- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.229
- Konu Sahibi kymetgenc12
Evet evet o.Mervemuallime sensin
O üyeliğiyle de bu tarz konu açmış hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet o.Mervemuallime sensin
10 Nisan 1997 doğum tarihleri aynı.Mervemuallime sensin
CjdjdkskdksddısjskNeyin.nizamindan bahsediyorsun sen ya nerem cirkin benim !!
kendini mi kandırıyorsun shop yok diye? ayrıca ben de beğenmedim shopa rağmen. kıskanç değilim bu arada. estetik bakış açım var sjyekidjdjsnHey ya rabbim ??
Bizi salak yerine koyarken kendiyle karıştırıyorkendini mi kandırıyorsun shop yok diye?
Ever shop yok kiskandin mi Catla istersenkendini mi kandırıyorsun shop yok diye?
Yavrum dünya güzeli de olsan bu psikolojideki birini kimse kıskanmaz. Kaldı ki kıskanılacak güzelliğin yokEver shop yok kiskandin mi Catla istersen
shopa dedim gülümNeyin.nizamindan bahsediyorsun sen ya nerem cirkin benim !!
Bir deli kuyuya taş atıyor diğerler peşinden geliyorEvet o kişi. Ancak kendi fotolarını kullanıyordu diye hatırlıyorum. Orda kapalıydı. 1500 kat efekt bassa da anlaşılıyor o olduğu. Yine herkesin kendisini kıskandığını iddia ediyordu o zamanlar efektsiz koymuştu fotoları. Bazı arkadaşlar da beğenmemişti. nickini hatırlamıyorum muallimeli bir şeydi hatırlayan varsa yeşillendirsin
Heh mervemuallime doğru. Ben de nicki muallimeli bir şey diyorum. Yeni üyeliğinde tanınmamaya bile çalışmamış. Ya insan bari doğum tarihini değiştirir biraz çaba yahuMervemuallime sensin
dnsnsnsnsnsnnsnsnsmsnsnmsmsms anca gülerim kızEver shop yok kiskandin mi Catla istersen
Apple kullanıyorum !!shopa dedim gülüm
Saygılar10 Nisan 1997 doğum tarihleri aynı.
Paranoyak diyemeyen birinin öğretmen olduğunu iddia etmesiPronoga mi bağladınız
EllerinNeyin.nizamindan bahsediyorsun sen ya nerem cirkin benim !!
Ben yorumları okumadan yazdım daha önce buna benzer konu açılmıştı diyeCanın dava mı çekiyor?
Kanka iPhone böyle Michael Jackson gibi yapmıyor ama en fazla boyun gereğinden fazla uzun çıkabiliyor boydan çektiğinde ama neyseYa uf yeter be valla bu ne ya ne remini uygulaması apple ile çekindiğim foto shop yok
geçen de bie üye saçında boya olduğunu unutmuştu b12 eksikliği yüzünden.... yani kimi kandırıyorsun ki dbdjdndn bir de yok diyo halaBizi salak yerine koyarken kendiyle karıştırıyor
dnsnsnsnsnsnnsnsnsmsnsnmsmsms anca gülerim kız
Sen sanki dört dörtlük sun edepsizBen yorumları okumadan yazdım daha önce buna benzer konu açılmıştı diye
Şimdi baktım benim gibi hatırlayanlar yazanlar olmuş demek yanılmamışım.
Ama konu sahibi mal yaptı ikimizi
Şimdi bu hadsiz güzel olsa ne olur kıskanılsa ne olur
Ağzı leş üslubu yok seviye yok
Aynı zamanda remini uygulaması!!Apple kullanıyorum !!
ben de kullanıyorum ama..... anlıyoruz.Apple kullanıyorum !!