2........
  6. EFSUNN........... - ........2.......
  7. Sumak ….......... - ........2.......
  8. maiberf ............. - ........1........
  9. Ander ................ - ........1.........
  10. Sarissa ............. - .........1........
  11. ameli ................ - .........1........
  12. gnydn64 ........... - .........1.......
  13. anten ................ - .........1........
  14. smeagol ............ - .........1........
  15. YENA ............... - .........1........
  16. nrdnmt ….......... - ................
  17. PrensesPeri ..... - ................
  18. maibeyaz ........ - ...............
  19. Tryamour .......... - ................
  20. esradlr ............. - ................

Son düzenleme:
a.s rica ederim
ölümü çok düşünenlerdenseniz, ilişkilerin irdelenmesinden zevk alıyorsanız, insanı merak ediyorsanız ve hayatı seviyorsanız tek geçerim Allen'i yerimseniben

Ölümü düşünmüyorum, ilişkilerin irdelenmesinden zevk almıyorum; çok sıkıcı bence, insanı merak etmiyorum (zaten çok fazla ve çeşitte insan tanıdım), hayatı seviyor muyum; bazen evet, bazen hayır... :bbo: fisfisfis

Ben bakarım yine de. Araştırayım önce bi. :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yok kız belli okuyor bizim gibi çok dolanmıyor buralarda ee kitap okuyor işte hababam
ama ben hırs yaptım geçecem onu da işte korkuyorum yine gelecek 2 kitap bitti diyecek sonra açık ara önde delikafadulden

ben burdan hiç çıkmıyomki nasıl okuyum kitabı :))
yaw benim okuduğum kitaplarda hep büyük büyük
şimdi istanbul hatırası var arkadaş oda dev gibi :) onuda bitirmem lazım bu ay guclubacismileguclubacismileguclubacismile olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Hem ben seni geçtim Punchshe sempatiksalakcinni
arka sayfada kaldı da arada kaynamasın dedim nihahahaa

Son düzenleme:
ya evet nasıl okunur 7 kıtap ,hiç bir işim olmazsa ancak okuyabılırım yada incecık kıtaplar sürükleyici fılan :sinifsinif:

bu arada ıkıncı kıtap bıttı Canan Tan ,en son yürekler ölür..

klasık Canan Tan ,daha önceden de yazdıgım gıbı çerezlık bır kıtaptı ..

sımdı Demet Altınyeleklioğlu 'nun
Hürrem - Moskof Cariye - Osmanlı Hanedanı I. Kitabını okuyacagım ..

guzel yorumlar aldım ..yalnız kıtap bıraz kalın 825 sayfa :)

Moskof Cariye güzeldir. 825 sayfa ama yazılar büyük ve geniş alana yayılmış. Sürükleyici olduğu için problem olmuyor zaten. Her kadın okumalı bence bu kitabı.

Hem ben seni geçtim Punchshe sempatiksalakcinni
arka sayfada kaldı da arada kaynamasın dedim nihahahaa

nispet yapma gider çocuk kitabı okurum :KK1::KK1::KK1:

Moskof Cariye güzeldir. 825 sayfa ama yazılar büyük ve geniş alana yayılmış. Sürükleyici olduğu için problem olmuyor zaten. Her kadın okumalı bence bu kitabı.

kütüphanede varsa merak ettim okumak istiyorum bende

canan tan ı da çok duyuyorum ama hiç okumadım ben biraz ön yargılıyım yeni bir yazarla tanışmam onun dilini benimsemem ve ktabın ruhunu yaşamam biraz zaman alabiliyor yeni yazarlarımda
mesela orhan pamuk benim adım kırmızı yı okudum ama başka kitabını okumak bile istemedim çok zorlandım

Günaydın kitapseverler,güzel bi hafta diliyorum...

Son düzenleme:
Bence toplu halde hızlı okuma kurslarına gitmeliyiz:))
Yoksa ben de 7 kitabı geçebileceğimi hiç sanmıyorum.
Punchshe'nin dediği gibi çocuk kitapları okumazsak tabii:))

Herkese merhaba. Ne çok kulaklarım çınladı bilemessiniz :KK3: Maşallah demiyenler el kaldırsın bakim. yerimseniben kaç gündür sadece 1 kitap okudum çünkü :KK43: Bu arada söyle bir açıklık getireyim kızlar kitap okumak benim en büyük tutkum ikinci sırada da puzzle geliyor. O yüzden ben her gece kitap okurum gece yarılarına kadar. ( Bekar olduğum için karışan yok =) ) Otobüste, minübüste de okuyorum hep... Okuduğum kitapların hepsi ince değil zaten yazıyorum buraya. Yanlış anlaşılmak istemem o yüzden açıklamayı yapıyorum arada biraz sivri biri gibi duruyorum. Nede olsa bu topiğin amacı sadece 1 ay boyunca okuduğumuz kitapları paylaşmak. Bende öyle yapıyorum. İnanın bana benim okuduklarım hiç bir şey, Benden çok fazla zamanını okumakla geçinen insanlar var....

Psk.Nur Yaycıoğlu: Bir psikologun itirafları... Adından da anlaşıldığı gibi Psikolog Nur Hanımın Danışanları ile arasında gecen anılar.Kısa kısa kesitler, vakalar var. Güzel bir kitaptı.

geçen hafta yazmıstım yola gidecem kitabımı okumaya başlayacagım diye..kitabı elime aldım okumaya başladım.Allahım diyorum bu kitap bana tanıdık ya neyse dedim yine 20 sayfa falan okudum..sonra baktım olmayacak sonuna baktım az karıştırdım anladımki okumusum daha önce ben onu :kedi: hevesim kursagımda kaldı..bugun yarın gidip ejderha dövmeli kızı alacağım inşallah..

