- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
He güzel hem zenginsin vayyyYa uf yeter be valla bu ne ya ne remini uygulaması apple ile çekindiğim foto shop yok
Evet o kişi. Ancak kendi fotolarını kullanıyordu diye hatırlıyorum. Orda kapalıydı. 1500 kat efekt bassa da anlaşılıyor o olduğu. Yine herkesin kendisini kıskandığını iddia ediyorduAaa evet başkasının fotoğraflarını kullanmıştı. Sonra esas sahibine haber uçurmuşlardı. Üyelik iptali yaptırmıştı.
Çok benziyor ona bence de. Günahını almak istemem, o tesettürlüydü. Ama göz yapısı aynıydı.
Aynen benimKız bu sen misin?
Eki Görüntüle 3341790
Ne boş yapmışın abla sende ofAaa evet başkasının fotoğraflarını kullanmıştı. Sonra esas sahibine haber uçurmuşlardı. Üyelik iptali yaptırmıştı.
Çok benziyor ona bence de. Günahını almak istemem, o tesettürlüydü. Ama göz yapısı aynıydı.
Muallime34lü bir şeydi galiba. Önce kendi fotoğraflarını atmıştı. Sonra beğenilmeyince bir istagram ünlüsünün fotoğraflarını kullanmıştı fark edilmeyeceğini umarak. :)Evet o kişi. Ancak kendi fotolarını kullanıyordu diye hatırlıyorum. Orda kapalıydı. 1500 kat efekt bassa da anlaşılıyor o olduğu. Yine herkesin kendisini kıskandığını iddia ediyorduo zamanlar efektsiz koymuştu fotoları. Bazı arkadaşlar da beğenmemişti. nickini hatırlamıyorum muallimeli bir şeydi hatırlayan varsa yeşillendirsin
Sen benden büyüksündür :)Ne boş yapmışın abla sende of
Boş mu yapmak istemiş bu yorumcuKaşların çok tuhaf duruyor. Yani kaş dediğin bu kadar yukarda olur mu? Sanki panik ile bir şey anlatmak istiyormuşsunuz gibiEki Görüntüle 3341775
Ahaha ne malsınMuallime34lü bir şeydi galiba. Önce kendi fotoğraflarını atmıştı. Sonra beğenilmeyince bir istagram ünlüsünün fotoğraflarını kullanmıştı fark edilmeyeceğini umarak. :)
Sanki böyle biri daha konu açmıştı
Kiskanildigini negatif durumlar yaşadığını yıldızın düşük olduğu gibi
Ama kimdi
Canın dava mı çekiyor?Ahaha ne malsın
Birisi Google lensten profil fotoğrafını aratabilir mi ben verideyim indiremiyorum şu an lpade google
Kimden araklamış resmî öğrenelim
Aynen pikacuHe güzel hem zenginsin vayyy
Ya aynen sen güzel değilsin dedin diye güzel değilimKusura bakmayın da güzel değilsiniz:) Uygulama bile kurtarmamış…
Birkaç kişi hariç kendi fotoğrafını kullanan bile yok ki. (Biri de gözlerini kullanıyo ve herkesi dövüyo o muhteşem gözleriyle onu da unutmayalım tabi)
Ne saçma konu, ne gülünç cümleler bunlar
Gizemcim ben hiçbir kadına çirkinsin diyemem açıkçası beğenmesem dahi. Sende eminim güzelsindir, az çok makyajı hepimiz yapıyoruz zaten ama üslubun çirkin maalesef. Konuyu bu kadar uzatmaya gerek var mıydı? Ki beğenmemekte bir tercih. Bana güzelsin diyen de oldu çirkinsin diyen de. Olacak bunlar yaşamın doğal süreçleri aslında :) Boşveeeer.Ahaha ne malsın
Bunun benle ne alakası var ?
Pronoga mi bağladınızBunun benle ne alakası var ?
hey ya rabbimMervemuallime sensin
ay yok artık göz var nizam varYa uf yeter be valla bu ne ya ne remini uygulaması apple ile çekindiğim foto shop yok
Hey ya rabbim ??ay yok artık göz var nizam var
Neyin.nizamindan bahsediyorsun sen ya nerem cirkin benim !!ay yok artık göz var nizam var