Kadinlarin aşırı kıskanç olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki böyle biri daha konu açmıştı

Kiskanildigini negatif durumlar yaşadığını yıldızın düşük olduğu gibi

Ama kimdi

Evet o kişi. Ancak kendi fotolarını kullanıyordu diye hatırlıyorum. Orda kapalıydı. 1500 kat efekt bassa da anlaşılıyor o olduğu. Yine herkesin kendisini kıskandığını iddia ediyordu o zamanlar efektsiz koymuştu fotoları. Bazı arkadaşlar da beğenmemişti. nickini hatırlamıyorum muallimeli bir şeydi hatırlayan varsa yeşillendirsin

Ne boş yapmışın abla sende of

Muallime34lü bir şeydi galiba. Önce kendi fotoğraflarını atmıştı. Sonra beğenilmeyince bir istagram ünlüsünün fotoğraflarını kullanmıştı fark edilmeyeceğini umarak. :)

Muallime34lü bir şeydi galiba. Önce kendi fotoğraflarını atmıştı. Sonra beğenilmeyince bir istagram ünlüsünün fotoğraflarını kullanmıştı fark edilmeyeceğini umarak. :)
Ahaha ne malsın
Sanki böyle biri daha konu açmıştı

Kiskanildigini negatif durumlar yaşadığını yıldızın düşük olduğu gibi

Ama kimdi

Ya aynen sen güzel değilsin dedin diye güzel değilim

Ahaha ne malsın
Gizemcim ben hiçbir kadına çirkinsin diyemem açıkçası beğenmesem dahi. Sende eminim güzelsindir, az çok makyajı hepimiz yapıyoruz zaten ama üslubun çirkin maalesef. Konuyu bu kadar uzatmaya gerek var mıydı? Ki beğenmemekte bir tercih. Bana güzelsin diyen de oldu çirkinsin diyen de. Olacak bunlar yaşamın doğal süreçleri aslında :) Boşveeeer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…