Herkese merhaba. Ne çok kulaklarım çınladı bilemessiniz :KK3: Maşallah demiyenler el kaldırsın bakim. yerimseniben kaç gündür sadece 1 kitap okudum çünkü :KK43: Bu arada söyle bir açıklık getireyim kızlar kitap okumak benim en büyük tutkum ikinci sırada da puzzle geliyor. O yüzden ben her gece kitap okurum gece yarılarına kadar. ( Bekar olduğum için karışan yok =) ) Otobüste, minübüste de okuyorum hep... Okuduğum kitapların hepsi ince değil zaten yazıyorum buraya. Yanlış anlaşılmak istemem o yüzden açıklamayı yapıyorum arada biraz sivri biri gibi duruyorum. Nede olsa bu topiğin amacı sadece 1 ay boyunca okuduğumuz kitapları paylaşmak. Bende öyle yapıyorum. İnanın bana benim okuduklarım hiç bir şey, Benden çok fazla zamanını okumakla geçinen insanlar var....

Psk.Nur Yaycıoğlu: Bir psikologun itirafları... Adından da anlaşıldığı gibi Psikolog Nur Hanımın Danışanları ile arasında gecen anılar.Kısa kısa kesitler, vakalar var. Güzel bir kitaptı.

canım maşallahhh :nazar: ve tebrikler opuyorumnanaktan bende senin gibiydim önceden..ama şimdi çalışmaya başladım kpss hazılıkları ev iş derken anca oluyor..neden sivrilesinki dediğin gibi burda amaç okuduklarmızı paylaşmak..senin gibi ve bu topicteki diğer kitap kurtlarını gördükçe çok seviniyorum..Artık insanlar malum sitede çilek yetişirmekten hayvan beslemekten başka birşey yapmaz oldular akannehir

Çok haklısın. Sanırım bende nasip olurda evlenirsem bu hızımda okuyacağımı sanmıyorum.
Bende seviniyorum kitap okuyanları gördükçe cevremede çok aşılamaya çalışıyorum, bu hafta sonu gazetede haber vardı, Türkiyenin pek kitap okuma alışkanlığı olmadığına dair. Üzücü...

Ejderha dövmeli kızı bende çok duydum alıcaktım hatta ikisini birden ama gecenlerde sinemasına gittim. Hiç begenmedim o yüzden kitabıda almadım...Tabi kitapla film bir olmuyor ama olsun berbat bir filmdi benim için...

Son düzenleme:

maşallah tü tü tü tü nazar ddeğmesin :nazar: sende böyle az kitap okursan türkiyenin ortalamsı hiç olur tweetypinar:)
kız şakaydı alınma hemen senin okuduğun kitaba değildi gönderdiğimiz taşlar bizim okuyamamızaydı canım :))zemuszemuszemuszemus
kızma hemen

Bence toplu halde hızlı okuma kurslarına gitmeliyiz:))
Yoksa ben de 7 kitabı geçebileceğimi hiç sanmıyorum.
Punchshe'nin dediği gibi çocuk kitapları okumazsak tabii:))

aslında ben daha önceden gitmiştim :) önceden hızlıda okurdum ama evlendikten sonra hız otomatikmen düştü çünkü bir sürü şeye bölünüyorsun ama burdan egzersizleri beraber yapabiliriz sizi çalıştırayım mı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Ben öyle şeylere uzun süre gelemiyorum Punchshe.
Ziya Baran'dan takip etmeye çalışmıştım ama egzersizleri bir süre sonra bırakıyorum.
Daha hızlı okuyabilmeyi ben de isterdim ama dediğim gibi o egzersizlere uymak bana göre değil :kedi:

maşallah tü tü tü tü nazar ddeğmesin :nazar: sende böyle az kitap okursan türkiyenin ortalamsı hiç olur tweetypinar:)
kız şakaydı alınma hemen senin okuduğun kitaba değildi gönderdiğimiz taşlar bizim okuyamamızaydı canım :))zemuszemuszemuszemus
kızma hemen

aslında ben daha önceden gitmiştim :) önceden hızlıda okurdum ama evlendikten sonra hız otomatikmen düştü çünkü bir sürü şeye bölünüyorsun ama burdan egzersizleri beraber yapabiliriz sizi çalıştırayım mı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Yok hayır kızmadım neden kızayım ki hem... Yanlış anlaşılmasın sakın... eyvahedigeldismile

bende katılmak isterim hemen hemen hergün kitap okurum hatta yeni bir seriye bile başladım

Yok hayır kızmadım neden kızayım ki hem... Yanlış anlaşılmasın sakın... eyvahedigeldismile

bayanssulusmilebayanssulusmile :)) oh oh ozaman hadi bakem kitap okumaya böyle bir tane kitapla alışık değiliz sen daha çok kitap okumalıydın bence birkere biz örnek oluyorsun sırf sana yetişmek için habire kitap okuyorum valla :kedi::kedi:eek:lumunekankayizsmile

esgisu aramıza hoşgeldin canım iyi okumalar kaydirigubbakcemile5:1hug:

X